Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044267 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #7120 Dátum: 2014. december 11. - 13:46:53 »
Jaja, nem volt rossz. Vicces, hogy az első évad alatt elképzelhetetlennek tartottam, hogy én valaha is sajnálni fogom egy SHIELD-es szereplő halálát, ehhez képest a múlt heti részben belengetett álhalálnál és a mostani tényleges halálnál is azt mondtam, hogy ne már, ő túl jó karakter. Sőt, igazából a második évadban behozott új SHIELD tagokról mindről ezt mondanám.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7121 Dátum: 2014. december 11. - 18:48:21 »
Jaja, nem volt rossz. Vicces, hogy az első évad alatt elképzelhetetlennek tartottam, hogy én valaha is sajnálni fogom egy SHIELD-es szereplő halálát, ehhez képest a múlt heti részben belengetett álhalálnál és a mostani tényleges halálnál is azt mondtam, hogy ne már, ő túl jó karakter. Sőt, igazából a második évadban behozott új SHIELD tagokról mindről ezt mondanám.

Egyetértek. Nagyon jók az új karakterek!

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7122 Dátum: 2014. december 11. - 19:15:03 »
A héten sajnos véget ért a Sons of Anarchy,hét évaddal a háta mögött.  :(

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7123 Dátum: 2014. december 12. - 00:51:56 »
Inkább az Arrow új részét nem tudom értelmezni.  :o

Raisu

• Traveller
« Válasz #7124 Dátum: 2014. december 12. - 10:33:31 »
Az Arrow-ról inkább ne is beszéljünk, amit Oliver "harc" néven levágott a végén, szvsz nevetséges volt. Úgy hadonászott, mint egy kezdő. :'D És egyáltalán nem lehet izgulni sem érte, mert tudjuk, hogy túléli. Ra's mondta, hogy 67 éve nem volt kihívója, márpedig nagyon nem néz ki 67+-nak, szóval egyértelműen használja a Lázár-vermeket, vagyis Olivert is valószínűleg azzal fogják majd "feltámasztani". Amit levágtak Macolmmal meg Theával, az is totális baromság volt. Miért ne hitte volna el a Liga, hogy Malcolm agymosta Theát, ha elmondja nekik? Eddig azért valamilyen szinten értelmes karaktereknek próbálták beállítani Ra'st  és Nyssát, kétlem, hogy egyből levadászták volna Theát. Meg könyörgök, Malcolmtól mi volt már ez a terv? Attól, hogy ezt csinálja, a Liga ugyanúgy üldözni fogja, ha pedig Oliver meghal, akkor egy "segítője" sem marad. :'D Btw, csak nekem csalódás Ra's al Ghul? A színészben nincs semmi tekintélyt parancsoló, teljesen átlagos. :\ Mindegy, Felicity legalább még mindig szórakoztató. :D

A Flash ellenben egész jó volt. Ott még kíváncsi is vagyok, hogy történhetett mindaz, ami történt. :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7125 Dátum: 2014. december 12. - 11:10:13 »
A Flash is elég nagy wtf volt a héten. Amúgy meg nem azt mondta hogy nem hiszi el a Liga hanem az számít ki húzta meg a ravaszt úgymond.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #7126 Dátum: 2014. december 12. - 12:27:08 »
Üdv. Az Ellenállás városát szoktátok-e nézni {Bocs tudom hogy kérdő jel kell{ene} ide de rossz a gomb.
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7127 Dátum: 2014. december 12. - 12:36:43 »
Az Arrowról: az egész harc alatt azon járt az eszem, hogy mindenki mennyire oda van a harci koreográfiáért, erre kaptunk egy ilyet. Oliver ha meg nem bír egyszerre két karddal, válasszon már akkor csak egyet :D Egyébként, ja Ra's nekem sem az igazi, és teljesen igaz, hogy nem lehet izgulni. Eygértelmű a folytatás, ellenben a SHIElDel és a Flashel. Jó lenne ha a szezon második felére visszatérne az előző évad színvonala. :/

