Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043344 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #7900 Dátum: 2016. február 23. - 07:51:51 »
A Tom Jane-es Megtorló azért összetettebb volt, mint a Ray Stephenson féle, az csak nézett mogorva fejjel, oszt jónapot. Ez persze nem a színész hibája volt elsősorban, inkább a rendezőé és a forgatókönyvíróé.
Egy tökéletes Megtorló film valahol a kettő között kéne, hogy legyen, kevesebb érzelgősség, de azért több sztori.
Amúgy arra kíváncsi lennék, hogyha az a film sikeres lett volna, akkor a MARVEL stúdió próbálkozott volna több ilyen MAX stílusú filmmel is? Mindegy, arra, ogy legyen a MARVEL-nek zordabb univerzuma is, így a DareDevil-ig várni kellett, de akkor a Megtorló lesz az első a MARVEL filmes univerzumán belül rebootolt karakter, akit már két színész is eljátszott (ráadásul az egyik szerepelt a Thor-ban is).
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 23. - 07:55:56 írta Todd »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7901 Dátum: 2016. február 23. - 08:52:47 »
De a 2008-as Megtorló nem része az MCU-nak, nem? Meg Banner-t is rebootolták, mert a Hihetetlen Hulk viszont része. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7902 Dátum: 2016. február 23. - 09:13:56 »
Nem a része már. De az egy Lionsgate - Marvel Studio közös film volt, így eredetileg, ha bejött volna, valószínűleg az lett volna. De sok ebben a mondatban a volna. :lol:
A Hulk szerintem nem lett rebootolva, csak színészcsere volt, de a Hihetetlen Hulk ugyanúgy a része azóta is az MCU-nak. Viszont ezzel a Megtorló kiesik (teljesen jogosan), mert úgy látom, itt lesz új eredetsztori, meg minden.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7903 Dátum: 2016. február 23. - 12:26:46 »
A Tom Jane-es Megtorló azért összetettebb volt, mint a Ray Stephenson féle, az csak nézett mogorva fejjel, oszt jónapot. Ez persze nem a színész hibája volt elsősorban, inkább a rendezőé és a forgatókönyvíróé.
Egy tökéletes Megtorló film valahol a kettő között kéne, hogy legyen, kevesebb érzelgősség, de azért több sztori.
Túlságosan nem szokták túlbonyolítani az eredet történeteket, de a Megtorlónál egyszerűbb kevés van. A maffia megölte a családját, ezért bosszút áll - 50 éven és 1000 képregényen keresztül. Nehéz ebből jó sztorit kihozni filmen. A képregényben is csak akkor volt jó a Megtorló, ha olyan stílusjegyeket kapott, mint amiket Garth Ennis adott neki.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7904 Dátum: 2016. február 23. - 12:43:23 »
Miből gondoltad, hogy én komolyabb eredetsztorit vártam, dehogyis, éppen fordítva, mint mindig.  :hehe: Tök fölösleges volt egy órán keresztül Castle idilli családi életét nézegetnünk, a film első felét sokkal feszesebbre kellett volna venni.
Alapvetően a képregényfilmek esetében én az eredetsztorit általában inkább amolyan kötelező körnek tekintem (rövidebben nyűgnek), míg a legtöbb képregényfilm azt hiszi, hogy az a legérdekesebb. :roll:
Ami az elsőben jobban tetszett, az az, ahogyan belülről cselezte, züllesztette a családot, zsarolással stb. Vagyis volt ész, taktika is a cselekedetei között, ettől hitelesebb lett a karakter. A 2-ra már csak a megyek oszt ölök, oszt ha ők megölnek akkor így jártam maradt ehelyett. De mind a kettő sokat tartott meg a Garth Ennis stílusjegyekből, ami jó volt.
Ezért félek is ettől egy kicsit, mert ez a DD sorozat meg full komoran és sötéten kezelt mindent...
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 23. - 12:51:48 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7905 Dátum: 2016. február 25. - 14:30:51 »
Ho, nem semmi

A Kéz jogai is visszakerültek akkor a Marvelhez? Vagy az együtt járt akkor Fenegyerek visszakapásával?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7906 Dátum: 2016. február 25. - 16:02:18 »
Esélyes, hogy az egész pakk együtt mozog ilyenkor.

