Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041054 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #7280 Dátum: 2015. március 06. - 22:58:40 »
Nekem a szín választás is a MoS-t idézi...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7281 Dátum: 2015. március 06. - 23:07:26 »
És a lány is elég semmilyen. Laura Vandervoort csodás volt Supergirlként.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7282 Dátum: 2015. március 06. - 23:24:07 »
Hát ez a ruha elég egyszerű, olyan mint egy jobban sikerült cosplayes jelmez.
Amúgy biztos le vagyok maradva, de ez a Supergirl hol fog szerepelni? A Supi & Batmanben, vagy önálló filmje lesz?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7283 Dátum: 2015. március 06. - 23:51:05 »
Lesz egy Supergirl sorozat és ott fog szerepelni elvileg. Egyetértek Kaine-nel: a Smallville-es Supergirl sokkal jobb csaj volt! :oh: :nezze: A szimbólum tetszik, de összességében a ruha nagyon gáz, kivéve, ha a '40-es, '50-es években fog játszódni... :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7284 Dátum: 2015. március 10. - 16:45:09 »
Na, ez már eléggé oda teszi magát...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7285 Dátum: 2015. március 10. - 17:38:34 »
Ójee!
-----------------------
NA ez azért betett. :o
Terminátorszex

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7286 Dátum: 2015. március 10. - 17:54:53 »
De jól tettem, hogy nem néztem ezt az idétlen sorozatot. :lol:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7287 Dátum: 2015. március 10. - 20:25:27 »
Na, bepótoltam az Arrow-t a 3. évad 15. részéig, és... eddig is lehetett érezni, de most már senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy ez valójában egy Batman sorozat, csak máshogy hívják a szereplőket és a helyszínt.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7288 Dátum: 2015. március 10. - 20:56:11 »
Terminátorszex

Őő, nem teljesen értem mi történt itt, a késsel, hagyományos módon miért nem jó nekik?
Amúgy önmagában az, hogy szexel egy robot, nem kifejezetten újdonság, vagy extrém szerintem.
Az AI-ban pl. kifejezetten robot prostik voltak.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7289 Dátum: 2015. március 10. - 20:59:42 »
Érdekes! :) Ez a Bendis képregény alapján készül? :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7290 Dátum: 2015. március 10. - 21:48:06 »
Igen. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7291 Dátum: 2015. március 10. - 21:53:08 »
Terminátorszex

Őő, nem teljesen értem mi történt itt, a késsel, hagyományos módon miért nem jó nekik?
Amúgy önmagában az, hogy szexel egy robot, nem kifejezetten újdonság, vagy extrém szerintem.
Nem robotszexet, hanem terminátorszexet mondtam. Nem ugyanaz.  :D
Itt most az történik, hogy Cameron hagyja Johnnak, hogy a késsel felnyissa, és megvizsgálja, hogy minden rendben van-e az energiaforrásával.
Mert arra gyanakszik John, hogy a csaj terminátor közelségétől lett rákos az anyja. És mivel már amúgy is megingott a bizalom a háztartási gépben, szerintem, ez a filmkészítőktől egyfajta szimbolikus bizalomépítő "aktus", hogy ennyire a sexre emlékeztető a helyzet és a párbeszéd is két értelmű.  Kicsit beteg, de poén ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7292 Dátum: 2015. március 10. - 22:23:33 »
Attól függ, milyen környezetben. Egy Terminátor filmben szerintem gáz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7293 Dátum: 2015. március 10. - 22:30:44 »
Attól függ, milyen környezetben. Egy Terminátor filmben szerintem gáz.
Szerintem amúgy nem feltétlenül.
Elvileg egy Terminator az egy beszivárgó egység, aminek többek között az a célja, hogy információkat szerezzen meg emberektől, a bizalmukba férkőzzön. Szerintem ennek az egyik legegyszerűbb módja a szex.
Persze a filmekben hiába volt női terminátor több is, ezt egyáltalán nem kamatoztatták. A TX gyakorlatilag hiába volt egy gyönyörű nő, az emberekkel való érintkezése nem volt sokkal kifinomultabb, mint Scwarczinak, a sorozatban meg amennyit láttam belőle, ilyen szende szűzlányként volt ábrázolva a Terminator.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7294 Dátum: 2015. március 11. - 15:48:03 »
Én azt hittem, hogy a beszivárgónak csak a kapun belülre kell eljutni, aztán tüzelni. Infóra is hajtott, nem csak ölésre van?
Bár a sorozatban egy T-888-sanak felesége is volt, de azt ne vegyük alapul :D
A T-x meg terminátorokra vadászik.Gondolom az emberek már úgy széthackelték a Skynet gépparkját, hogy ezek ellen is kellett egy megsemmisítő.

