Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043341 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #7660 Dátum: 2015. november 02. - 15:15:55 »
Hát ez tényleg durca lesz... Az AMC meg szépen kinőtte magát a klasszikus filmek világából egy közel HBO szintre. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7661 Dátum: 2015. november 02. - 16:39:57 »
Már csak az Y az utolsó férfit kell adaptálniuk és akkor rendben leszünk ^^

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7662 Dátum: 2015. november 02. - 19:28:51 »
Az az FX-re jön, ha megvalósul:

Idézetet írta: Sorozatjunkie
Pilotszkript-berendelés: Y: The Last Man – FX. Az egyik készítő Brian K. Vaughan lenne, de mellé keresnek másik írót, akivel együtt fejleszthetné a forgatókönyvet. A sorozat Vaughan képregénye alapján készülne és egy férfiról szólna egy olyan világban, melyben egy rejtélyes járvány kiirtott minden élőlényt, mely férfi kromoszómával rendelkezik.

Na, jöhet? ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7663 Dátum: 2015. november 02. - 21:45:23 »
Bánom is én kik fogják sugározni csak csinálják már végre!!!  :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7664 Dátum: 2015. november 02. - 22:18:43 »
Én azért egy Sandman-nek is nagyon tudnék örülni.  8)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7665 Dátum: 2015. november 03. - 15:05:24 »
Azt csakis az HBO-n tudnám elfogadni. ;)

Más: kövezzetek meg, nem vagyok nagy Star Trek fan, csak a legutóbbi két filmet láttam, meg a régi sorozatokból pár részt. Ez viszont érdekel: http://geekz.444.hu/2015/11/02/2017-ben-uj-star-trek-tevesorozat-jon

Todd

• Pókfej
« Válasz #7666 Dátum: 2015. november 03. - 15:48:21 »
Mármint azért kövezzünk meg, mert nem ismered a régi filmeket, vagy azért, mert tetszettek az újak? ;D
Nagyjából én is ugyanígy vagyok vele.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7667 Dátum: 2015. november 03. - 16:19:37 »
Mármint azért kövezzünk meg, mert nem ismered a régi filmeket, vagy azért, mert tetszettek az újak? ;D

Hát valamiért azt gondoltam, sok itt a Star Trek rajongó. ;D
Amúgy régebben terveztem, hogy megnézem a sorozatokat, de sokakkal ellentétben nem túlzottan szeretek darálni, aztán inkább letettem róla. Mondanám, hogy talán egyszer, de akkor szerintem hazudnék. Az X-aktákat is már kb. 4 éve nézem és még mindig vissza van 8 rész. Mire kezdődik az új évad, addigra azért befejezem. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7668 Dátum: 2015. november 03. - 21:44:59 »
Fear the Walking Dead: az első 3 rész tökre tetszett, a második 3 már nem annyira. Mintha már nem tudták volna, hogy hova tartanak a sztorival. Persze nincs könnyű dolguk, mert nem juthatnak el a nagy zombi apokalipszisig, de előtte meg nincs annyi lehetőség, hogy ebből is érdekes, többévados sorit kanyarítsanak.
A kínzott katona srácot felismertem: ő volt az Invázium főszereplője. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7669 Dátum: 2015. november 06. - 09:10:14 »
Árulja már el valaki,hogy az Agents of SHIELD-ben miért szerepeltetik az Emberteleneket ha azok elvileg a F4 univerzumba tartoznak? Vagy a Marvel talált egy kiskaput mint a Maximoff testvérpár esetében és ezáltal használhatják az Inhumans jogokat is? Ennek viszont örülök, mert az Inhumanity sztori óta nagy kedvenceim lettek ezek a karakterek,de Lash külsejét valami irdatlan módon elbaszták a sorozatban :lol:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7670 Dátum: 2015. november 06. - 13:39:57 »
Mert az Inhumans külön brand és nem az F4 része, hiába ott jelent meg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7671 Dátum: 2015. november 10. - 18:52:41 »
"Kicsi tv-s" Liga  ;D

