Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043302 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:TV Műsorok
« Válasz #7800 Dátum: 2015. december 18. - 12:20:53 »
Az Arrow eredetileg egy 5 évados sorozat aztán majd kiderül gondolom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7801 Dátum: 2015. december 18. - 12:50:58 »
Hááát, 5 évad tuti lesz, nem esik annyit a nézettsége idén valszeg, hogy most egyből le is lőjjék  ;D

De kit tudja én biztos nem látom benne, hogy ez egy kerek egész előre eltervezett 5 évados kitalált sztori lenne... de lehet Ammell nem véletlen nyilatkozgatott a múltkor, hogy egy Marveles karakter bőrébe szívesen belebújna, lehet ő már látja a sorozat végét  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7802 Dátum: 2015. december 18. - 13:48:20 »
Az 5 évad bőven elegendő lenne egy ilyen karakternek mint az Íjász. Már mindent megcsináltak vele amit meg lehetett, esetleg a következő évadra megkaphatná főellenségnek Prometheus-t és azzal méltó lezárást kapna a széria! Természetesen Oliver és a csapata megmaradna, csak átköltöznének egy másik sorozatba hasonlóan a Legends of Tomorrow-hoz 8) Vagy akár megalakulhatna az eredeti Föld 2 mintájára a Justice Society vagy ilyesmi.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7803 Dátum: 2015. december 30. - 09:35:47 »

Sorozatjunkie-n fent van még jó pár kép a Daredevil 2. évadából (nem akartam ennyi képpel telerakni a topicot). Fenegyerek szerkójával nekem nincs bajom, egyedül a DD hiányzik a mellkasáról, de szerintem idővel az is ott lesz. Viszont nem tudom Thomas Jane mennyire öregedett ki a szerepből, de reboot ide vagy oda, meghagyhatták volna. Jon Bernthal-t én kifejezetten nem kedvelem, eddig minden filmben/sorozatban, amiben szerepelt idegesített... :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7804 Dátum: 2015. december 30. - 14:17:12 »
Elkezdtem nézni ezt a Jessica Jones-t,és egy valamit nem értek.Kilgrave-nek miért Kevin a keresztneve?
Amikor a bomba felrobbant,az hogy lehet,hogy csak Simpson élte túl?A társai mind meghaltak,pedig ő volt hozzá a legközelebb.
Többektől is hallottam már,hogy "Óóó hát ez sokkal jobb ,mint a DD,mert jóval sötétebb,stb."
Ez a sorozat szerintem csak Kilgrave miatt nézhető.Az ő stílusa,valamint a színész nyújtotta teljesítmény miatt.Sokat nyom a latba az,hogy brit.Sokkal élvezetesebb hallgatni a brit angol nyelvet,mint a darálós-szlenges vaccapmadafaka-shit-ómájgád,amerikai angolt.  ;D
A sorozat legellenszenvesebb szereplője,az maga Jessica.Az állandóan szomorú,boci szemeivel,meg a depresszív hangulatával.És azok a harcok,amiket lenyom?Hát eléggé puritán.Nincs túl bonyolítva.
Tudod,hogy nem így fog véget érni,mert hát azért mégis csak ő a főhős,de én azért örülnék,ha a végén a Bíborember hazavágná.  8)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7805 Dátum: 2016. január 07. - 05:57:43 »
Azt gondolom, sorozatrajongóknak az év egyik legnagyobb híre: Itt a Netflix Magyarországon!

http://www.sorozatjunkie.hu/2016/01/06/megerkezett-a-netflix/

Ez mondjuk azoknak nem túl jó, akik szinkronosan várják a Daredevilt, meg a többi sajátgyártású műsorukat, mert elvileg azokhoz csak felirat lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 07. - 13:08:19 írta Hoby »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #7806 Dátum: 2016. január 07. - 12:31:42 »
Illetve az a gáz, hogy a kínálat országonként változik... :-\ Itt egyelőre se House of Cards, se kb semmi, amire rákerestem, és az angoloknál van :drying:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7807 Dátum: 2016. január 07. - 13:15:28 »
Nyilván bővülni fog a tartalom, én se azért örülök, mert annyi minden van (egyelőre), hanem mert egyáltalán eljutottunk végre odáig, hogy lehet trükközés nélkül használni nálunk is a Netflixet. Nekem mondjuk havi 10  eurót az is megérne, ha csak a saját cuccaikat kapnám. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7808 Dátum: 2016. január 07. - 13:31:03 »
Mivel rengeteg országban vezették be egyszerre, én adok neki egy évet és rendesen fel lesz töltve a könyvtáruk. Ugyanakkor, aki szinkronos tartalmat vár, az szerintem hiába, mert olyan sorozatokon kívül, amit leszinkronizáltak, és már végig lement (pl. Jóbarátok) nem hiszem, hogy más nagyon lesz. Értem itt például a saját gyártásokat, vagy amik párhuzamosan futnak TV-ben (pl. Arrow).Viszont elvileg szerveződik valami hivatalos feliratos csapat, szóval felirat biztos lesz, lassacskán. A House of Cards-ot meg több helyen emlegették, hogy azért nincs, mert megy itthon szinkronosan, szóval szerintem az még egyeztetés alatt áll.

