Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043247 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #7360 Dátum: 2015. április 09. - 18:33:20 »
De Daredevilnek nem takarja az orrát a maszkja!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7361 Dátum: 2015. április 09. - 18:38:44 »
Hmm, very impressive 8) Pedig DD-t annyira nem csípem. A szürke kiegészítők pedig jól mutatnak és főleg azért, mert egy full piros kezeslábas elég hülyén festene egy éjszaka dolgozó szuperhősön!  Egyébként az volna a legjobb ha kevlárbetétes jelmezben tolná, mivel neki nincs öngyógyító képessége tudtommal.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7362 Dátum: 2015. április 09. - 19:05:50 »
No, el is tűnt a szürke rész az új képen.
?? Szerintem maradtak a szürke részek, csak sötétebbek. Én legalábbis látom őket. Vagy ez is olyan, mint a fehér-arany/kék-fekete ruha? :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7363 Dátum: 2015. április 09. - 19:13:26 »
Nem véletlenül. ;)
Neki az egy kicsit fontosabb, mint a szeme.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7364 Dátum: 2015. április 09. - 20:50:31 »
Amúgy a maszk innen képregényesebbnek tűnik, mint a régi filmmé.
Innen nem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7365 Dátum: 2015. április 09. - 21:53:49 »
Így van, ha azt nézem, Afleck ruhája autentikusabb volt, plusz, sehol nem látom a mellkasán, a két DD monogramot se! :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7366 Dátum: 2015. április 11. - 00:08:24 »
Nem véletlenül. ;)
Neki az egy kicsit fontosabb, mint a szeme.
Úgy értem a képregényben. De itt a sorozatban batmanesen igen. És ez hiba. Nagy hiba.   ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7367 Dátum: 2015. április 11. - 00:13:17 »
Állítólag ez lesz a sorozat intrója:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7368 Dátum: 2015. április 11. - 03:23:09 »
Én már ledaráltam az első 4 részt. Brutális, kegyetlen, izgalmas.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7369 Dátum: 2015. április 11. - 07:24:26 »
Én még csak az első 3-at, de fantasztikusan jó. Végre látni egy kicsit brutálisabb, komolyabb, véresebb karaktert az MCU-ban. Ha egyszer tényleg behozzák Punishert, akkor szerintem csak Netflix sorozatként szabadna.  8)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7370 Dátum: 2015. április 14. - 06:33:22 »
Egybe ki is dobták az egész első évadot? Mennyi idő kb általában amíg egy lelkes fordító csinál feliratot ?

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7371 Dátum: 2015. április 14. - 07:27:32 »
A Netflix sorozatok egyben jönnek ki. Angolul van felirat a teljes évadhoz már, magyarul Alias fogja csinálni, heti egyet. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7372 Dátum: 2015. április 14. - 09:01:41 »
Aaaakkor ezt hiába is várnánk magyar csatornán? Nem fogja egyik sem megvenni gondolom?

Amúgy ennek hogy van nézettsége? Vagy hogy mérik? Mitől függ a siker? Hogy éri ez meg a Marvelnek? Jobb így nekik, mintha a Shield csatornájába ágyazták volna?  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7373 Dátum: 2015. április 14. - 09:38:20 »
Persze, hogy jobb, mert így lehetett durva, véres. A Netflixen havidíj van és azért a hónapban annyit sorozatozol/filmezel, amennyit akarsz, szóval annyira nem függ a nézettség, mert ugye nem a közben leadott reklámokból jön be pénz. Viszont azért gondolom, hogy nézik, hogy hányan látták, milyen sikere volt, hogy ne teljesen fölöslegesen csinálják. De egyébként a készítésért az ABC is felelt (a csatorna, ahol megy a S.H.I.E.L.D. és a Carter).

Plusz, ha jól olvastam, valami olyan szerződést kötöttek, hogy 50 valahány részt kaptak Marvel sorozatra, ebből 13 volt a Daredevil, de ugye lesz még Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist és The Defenders. (Daredevil második évad, vagy a pletykált Punisher csak ezek után jöhetne, ha jön...)

Ez az első Netflix sorozat, amit néztem nem ismerem a többit, szóval nem tudom, hogy hazai csatorna vett már meg korábban innen sorozatot vagy ezt meg fogja-e venni, de szerintem van rá esély. (Én mondjuk az HBO-t tippelném meg, a 18-as kategória miatt..)
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 14. - 09:40:07 írta Kilgores »

Raisu

• Traveller
« Válasz #7374 Dátum: 2015. április 14. - 10:12:12 »
A House of Cardsot elvileg fogja adni valamelyik csatorna, de az hatalmas siker. A Daredevil viszont valószínűleg pénzkidobás lenne, főleg úgy, hogy csak a késő esti órákban adhatnák. De ha tényleg jön Magyarországra is a Netflix, akkor valószínűleg majd ott meg lehet nézni legálisan is. Kérdés, hogy az átlag magyar hajlandó lenne-e fizetni valamiért, amit ingyen is megkaphat...

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7375 Dátum: 2015. április 14. - 10:29:51 »
Szerintem erre tudjuk a választ. Én bizakodom benne, hogy egyszer itthon is elérhető lesz, de nagy az esélye a bukásnak.
Hát ez a késő esti dolog vonatkozik az HBO, Fox és AMC hármasra is?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7376 Dátum: 2015. április 14. - 18:36:32 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #7377 Dátum: 2015. április 14. - 21:03:21 »
Baakker... nem mondjátok, hogy Atomból egy Vasember koppincsot csináltak??  :o :-\ (az első pár részen túl vagyok, ott még civilben szerepel Ray, de bakker... még jellemre is Tony lett... :roll: )
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #7378 Dátum: 2015. április 14. - 21:31:19 »
Igen, és inkább amellett döntöttek, mintsem hajazzon egy Ant-Man koppintásra. ;)

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #7379 Dátum: 2015. április 15. - 01:51:45 »
Daredevilről vélemények? Eddig két epizódon vagyok túl és bár az elsőtől nem dobtam el az agyam, a folytatás már nagyon tetszett. (heti egyet engedek magamnak, bár a második után nagyon rezeg a léc, hogy váltsak heti 2-re :oh: ) Nyilván változhat még a helyzet, de imádom benne Fenegyereket és bár Mattből még sok nem jött le, de Foggy most először lett szimpatikus (pedig sok képregényen vagyok túl és a filmben is volt humora, még ha nagyon hasonlított is Happyre  :lol: ) és érdekes számomra, úgy hogy tartja minden esetlenségét és meghagyták a nem túl előnyös külsejét is. Jónak tűnik, a bunyóknak pedig végre van súlya. Amikor random verőembereket kalapálnak benne, azt is élmény nézni, nincs bennem a "ez is kell bele" érzés. Engem a második résztől berántott.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.