Idén is lesz crossover a Flash és az Arrow nál, lehet abból fog majd kiágazni a Legends széria?
Az ott középen Atomcsapás? Jupi, azt hittem már gonosz lesz végül... még Dr. Light hiányzik a képből, meg Atom...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7672 Dátum: 2015. november 10. - 19:10:50 »
Örülök,hogy egyre több hőssel bővül a tévés univerzum,de Batman hiánya még mindig fájó pont nálam! A héten elkezdtem nézni az Arrow-t és mint mindenki másnak, nekem is egyből az ugrott be,hogy ez mekkora Batman koppintás. Pedig Stephen Amell-nek sokkal jobban állna Bruce Wayne mint Oliver Queen 8) Kár,hogy a jelenlegi menedzsment ezt nem teszi lehetővé és inkább a B kategóriás hősöket használják...

Bár igazság szerint akármennyire is haszontalan karakternek tartom Zöld Íjászt mégis képes vagyok élvezni a sorozatát, viszont az olyanok mint Arzenál meg ez a szintén piros csuklyás íjász már eléggé nevetségesnek tűnik a szememben :roll: Helyettük legyen inkább Nightwing vagy Azrael.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7673 Dátum: 2015. november 10. - 19:28:36 »
"Kicsi tv-s" Liga  ;D

Idén is lesz crossover a Flash és az Arrow nál, lehet abból fog majd kiágazni a Legends széria?
Az ott középen Atomcsapás? Jupi, azt hittem már gonosz lesz végül... még Dr. Light hiányzik a képből, meg Atom...

Miféle Atomcsapás?? :headscratch:
Az John Diggle.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7674 Dátum: 2015. november 10. - 20:02:25 »
Öö... mi az az izé Barry kezén? @_@

BuB

• Pókfej
« Válasz #7675 Dátum: 2015. november 10. - 20:26:00 »

Miféle Atomcsapás?? :headscratch:
Az John Diggle.
Bakker télleg... ilyen kicsiben nem is tudtam kivenni... azt hittem Atomcsapás lesz az...

Furi, hogy ebben a nagy Batman mániában (mindenhova bekel rakni, kb lassan már olyan lesz, mint Rozsomák a Marvelnél) még nem lyukadtak ki oda, hogy kell neki egy sorozat (is)... pedig tökre simán működhetne kis képrenyőn is a karakter.. lásd pont Arrow, mintha egy Batman sorozatot néznék...

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7676 Dátum: 2015. november 10. - 20:41:41 »
Furi, hogy ebben a nagy Batman mániában (mindenhova bekel rakni, kb lassan már olyan lesz, mint Rozsomák a Marvelnél) még nem lyukadtak ki oda, hogy kell neki egy sorozat (is)... pedig tökre simán működhetne kis képrenyőn is a karakter.. lásd pont Arrow, mintha egy Batman sorozatot néznék...

Ööö ott a Gotham. ;)
Bár az inkább Gordonról szól, de azért Bruce is benne van.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7677 Dátum: 2015. november 10. - 20:58:47 »
És egyre jobb benne a kis kölyök! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7678 Dátum: 2015. november 10. - 21:52:46 »

Ööö ott a Gotham. ;)
Bár az inkább Gordonról szól, de azért Bruce is benne van.
De az nem Batman  ;D mondanám, hogy olyan, mitn a Smallvlle... de az se igazán, de a koncepció hasonló, csak mégsincs ott a nagy hős, hogy igazságot tegyen... nem tom, hogy egyáltalán valaha láthatjuk e Bruce elindulni az úton, vagy meddig követi őt nyomon? Kérdezem úgy, hogy én totál nem nézem...   :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7679 Dátum: 2015. november 10. - 22:18:58 »
Más: Bocsi, a dupla posztért:

Ma késő este, a XXI. század, benne képregényes cuccok, ahogy néztem foglalkozik azzal is, hogy itthon tiltó listások voltak, és most pedig robognak a mozikban. (bár nem tom itthon mennyire  mondhatni sikeresnek a comicsfilmek, mégha most divatja is van...)