Raisu

• Traveller
« Válasz #7128 Dátum: 2014. december 12. - 13:03:45 »
A harcok terén nálam a SHIELD most az etalon. A May vs. 33-as ügynök és a Coulson vs. Skye-papa is elég látványos volt.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7129 Dátum: 2014. december 12. - 13:55:37 »
Azt ne mond nekem hogy a Flash meg a SHIELD nem kiszámítható annyira mint az Arrow.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7130 Dátum: 2014. december 12. - 14:26:08 »
Szerintem jelenleg nem. A Flash-ben pl. nekem tippem sincs, hogy lehet Wells a Reverse Flash. Hogy oldotta meg, hogy egyszerre kettő legyen belőle egy helyen, úgy, hogy egyikük sem hologram. Ennek a magyarázatát kíváncsian várom. A SHIELD-ben meg csak szimplán az érdekel, hogy mi lesz ezután, mert végül is egy nagyobb történet végére értek, úgyhogy most tényleg nem tudni, hogy mi lesz a következő felvonás. Az Arrow esetében viszont a cliff-hanger (höhöhö) teljesen súlytalan.

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #7131 Dátum: 2014. december 12. - 17:04:58 »
Én is meg néztem az agents of s.h.i.e.l.d legújabb részét és kicsit utána néztem egykét elhangzott dolognak és ez alapján szerintem gyakorlatilag biztos hogy Skye apja Mr Hyde és mivel Skye-t Daisynek nevezte ő meg a földregés generáló csaj aki az új titkos háborúba volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7132 Dátum: 2015. január 02. - 23:42:35 »
Most láttam a Zöld Íjász 3/9-et, huh, hát ütött!  :scared:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7133 Dátum: 2015. január 03. - 00:25:12 »
Tényleg? Szerintem nagyon gyenge volt. Oliver úgy harcolt, mint egy kezdő, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem lehet izgulni érte, mert úgyis túléli. Ra's mondta, hogy 60+ éves, vagyis egyértelműen használja a vermeket, gondolom, majd azokkal mentik meg. Valamint a magyarázat arra, hogy Ollie miért nem mondhatja el Ra's-nak, hogy Thea ölte meg Sarát Malcolm befolyása miatt, nevetségesebb volt, mint Amanda Waller összes eddigi hülyesége együttvéve. De az epizód legnagyobb negatívuma Ra's színésze volt. Nincs semmi kisugárzása, egyáltalán nem hozza jól a tekintélyt parancsoló, félelmetes bérgyilkosvezért. Szvsz mind a Flash, mind a SHIELD félévadzárója jobb volt, mint az Arrow-é. Abban egyedül Felicity volt értékelhető.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7134 Dátum: 2015. január 03. - 01:05:55 »
Ra's igaz, de még mindig jobban tetszett, mint Liam alakítása. A harc tényleg béna volt, de a hangulata tetszett. A verem egyértelmű, bár hogy filmen is bevállalják-e, nem annyira biztos. De Oliver játéka is tetszett a harc alatt.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7135 Dátum: 2015. január 03. - 01:29:00 »
Raisu már válaszoltam erre egyszer hogy a Ligát nem érdekli csak az ki húzta meg a ravaszt.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7136 Dátum: 2015. január 03. - 11:14:14 »
Viszont most,hogy már biztosan lesz Lázár-verem,talán Sara-t is visszahozzák...legalábbis jó lenne.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7137 Dátum: 2015. január 03. - 11:16:34 »
Wiccan: igen, tudom, és én erre mondom, hogy szerintem nagyobb hülyeség, mint Amanda Waller összes eddigi húzása együttvéve. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7138 Dátum: 2015. január 03. - 14:24:51 »
Szerintem nem lesz Sara, mert Dinah kell, hogy a Fekete Kanári legyen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7139 Dátum: 2015. január 05. - 14:41:04 »
Megnéztem a Drive sori első két részét (ha már Peter David sajnálta, hogy elkaszálták  :D). Eddig érdekes, és olyan szereplői vannak, mint Curt Connors a Pókember 2-ből, Gwen a Csodálatos Pókemberből (Emma Stone), és az a fiatal politikus a Zöld Íjász 2-ből.