Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043299 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #7340 Dátum: 2015. március 22. - 23:01:19 »
Néztem ott, szerintem nincs. Annyit láttam, hogy feltüntették mind az öt szerzőt, hogy az egész epizódot ők írták, de a jelenetekről nem derül ki.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7341 Dátum: 2015. március 23. - 04:11:45 »
Ja, hogy jelenetekre lebontva...  :nemtudom:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Raisu

• Traveller
« Válasz #7342 Dátum: 2015. március 27. - 12:55:24 »
Egyre jobban bírom a Flash castját. Főleg Jesse L. Martint.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7343 Dátum: 2015. március 27. - 12:58:32 »
Kezd olyan érzésem lenni, hogy angolul bele kell most már vágnom, mer a magyarok ezt b@$$#@k megvenni...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #7344 Dátum: 2015. március 27. - 19:21:23 »
Szerintem se várj.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7345 Dátum: 2015. március 30. - 19:15:16 »
He, fejre tiszta Fisk  :D

Először azt hittem Ben Affleck  ;D
De tetszik, hogy levan horzsolva a keze.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7346 Dátum: 2015. március 30. - 19:38:40 »
Fogadjunk az lesz rá a magyarázata: "Most költöztem új lakásba, még szoknom kell."  ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7347 Dátum: 2015. április 01. - 19:31:04 »
És benne van Zsasz a Gothamből!  :oh:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7348 Dátum: 2015. április 01. - 19:49:44 »
Csak itt gondolom nem Zsasz-t fogja játszani... pedig az nagyon vicces lenne. :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7349 Dátum: 2015. április 01. - 19:50:15 »
Már az egyik korai részben is benne volt :) Talán a másodikban  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7350 Dátum: 2015. április 02. - 16:36:39 »
Nézte anno valaki a Lostot? Most a Galaxyn nyomatják újra minden nap egy rész, rég láttam, így elkezdtem újra nézni, hát komolyan, most még annyira se értem, mint eddig, főleg, hogy tom mi a vége...  ;D
Egyszerűen nem vágom a dolgokat, pölö, a Füst miért nem ölte meg Locke-t az első találkozásnál, holott másokat kapásból kinyírt, ugyanez Mr. Eckoval...
az emberek miért lettek gonoszak, pölö a franciák a múltban, vagy Sayid... holott az ő gyógyulását Jacob javasolta, miért akarta volna, hogy gonosz legyen?
Mi a fene volt Jack apjának a szerepe? Pár helyen olvastam, hogy ő volt a Füst szörny... de ez sztem több helyen értelmetlen lenne... ő vezette Jacket az ivóvízhez, a barlanghoz, ő mutatott utat Lockenak, többször is, és ő egyáltalán nem mondta neki, hogy meg kell halni, sőt, amikor Locke mondta neki, hogy ezt kérte tőle Richard megdöbbent rajta... meg ugyan akkor mi a francnak üdvözöltette volna Locke-al a fiát, Jacket...? Plusz ha a Füst izé volt Locke, hogy a fenébe emlékezett a dolgokra, például Locke életére...
Az egész tök kusza, sztem ezzel a  Füst szörnnyel fürödtek be... a 3.-4. évadtól érződött, hogy vmi váltás történt , akkor kezdték volna "Bezárni a köröket" és a végére gyúrni, de emiatt egy csomó helyen tök értelmetlen dolog lett az előző évadokhoz képest...  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7351 Dátum: 2015. április 02. - 17:08:35 »
Én az első évad végén abbahagytam, mert meguntam, hogy minden megfejtett talányra nyitnak 2-3 újabbat. Ez a sorozat iskolapéldája annak, hogy miként lehet ezt a végtelenségig nyújtva elszúrni (ugyanezt tette Howard Mackie is az újraindított számozásnál sok éve).

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7352 Dátum: 2015. április 02. - 18:11:01 »
Nézte anno valaki a Lostot? Most a Galaxyn nyomatják újra minden nap egy rész, rég láttam, így elkezdtem újra nézni, hát komolyan, most még annyira se értem, mint eddig, főleg, hogy tom mi a vége...  ;D
Egyszerűen nem vágom a dolgokat, pölö, a Füst miért nem ölte meg Locke-t az első találkozásnál, holott másokat kapásból kinyírt, ugyanez Mr. Eckoval...
Valószínűleg azért, mert bennük látott potenciális alanyokat, akik testét használhatja, megszállhatja majd. Nyilván valamilyen belső tulajdonságuk, valószínűleg a szívósságuk miatt. Mindketten elég kemény, szikár csávók voltak.
Több kérdésre én se tudom a választ, már nem emlékszek rá annyira, de a füst nem volt Jack apja, az a 6. évadban kiderült, hogy Jacob bátyja volt, ha jól emlékszem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7353 Dátum: 2015. április 02. - 19:50:38 »
Azt írták a  wikin (bár gondolom az is csak találgatás), hogy az is csak a Füst felvett alakja volt, mint pölö Ecko testvére, vagy Ben lánya a barlangban, amikor meggyőzte, hogy hallgasson mindig Lockera...
de nekem ez a Jack apa= Füst szörny nem áll össze... annyira nem ésszerű az a változat... Tök más cselekedetei voltak neki, mint ami elvárható lett volna, ha tényleg a Füst lett volna...
De leginkább engem az emberek gonosszá vállása zavart... miért váltak gonosszá?

Én az első évad végén abbahagytam, mert meguntam, hogy minden megfejtett talányra nyitnak 2-3 újabbat. Ez a sorozat iskolapéldája annak, hogy miként lehet ezt a végtelenségig nyújtva elszúrni (ugyanezt tette Howard Mackie is az újraindított számozásnál sok éve).
Valahol megértem  :D de nekem tetszettek a misztikus szálak, és a karakterek, meg azért vannak benne rohadt jó dolgok, és megdöbbentő fordulatok. Ellenére a pár nyitva maradt kérdésnek én élveztem, jó kis sorozat volt.
Sztem azért tegyél vele mégegy próbát, már befejezték, egybe is le lehet darálni, és egybe nézni sokkal jobb ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 02. - 19:52:46 írta BuB »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7354 Dátum: 2015. április 02. - 19:51:48 »
Itt össze van szedve gyakorlatilag minden kérdés és (amire kaptunk) válasz, ami felmerült a Lost-ban:

http://www.sorozatjunkie.hu/2010/08/25/valaszok-a-lost-ban/

Szép hosszú lista. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #7355 Dátum: 2015. április 02. - 19:52:02 »
Köszi, mindjárt rá is nézek... bár sztem anno a szezon végén olvasgattam... csak rég volt már...  :headscratch:

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #7356 Dátum: 2015. április 09. - 07:14:22 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7357 Dátum: 2015. április 09. - 11:47:58 »
Hát, még nem sok látszik belőle, még bármi lehet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7358 Dátum: 2015. április 09. - 11:50:35 »
Furi, hogy belecsempésztek ilyen szürke kiegészítőket...  :headscratch:
Amúgy a maszk innen képregényesebbnek tűnik, mint a régi filmmé.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7359 Dátum: 2015. április 09. - 18:27:54 »
No, el is tűnt a szürke rész az új képen.

"Mozgás közben"