Az új film abból  a szempontból is érdekes, hogy az első kevésbé ismert résszel foglalkozik, ahol még nincs John Connor.
Az első filmben az volt a jó, hogy Johnt misztikum övezte.
Sarah vajon mennyire ismeri a jövőt? Ráhajt Reesere?  :brow:
Én a jövőnek azt a  részét nézném meg szívesen, vagy néztem volna meg a Salvationben, amit Reese az első részben mond Sarahnak a kocsiban:
Hogy romok közt nőttek fel, éheztek, megsemmisítő táborokban kellett hullákat szállítani. De volt egy ember, aki megtanította őket küzdeni, ócskavassá verni a robotokat, felrázta őket.
És akkor a címnek, Megváltás, is lenne értelme. Mi volt a megváltás a 4. részben? És hol volt az Ítélet napja a 2-ban?
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 11. - 16:01:44 írta VTomi »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7295 Dátum: 2015. március 11. - 19:03:56 »
"Emlékszem,dugtál te már robotokkal,haver!"  ;D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #7296 Dátum: 2015. március 11. - 20:44:38 »
Na ha már TV Műsorok toppik , megvallom hogy a RTL klub és TV 2 műsorait nem nagyon nézzem . Néhány sorozatot kivéve . Dr Csont, CSI Miami helyszínelők.  A Mentalista,   Castle,  ennyi . Ezek az RTL-en vannak , de mást NEM nézek ezeken az adókon . Mert nem érdekelnek olyan műsorok mint amik a kereskedelmi adókon adnak . Próbálom kissé átírva de remélem felismerhetőek milyen  színvonaltalan  dolgokra gondolok. Reggel ,Este Főváros, ´nyátok közt , Jóval rosszabb . tahóság só . Bezzeg a normálisabb sorozatokat amiket néztem, való színű olyan adókra rakták át amit a mi szolgáltatónk csomagjában nincs benne .Valamikor még az RTL -en  volt a Zöld Íjász . Most  a COOL -on van de későn és ismétlések .Valamint azt az adót is levette a szolgáltató ahol a Dr Who ment . Az a gyanúm hogy a Zöld Íjász újabb részei és a Dr Who olyan adóra került ami nálunk nincs a csomagban , vagy valamelyik  Internetes \ Web Tv-n  adóra raktak mint a Gotham sorozatot is. KÉRDÉS . Melyik TV adón mennek  most a Zöld Íjász új részei  :headscratch: , és a  Dr Who epizódjai  .. ˝Rendes ˝TV adón csak olyanon amit a mi szolgáltatónk csomagjában nincs benne. Pedig van 65 csatornánk . Vagy Internetes TV csatornán  :nemtudom:. Kösz .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 11. - 20:47:25 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #7297 Dátum: 2015. március 11. - 21:07:37 »
Szinkronnal szerintem egyik adón se megy, se az, se a Flash. :(
Plusz, talán nem is baj, ahogy annak idején szépen megvagdalták...... :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7298 Dátum: 2015. március 11. - 23:32:05 »
Én még csak most jutottam el a Trónok harcáig. Mindenki odáig van tőle, az IMDB-n is a legmagasabb pontozással fut, de szerintem annyira nem jó. Az első évad nem volt jobb közepesnél, a második kicsit jobb, a harmadiknak már voltak igazán jó pillanatai, a negyedik eleje pedig már tényleg nagyon jó volt, de aztán megint leült... az a bajom vele, hogy egyszerre fut 10 szálon az egész, és ebből úgy 3 van, ami igazán érdekes. Ha csak az lenne benne, imádnám, de sok szereplő kicsit sem érdekel, így untat. Aria a legjobb, és Havas Jon, illetve a törpe. Ők hárman tényleg nagyon tetszenek, de se az idősebbik fiú, se a Hodor-kísérte kisebbik, a vadak, a varázslónő, a kiskirály, Kreejoy (vagy ki), a nagyobbik Stark lány tök unalmasak, szerintem. Most már külön sztorija van a lovaginának is, az se túlzottan erős. A harmadikban a királyölő sztorija tetszett, de aztán az is gyengült a negyedikre.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7299 Dátum: 2015. március 11. - 23:48:54 »
Én nem is tudom, hogy tudnék tv-ben sorozatot nézni. Régen csak ez volt és a részek nem kapcsolódtak annyira a hagyományos szerkezetű sorozatoknál. De ki tud minden alkalommal pont akkor ott lenni a tv előtt? És ki bírja ki, hogy egy 40 perces epizódért másfél órán át gyötrődjön a kanapén a reklámok miatt? Az összefüggő történeteket elmesélő mai szerkezetű sorik miatt jobb ha az ember dvd-ről vagy letöltve nézi, mert 1: nem marad le,2: egyszerre megnézhetsz 2-3 részt.