Nézte anno valaki a Lostot? Most a Galaxyn nyomatják újra minden nap egy rész, rég láttam, így elkezdtem újra nézni, hát komolyan, most még annyira se értem, mint eddig, főleg, hogy tom mi a vége...

Egyszerűen nem vágom a dolgokat, pölö, a Füst miért nem ölte meg Locke-t az első találkozásnál, holott másokat kapásból kinyírt, ugyanez Mr. Eckoval...
az emberek miért lettek gonoszak, pölö a franciák a múltban, vagy Sayid... holott az ő gyógyulását Jacob javasolta, miért akarta volna, hogy gonosz legyen?
Mi a fene volt Jack apjának a szerepe? Pár helyen olvastam, hogy ő volt a Füst szörny... de ez sztem több helyen értelmetlen lenne... ő vezette Jacket az ivóvízhez, a barlanghoz, ő mutatott utat Lockenak, többször is, és ő egyáltalán nem mondta neki, hogy meg kell halni, sőt, amikor Locke mondta neki, hogy ezt kérte tőle Richard megdöbbent rajta... meg ugyan akkor mi a francnak üdvözöltette volna Locke-al a fiát, Jacket...? Plusz ha a Füst izé volt Locke, hogy a fenébe emlékezett a dolgokra, például Locke életére...
Az egész tök kusza, sztem ezzel a Füst szörnnyel fürödtek be... a 3.-4. évadtól érződött, hogy vmi váltás történt , akkor kezdték volna "Bezárni a köröket" és a végére gyúrni, de emiatt egy csomó helyen tök értelmetlen dolog lett az előző évadokhoz képest...