Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043356 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:TV Műsorok
« Válasz #7220 Dátum: 2015. február 06. - 20:34:25 »
Ezt sajnálattal hallom.A lehető legrosszabb hír.  :'(
Nekünk sorozat függőknek ja, de hátha igaza lesz Kilgores-nek, és valami mentőövet adnak neki, nekem eddig mindegyik DC sorozat bejött.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7221 Dátum: 2015. február 06. - 20:41:44 »
Háááát......nem tudom,mennyire bízhatunk ebben?  :-\

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7222 Dátum: 2015. február 06. - 20:55:23 »
Hát, én leginkább abban reménykedem, hogy adnak neki egy második évados esélyt. A Netflix szokott sorozatokat menteni, de most kezdtek Marvel projektbe ugye, szóval szerintem az off. A Hulu/Amazon párost emlegették még, de vakahogy nem hiszem, hogy ez lenne, illetve a CW-t, de nekik ott a Supnat hasonló démonos sorozatnak. Bár nem vitatom, lennének előnyei is, ha oda kerülne (Arrow-Flash univerzum), de az teljesen más célközönség... szóval én bízom az NBC fejeseiben, vagy vmi csodában :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7223 Dátum: 2015. február 06. - 21:18:48 »
Tudtommal ez a topic nem azzal foglalkozik.
Igaz, de ezen is túl vagyunk már párszor. MINDIG MINDEN topic-ban arról van szó amiről el lett nevezve.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7224 Dátum: 2015. február 06. - 21:48:39 »
Nem is te lennél Zsolti,ha néha nem szólnál be.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7225 Dátum: 2015. február 07. - 10:57:36 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7226 Dátum: 2015. február 09. - 16:40:36 »
 Ekezdtem a The Flash sorozatot nézni. Nagyon tetszik, eltalálták a főszereplőt, a ruháját, és jól néz ki, ahogy fut, de a 3. rész elég fantáziátlan lett.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7227 Dátum: 2015. február 09. - 18:37:01 »
Na jó kis erős AMC hétfő volt ez! A Walking Dead hozta kötelezőt, sőt! Szerintem erős egy rész volt, bár nekem az évad is bejött eddig. Plusz volt pár Negan utalás is  :twisted: A Better Call Saul eddig tetszik, nem egy rókabőr sztorinak ígérkezik eddig. Én bízom benne :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7228 Dátum: 2015. február 09. - 18:59:30 »
Ekezdtem a The Flash sorozatot nézni. Nagyon tetszik, eltalálták a főszereplőt, a ruháját, és jól néz ki, ahogy fut, de a 3. rész elég fantáziátlan lett.
Érdemes lesz nézni mellette az Íjjász-t is, mert pár rész össze fonódik! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7229 Dátum: 2015. február 09. - 21:06:40 »
Én is csak bő egy hete vagyok túl a Flash-en, nekem nagyon bejött. Az Íjásszal közös részek különösen jók, de valójában az egész tök jó. Az apja (a régi Flash) csak hab a tortán, ahogy a régi soriból a Star laboros kutatónő, Tina megjelenése is. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7230 Dátum: 2015. február 09. - 22:09:33 »
Állítólag lesz Mark Hamill is benne! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7231 Dátum: 2015. február 09. - 22:24:28 »
A régiben volt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7232 Dátum: 2015. február 09. - 22:36:18 »
Tudom, de ebben is benne lesz!! ;)  :oh:
Az új The Trickster :

ÉÉÉsssss:

Ezek forgatási képek. ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7233 Dátum: 2015. február 09. - 22:48:31 »
Jaja, szerepelni fog Mark Hamill. Az új Tickster mentora lesz, és állítólag a régi sorozatban hordott hacukáját is viselni fogja  ;D. Megjegyzem, szerintem a crossover nem volt olyan nagy szám. Sokkal jobb lett volna, ha a két rész egy történetet ad ki, és Barryék nem csak azért mennek át Starlingbe, mert az előző héten Oliverék mentek hozzájuk... :roll: Szerintem nagyon érződött, hogy csak azért csináltak crossovert, hogy ezt is kipipálhassák a listájukon (a kötelező Barry vs. Oliver összecsapással együtt...)