Viszont ha már Netflix, a DD második évada kapott egy hangulatos promo-t:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7809 Dátum: 2016. január 07. - 14:51:57 »
Hát nem tom, hogy ez mennyire lesz életképes... ha ingyen elérhető torrenten, minek fizessen érte... volt már ilyen hozzászólés face.en is...  :hehe:

Szerk: szóóóval, akkor 1 héttel a Bat vs Sup előtt lesz a premier, pedig mennyien kezdtek reménykedni, hogy egy napon lesz...  ;D
amúgy nem tom... jó ez nekünk? jó gyorsan ledarálták a 2. évadot...
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 07. - 14:55:24 írta BuB »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7810 Dátum: 2016. január 07. - 16:26:27 »
Hát nem tom, hogy ez mennyire lesz életképes... ha ingyen elérhető torrenten, minek fizessen érte... volt már ilyen hozzászólés face.en is...  :hehe:
Lesz rá igény. Legalábbis remélem. Online HD, vírus mentesen,azonnal az amcsi premierrel egyidöben, okostéven nagy képernyőn nem pedig ' .... valaki rakja már fel ...." hsz-ek tömkelegében naponta nézegetni, hogy valaki feltette  e már. Ha nincs elég gyors neted akkor még várni órákat hogy lássad.
Mindezt 2 cigi áráért. De ha neki nem éri meg .....  :drying:
Szerk: szóóóval, akkor 1 héttel a Bat vs Sup előtt lesz a premier, pedig mennyien kezdtek reménykedni, hogy egy napon lesz...  ;D
És az miért lett volna jó ha egy napon van ?  :headscratch:
amúgy nem tom... jó ez nekünk?
Nekem jó.
jó gyorsan ledarálták a 2. évadot...
Van rá igény.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Raisu

• Traveller
« Válasz #7811 Dátum: 2016. január 07. - 19:06:19 »
Én a szinkronról sem mondanék még le, a németek is kaptak pl. a Jessica Joneshoz. Jó, persze, nem egészen ugyanakkora a piac, de hátha belátják, hogy nálunk is több ember nézné őket, ha szinkron is lenne némelyik sorozathoz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7812 Dátum: 2016. január 07. - 19:55:47 »
Viczián Ottó jó magyar hangja lenne Fenegyereknek! ;)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7813 Dátum: 2016. január 07. - 19:57:05 »
Valamennyi szinkron szerintem lesz, de nem valami gyorsan. A Marvel sorozatok pl. esélyes lehet, ha azt nézzük, hogy közük lehet (majd) a filmekhez, plusz most az igény is nagy rá. Ezen kívül talán olyat tudok még elképzelni, hogy megállapodnak az itteni csatornákkal, hogy azok amik mennek itthon, miután lement az évad, egyben kapnak szinkront is (addig vagy követi eredeti nyelven az amerikai megjelenést vagy sem).

(Közben hadd tegyem közzé kritikámat a Manhattan második évadáról, talán nézi itt valaki :) )

BuB

• Pókfej
« Válasz #7814 Dátum: 2016. január 07. - 21:29:03 »

Lesz rá igény. Legalábbis remélem. Online HD, vírus mentesen,azonnal az amcsi premierrel egyidöben, okostéven nagy képernyőn nem pedig ' .... valaki rakja már fel ...." hsz-ek tömkelegében naponta nézegetni, hogy valaki feltette  e már. Ha nincs elég gyors neted akkor még várni órákat hogy lássad.
Mindezt 2 cigi áráért. De ha neki nem éri meg .....  :drying:

Te kis naív, ingyé van, bármennyit képesek rá várni  ;D

És az miért lett volna jó ha egy napon van ?  :headscratch:

Fene tudja, de többen már ezt vizionálták  :D

Én a szinkronról sem mondanék még le, a németek is kaptak pl. a Jessica Joneshoz. Jó, persze, nem egészen ugyanakkora a piac, de hátha belátják, hogy nálunk is több ember nézné őket, ha szinkron is lenne némelyik sorozathoz.
Szép is lenne, de amennyire közutálatnak örvend mostanában a magyar szinkron nem hiszem, hogy ez előre lendítené az előfizetések számát.  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7815 Dátum: 2016. január 09. - 16:46:35 »
Kis érdekesség(+ programajánló)
úgy néz ki idén a TV2-nél "landoltak" az Xmen filmek vetítés jogai, gyorsan be is táblázták őket Péntek estékre 5 héten keresztül, Naaaagy Piros Pont nekik, hogy időrendi sorrendben fogják őket leadni: Farkas (1) Eredet , X-Elsők, X2, X3, és a (2.) Farkas. Szép is ez amikor figyelnek ilyenre.
Úgy látszik viszont a Első X film joga még maradt az RTL-nél, ők meg kapásból betáblázták a mai napra.  ;D (film+)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7816 Dátum: 2016. január 09. - 18:03:13 »
Időrendben nem First class, majd Origins: Wolverine?
Amúgy szerintem a gyártási időrendben nézni a legjobb.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7817 Dátum: 2016. január 09. - 19:57:41 »
Ugyan már, a gyártási sorrendben feleannyira sem vicces Logan izomzatának a változása. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7818 Dátum: 2016. január 10. - 16:12:32 »
Időrendben nem First class, majd Origins: Wolverine?
De, szerintem is. Az első Rozsomák film java része mind a First Class után játszódik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7819 Dátum: 2016. január 21. - 21:53:42 »
Noo, Vixen új rucit kapott az élőszereplős Arrowban.
Kivi vagyok, vajon a rajzfilm 2. évadában váltanak ee rre a rucira?