Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1045267 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #7380 Dátum: 2015. április 15. - 09:20:36 »
Igen, és inkább amellett döntöttek, mintsem hajazzon egy Ant-Man koppintásra. ;)
Hát ezzel vitatkoznék, mivel Atom hamarabb jelent meg... így náluk lett volna az előny a méretcsökkentés tekintetében...  :roll:
na mindegy... érdekes húzás az tuti...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7381 Dátum: 2015. április 15. - 19:00:27 »
A mostani Flash részben már utalnak a méretcsökkentésre.
Daredevilről vélemények?
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: jó.
2 nap alatt ledaráltam az egészet.  :dd2:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #7382 Dátum: 2015. április 15. - 19:01:23 »
DANIEL CERONE A CONSTANTINE SOROZAT ALKOTÓJA MEGERŐSÍTETTE HOGY A SZÉRIA FOLYTATÓDIK!  :oh:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7383 Dátum: 2015. április 15. - 19:52:12 »
Végre,egy jó hír!  8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7384 Dátum: 2015. április 19. - 11:01:01 »
Háá, láttátok,h ogy jövőhéten Vasárnap az RTL Klub leadja a Bosszúállókat?  :oh:
Gondoltam, hogy vmelyik csatorna meglovagolja a második részt és előtte leadja az elsőt a tv-ben, de ezt a gondolatot elhesegíttem, mert úgy gondoltam, hogy az előtte zajló filmek nélkül kicsit baromság lenne... erre tessék, csak bevállalt az egyikük így  :hehe:
(amúgy asszem nem is lehetett volna egy csatornán az összes film, mert mintha  a Vasember és  Hulk a kettesen lett volna, de a Thort mintha az RTL nyomta volna le egyszer..  :headscratch: )

balogh44

• Thanos
« Válasz #7385 Dátum: 2015. április 20. - 20:03:05 »
A John Ridley által rendezett, ABC-s sorozat főszereplője, Kamala Khan lesz, azaz a legújabb Ms. Marvel.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök

balogh44

• Thanos
« Válasz #7387 Dátum: 2015. április 21. - 19:39:14 »
Én meg úgy hallottam, hogy lesz második évad, Elektrával és Célponttal együtt. ;)
Amúgy épp ma néztem meg az első részt, és tetszett, a szemüveges, öltönyös az Összekötő lett volna? :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7388 Dátum: 2015. április 21. - 20:01:16 »
Épp erről szólt a cikk a junkie-n. Nem szabad bedőlni a mindenféle félinformációknak. Legfeljebb vannak ötleteik a második évadra, de valószínű, hogy egyelőre nem lesz belőle semmi.  ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7389 Dátum: 2015. április 22. - 04:33:59 »
Pedig úgy néz ki de.  :brow:
http://www.imdb.com/tv/blog
Kb. 1 órája hivatalos, minden eddigi csak a rajongók találgatása volt.
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 22. - 04:48:37 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Raisu

• Traveller
« Válasz #7390 Dátum: 2015. április 22. - 09:25:21 »
Igen, ez így vicces. :D Mindenesetre örülök neki. Kíváncsi vagyok, hogy a többi sorozatnak is lesz-e ekkora sikere.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7391 Dátum: 2015. április 22. - 13:27:10 »
Királyságos, hogy lesz második évad!  ;D Na egy Punisher-t mellékszereplőnek ide nekem :brow: Persze Bullseye is jól hangzik :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7392 Dátum: 2015. április 30. - 08:58:51 »
Huhuuuu, Katana megkapja a new52 ruciját az Arrowba, de rohadt jóóó  :o

Amúgy a 3. évad, nekem eddig rohadt lapos... az elmúlt két évadban volt,h ogy a szigeten lévő dolgok jobban izgattak, mint maga a főcselekmény (na jó, ez nem igaz a 2. évad végére, mert ott a jelen szál is baromi jó volt), de hogy ez most mekkora blama... komolyan, egy hiper-szuper ügynököket vezető főnöknek (Waller), miért kell annyira egy 20on valahány éves elkényesztett playbos...?  :roll: Miért fontos ő, hogy  minden követ megmozgattak hogy elhozzák Hongkongba? Mert csak ő tudja végrehajtani azt az akciót? Ugyanmár...

A Flash viszont baromi jó, nagyon jó kis hangulata van, bár pár dolog zavar, a folyton maszk lekapása, meghogy csapatba melózik, nekem furi, annyira nem vagyok Villám fan, de akkor is furi, hogy ilyen kis csapatot kapott maga mellé...
De ami még ennél is jobban zavar, a lehetséges ellenfelek kinyírása... Simon Stagg... Eling Tábornok, aztán Plasztik... ő ráadásul Öngyilkos Osztag tag is volt, simán mehetett volna az Arrowba is a csaj...  :-\
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 30. - 09:03:01 írta BuB »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7393 Dátum: 2015. május 09. - 06:05:06 »
Kaszát kapott a Constantine az NBC-től, a készítők új csatornát keresnek... Közben Stephen Amell felajánlotta, hogy vedégeskedik, mint Green Arrow, ha valamelyik csatorna folytatja. Nem túl fényes kilátások  :uhoh:

Szerk.: Na, gyűlnek a színészek is lassan a sorozatért, Grant Gustin () is RT-elt egy vendég szereplést. Elvileg a Netflixet (ez a Marvel miatt szerintem kizárt), az AMC-t és a CW-t környékezik. Nem lenne rossz, ha csatlakozna a CW univerzumhoz..
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 09. - 09:25:14 írta Kilgores »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7394 Dátum: 2015. május 09. - 21:14:02 »
Hááát, télleg jó lenne, főleg, ha Ammell és Gustin is vállalná, hogy feltűnik benne, de vajon ingyé tennék? Meg mire fel ez a bevállalás tőlük?  :D
És sztem a CW kizárt sajnos... két hősös sorozat mellett, most kezdik a 3.at, elég sok szereplővel... lenne vajon rá kapacitásuk , hogy egy 4.-et is bevállaljanak?  :headscratch:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7395 Dátum: 2015. május 12. - 20:32:16 »
Lucifer trailer:

Hát nem tudom, nekem ez valahogy kevés. :roll:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7396 Dátum: 2015. május 12. - 21:33:40 »
A kislányos jelenet irtó vicces! ;D Tök jó az alapsztori, hogy Lou megunta a poklot. Engem meggyőzött az előzetes, hogy belekukkantsak. ;) Mikor kezdik adni?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7397 Dátum: 2015. május 12. - 21:44:04 »
Őő, oké, kár, hogy ennek semmi köze Neil Gaiman Luciferjéhez, ellenben olyan mint egy Californication, Horns hibrid.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7398 Dátum: 2015. május 13. - 11:40:28 »
Először érdekelt a sorozat, aztán kiderült, hogy sima heti ügyes nyomozós lesz, akkor lemondtam róla. Viszont a trailer meggyőzött, hogy legalább a pilotot megnézzem.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7399 Dátum: 2015. május 13. - 17:47:33 »
A kislányos jelenet irtó vicces! ;D Tök jó az alapsztori, hogy Lou megunta a poklot. Engem meggyőzött az előzetes, hogy belekukkantsak. ;) Mikor kezdik adni?
2016