Nagyon várom már az évadot, de mostamában a filmek és sorozatok komolyan csak este és sötét helyeken játszódnak, hogy még véletlenül se láss semmit. Valahogy ezzel a ma divatos megvilágítással (pontosabban a hiányával) nem igazán tudok kibékülni. Ettől függetlenül remélem jó lesz és tűkön ülök :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7907 Dátum: 2016. február 25. - 16:22:54 »
Fura,de nekem is pont ezzel az állandó sötétséggel van bajom.
kaine-nek igaza van.Ez Batman!  ;D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7908 Dátum: 2016. február 25. - 16:53:17 »
Nekem most nem azzal a fajta sötétséggel van bajom, hogy darkos, realisztikus, Batman-es vagy miegyéb. Ennél a sorozattal nekem ezzel nincs problémám, sőt, ez számomra inkább az Arrow-nál idegesít, mert ott aztán tényleg egy Batman Light-ról van szó. Ha már Flash-t használhatják kis képernyőn és mindig is ez a stílus volt a cél, akkor csinálhattak volna egy Batman sorozatot is inkább. Arrow spoiler: Overwatch... :drying:

Nem, amit most felhoztam az inkább általánosságban mondtam, mert egyre több filmről és sorozatról mondható el ez, és engem rendesen idegesít mikor kb. alig látni vmit.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7909 Dátum: 2016. február 25. - 17:33:24 »
Ezt a trailert látva megvan, mi zavar benne a legjobban: hogy olyannak állítja be New Yorkot, mintha maga Sin City lenne. Mintha soha sehol senki sem lenne biztonságban, meg minden.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7910 Dátum: 2016. február 25. - 18:08:56 »
Ezt a trailert látva megvan, mi zavar benne a legjobban: hogy olyannak állítja be New Yorkot, mintha maga Sin City lenne. Mintha soha sehol senki sem lenne biztonságban, meg minden.

A trailer lehet,hogy túloz (hisz ez a dolga),de tudtommal Hell's Kitchen nem épp a napos oldaláról híres :D Meg hát New York egészen máshogy fest éjszaka mint nappal.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7911 Dátum: 2016. február 25. - 19:51:46 »
Az államokban élők közül már több embertől is hallottam,hogy N.Y.C a legszarabb az egész államokban.Ez azért elgondolkodtató.
Jaj,amúgy az ilyen naiv hősöket,mint Fenegyerek,annyira bírom.Azt mondja,nem halhat meg senki.Ők simán kinyírnák őt,de azért ne haljon már meg senki.Vicc.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7912 Dátum: 2016. február 26. - 11:07:07 »
Tudod, Rock, nem mindenki híve a szemet szemért elvnek. Neki jóval több vesztenivalója van, ha megölne valakit.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7913 Dátum: 2016. február 26. - 15:38:16 »
Vágom én,hogy mert ügyvéd,emiatt ilyen aranyos az ellenségeivel szemben.
Csak vicces,hogy őt amúgy lazán kinyírnák,egy perc gondolkodás nélkül,ő meg csak eltángálja őket.  :D
Úgy látom,Elektránál ez nem okozna gondot.Máris szimpatikusabb,mint a címszereplő.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7914 Dátum: 2016. február 26. - 20:05:34 »
Ja, csak szegénykének a ruhája gáz.  >:(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7915 Dátum: 2016. február 26. - 21:27:32 »
Nem azért, mert ügyvéd, hanem azért, mert szuperhős, és mert megteheti. Meg kell húznia egy határt, hogy meddig mehet el, hiszen az sem morális, hogy félholtra veri őket. Ha egyet is megölne, utána minden alkalommal olyan döntés elé kényszerülne, hogy a következőt megölje-e, vagy sem. Hogy mi az a tett, ami miatt már megérdemli valaki, hogy megölje. Addig, amíg egyet sem öl meg, mondhatja, hogy ő nem gyilkos, nem bíró, csak segít a törvénynek. Ha egyet megölt, akkor már gyilkos, nincs miért megállnia legközelebb sem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7916 Dátum: 2016. február 26. - 22:22:25 »
Meg mert baromi unalmas lenne, ha az egész képregényiparban csak Megtorlók, meg Rozsomákok léteznének, kell több karakter is. Már csak amiatt is meet érdekes az eltérő értékrendű karaktereket ütköztetni.
Amúgy a nehezebb utat választani egy helyzetben véleményem szerint nem naivitás.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 26. - 22:44:19 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7917 Dátum: 2016. február 26. - 22:44:58 »
Erre most tudnék egy életszerű,aktuális  példát  adni,amit tuti offolnának,törölnének, mert azért van némi politikai töltete is.Így inkább megtartom magamnak.
Az a tapasztalatom,hogy az emberek nehezen viselik el az igazságot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7918 Dátum: 2016. február 26. - 23:05:48 »
Írd le az offba. Ha tényleg gáz, legfeljebb töröljük, nem vesztesz semmit.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7919 Dátum: 2016. február 27. - 10:36:05 »
Az a különbség, hogy szerintem mind a Daredevil, mind a Megtorló által képviselt nézőpont a maga módján logikus jól értelmesen felépített és reális, épp ezért érdekes a két karakter konfliktusa, mert mindkettőnek van igazsága. Míg szerinted a véleményed az "igazság", és aki ellentmond az "okoskodás". ;) Szerintem ez egy végtelenül szűk látókörű gondolkozásmód.
Amit le fogsz írni az off-ban az mérgezett borral összefügg?
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 27. - 10:43:21 írta Todd »