Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044681 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #7620 Dátum: 2015. október 05. - 22:52:37 »
Én az Arrow új évadát várom, elvileg nemsokára indul. 8)
A Big Bang Theory szezon meg már elindult, az első két részt már láttam is. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7621 Dátum: 2015. október 06. - 09:35:40 »
Hm, azt mondják az Agymenőknél lesz majd egy komplett Star Wars rész, ami gondolom az Ébredő Erő premierjére lesz időzítve.
Vajon mennyi oltást fog kapni a film még megjelenés előtt.  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7622 Dátum: 2015. október 06. - 11:16:32 »
Vajon mennyi oltást fog kapni a film még megjelenés előtt.  ;D
:lol:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7623 Dátum: 2015. október 06. - 13:24:18 »
A Big Bang Theory szezon meg már elindult, az első két részt már láttam is. :D

Csak ne lett volna ennyire rossz. :( Az esküvős jelenet volt a mélypont. Ja, meg persze Sheldon vergődése. Hát sajna ez már nem az a sorozat, amit jó pár éve megszerettem.

Viszont hatalmas pozitív csalódás a Gotham 2. évad kezdése, baromi jó eddig a szezon.

+ A Doctor Who új évada is nagyon rendben van eddig. A tavalyi évadról nem sok jót lehetett elmondani, de az idei nagyon bejön.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #7624 Dátum: 2015. október 06. - 19:02:33 »
Engem a Gotham második részében már idegesített Jerome. :\ Plusz elég WTF volt, hogy a Maniax behatol a rendőrségre, a főkapitányt megölik (ez mondjuk szerintem egy nevetségesen rossz húzás volt az írók részéről, mert bőven lett volna még potenciál a karakterben, arról nem is beszélve, hogy ettől tök klisés lett a Jimmel való beszélgetése), de a rendőrök nagy részét csak összeverik.  :stupid: Miért nem nyírtak ki minden fakabátot? Lucius és Alfred beszélgetése viszont remek volt szerintem. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7625 Dátum: 2015. október 07. - 11:51:27 »
Ez a kép került fel a Daredevil 2. évadához:

Vajon megkapjuk a teljes vörös hacukát?  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7626 Dátum: 2015. október 07. - 12:01:04 »
Már megkaptuk, szerintem ez teljesen jó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7627 Dátum: 2015. október 07. - 20:01:36 »
Már csak a fekete részeket kellene pirosra cserélni, a mellkasra két DD-t, és hogy az álla alatt ne legyen szabad, az a rész ott.  :brow:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7628 Dátum: 2015. október 07. - 20:15:18 »
A DD ott lesz a mellkasán.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7629 Dátum: 2015. október 15. - 10:40:29 »
Idézetet írta: Sorozatjunkie
Pilotszkript-berendelés: Y: The Last Man – FX. Az egyik készítő Brian K. Vaughan lenne, de mellé keresnek másik írót, akivel együtt fejleszthetné a forgatókönyvet. A sorozat Vaughan képregénye alapján készülne és egy férfiról szólna egy olyan világban, melyben egy rejtélyes járvány kiirtott minden élőlényt, mely férfi kromoszómával rendelkezik.

Na, jöhet? ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7630 Dátum: 2015. október 15. - 12:01:02 »
Hát hogyne!  :oh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7631 Dátum: 2015. október 15. - 18:54:30 »
Oh... Oh...   :o  :-\

Filmdroid:

Az FX Network rendelte be a Legion-t, amely David Hallerről szól. Haller tini kora óta több elmegyógyintézetet is megjárt, majd idővel belátja, hogy a fejében hallott hangok és a víziók talán mégis valóságosak. Mellesleg az illető nem más, mint Charles Xavier skizofrén fia.

A Hellfire széria a Fox-nál formálódik, a történet a 60-as években fog játszódni. Egy különleges ügynök áll a középpontban és éppen egy milliomosokból álló csoportosulás tervét próbálja megakadályozni, ugyanis világuralomra törnek. A szervezet neve: Pokoltűz Klub.

Csodálatos, a Fox komolyan betud választani... miért nem már akkor egy Új Mutánsos csapatot adaptálnak.. két ilyen... hát nem mondom azt, hogy semmilyen, de azért... na... ez  nem olyan nagy pukk... meg most megint egy 60-as évekbeli sorozat... fogadjunk, hogy jól befog tartani  a filnek is.  ;D

Meg nem igazán értem, azt írják pár helyen, hogy a Marvel engedélyével  készülhet el... miköze ennek a Marvelhez? Nem a Foxnál vannak a jogok a karakterekhez, azt csinálhatnak velük, amiket akarnak....  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7632 Dátum: 2015. október 15. - 20:16:26 »
Emiatt igazán nem lehet panaszod a Fox-ra, mert szinte ugyanazt művelik amit a DC, vagyis nem a legtöbb potenciált tartalmazó karakterekből csinálnak sorozatot (kivéve a Flash,Arrow) hanem ilyen huszadrangú mellékszereplőkből. David Haller tökéletes nemezis lenne egy egész estés X-Men filmben,de mégis kit izgat csak az ő története 10-20 részen keresztül? Akkor tényleg az Új Mutánsokat vegyék elő vagy a kib*szott X-Factor nyomozóirodát és azzal már lehet mit kezdeni ráadásul a filmes univerzum szerves részei lennének mint a Marvelnak a Daredevil vagy a SHIELD ügynökei!

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7633 Dátum: 2015. október 16. - 21:46:10 »
Elvileg a Legiont a marvel csinálja a Fox felügyeletével a Hellfire Clubot pedig a Fox a Marvel felügyeletével. Ez az egyezség.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7634 Dátum: 2015. október 17. - 10:06:58 »
Tökmindegy ki kinek segít, ilyen alapanyagból nagyon nehéz normális sorozatot készíteni. Ennél még az is jobb lenne ha nagyobb fába vágnák a fejszéjüket és egy önálló Wolverine szériát terveznének Weapon X ellenfelekkel, mi egyébbel.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7635 Dátum: 2015. október 17. - 14:10:30 »
Nyilván nem akarnak abból sorozatot csinálni amiből film is lehet már pedig New Mutants és X-force filmről évek óta pletykálnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7636 Dátum: 2015. október 17. - 19:19:11 »
He, pedig egy sima Wolverine sorozatot simán eltudnék képzelni. Nyomozós/krimis félét, menne a Weapon X után, ha már Logant valszeg Hugh visszavonulása után úgyis hanyagolni fogják, mehetne sorozatba...
« Utoljára szerkesztve: 2015. október 17. - 19:56:37 írta BuB »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7637 Dátum: 2015. október 17. - 19:48:19 »
Tökmindegy ki kinek segít, ilyen alapanyagból nagyon nehéz normális sorozatot készíteni. Ennél még az is jobb lenne ha nagyobb fába vágnák a fejszéjüket és egy önálló Wolverine szériát terveznének Weapon X ellenfelekkel, mi egyébbel.

Ezt bizony nagyon bírnám én is.  8)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7638 Dátum: 2015. október 22. - 19:12:54 »
A Jimmy Kimmel Show-ba megérkeztek Marty-ék! :)

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #7639 Dátum: 2015. október 23. - 16:40:15 »