Nem tudom amúgy, hogy ti hogy vagytok vele, de nálam a Flash (a hibái ellenére, mert azért van neki egy pár) kezdi nagyon szépen lehagyni az Arrowt kb. minden tekintetben. De persze lehet, hogy csak azért, mert ez még csak az első évad, és friss, az Arrownál meg túl nagy a színvonalbeli zuhanás a második évadhoz képest.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7234 Dátum: 2015. február 09. - 22:54:07 »
Nem lehetett crossover, hiszen nem nézi mindenki mindkettőt. Úgyhogy szerintem jól megoldották, a vs. pedig jó ötlet volt.  :)
Eddig 2 részt láttam az új Íjászból, annál jobb, de az előtte lévő részeknél nem. És még egy fontos dolog: amikor Felicity eljött egyedül vendégszerepelni, kiderült, hogy ő egyedül jobb mellékszereplő, mint a teljes Flash-brancs együttesen.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7235 Dátum: 2015. február 09. - 23:07:19 »
Más sorozatokban (Buffy és Angel pl.) gond nélkül megoldották, hogy összefüggők legyenek a crossoverek, szerintem itt is ment volna. Az ilyesmi épp azért is lenne jó, mert lehet vele nézettséget növelni. A másik dolog pedig szerintem elcsépelt volt, de hát na, kinek a pap, kinek a papné. :) Ami pedig Felicityt illeti, habár az utóbbi pár részben már kicsit irritáló volt az Arrow-ban, egyértelmű, hogy ő az egész Arrow-verse legjobb karaktere. Lehet, hogy jobb, mint az egész Flash-brancs együtt, de ugyanez igaz, ha az Arrow-branccsal hasonlítjuk össze. Viszont ha Felicityt nem nézzük, akkor szerintem a Flash-es mellékszereplők jobbak, mint az Arrow-sok. Kivéve Ciscót meg Irist. Az előbbi létezése emberiség elleni bűn. De Joe, Flash-papa, Caitlin és Wells köröket ver Diggre, Royra, Theár, Laurelre, Lance nyomozóra és... fáj kimondani, de Merlynre is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7236 Dátum: 2015. február 09. - 23:08:10 »
Én is csak bő egy hete vagyok túl a Flash-en, nekem nagyon bejött. Az Íjásszal közös részek különösen jók, de valójában az egész tök jó. Az apja (a régi Flash) csak hab a tortán, ahogy a régi soriból a Star laboros kutatónő, Tina megjelenése is. :)
Ez egy kicsit spoiler nem?

Mert hogy lehet, hogy a gázzá alakuló embert úgy győzi le, hogy kifárasztja és kiüti? Amikor tornádót keverhetett volna körülötte, aztán meg felszívhatták volna egy porszívóval, vagy valamivel. Na és miért nem vett fel egyszerűen gázmaszkot. a ruhájához alapból volt. Az első alkalommal amikor felveszi a piros ruhát, azt is felveszi. Valamiért :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7237 Dátum: 2015. február 10. - 00:10:54 »
Más sorozatokban (Buffy és Angel pl.) gond nélkül megoldották, hogy összefüggők legyenek a crossoverek, szerintem itt is ment volna.
Az spin-off sorozat volt, úgy nem gond, de ezek különállók.
Idézet
Viszont ha Felicityt nem nézzük, akkor szerintem a Flash-es mellékszereplők jobbak, mint az Arrow-sok. Kivéve Ciscót meg Irist. Az előbbi létezése emberiség elleni bűn. De Joe, Flash-papa, Caitlin és Wells köröket ver Diggre, Royra, Theár, Laurelre, Lance nyomozóra és... fáj kimondani, de Merlynre is.
Ez viszont igaz, a Flash mellékszereplők rajta kívül gyengék, illetve még Kanári is jó volt. Meg a Lady Shiva-utánzat. :) Wells nekem gyenge, és nincs bajom a másik kettővel.  :D
Idézet
Ez egy kicsit spoiler nem?
Nem, hiszen csak egy színésznő, nem írtam, hogy mi történik.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7238 Dátum: 2015. február 10. - 01:00:41 »
Más sorozatokban (Buffy és Angel pl.) gond nélkül megoldották, hogy összefüggők legyenek a crossoverek, szerintem itt is ment volna.
Az spin-off sorozat volt, úgy nem gond, de ezek különállók.
Öö... nem, a Flash az Arrow spin-offja. Tök ugyanaz történt az Arrow és a Flash esetében, mint a Buffy és az Angel esetében.  ;)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7239 Dátum: 2015. február 10. - 08:02:35 »
Szerintem is egy two-part crossover sokkal jobb lett volna, sztoriban izgalmasabb lehetőségeket adott volna. A vs baromság volt, de a Cold-Heat vs Flash is ugyanez a sztori. Simán lefutja őket mielőtt meghúznák a ravaszt... Plusz azt se lehet mondani, hogy ne lett volna benne olyan, ami az Arrow-t fűzi tovább, mármint a Flash részben: a csajról beszélek a végen, aki szerintem Oliver gyerekének az anyja, és ugye Moira úgy szabadult meg a lánytól, hogy Central Citybe küldte

No mindegy, jó részek voltak, de legközelebb lehetne valami jobban összefűzött :) Amúgy Amell valamikor most beszélt, hogy milyen érdekes lenne crossoverezni a Constantinnal vagy Supergirlel :D tuti lesznek még itt finomságok :)