Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041192 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #8160 Dátum: 2016. június 22. - 10:11:47 »
Wentworth Millerrel olyan szerződést kötöttek, hogy bármelyik CW-s DC sorozat használhatja ezentúl, úgyhogy vissza fog térni (jöjjön csak vissza a Flashbe, mert így utólag visszagondolva, nagyon hiányzott a 2. évadból. :\). Ami csak még gázabbá teszi azt, hogy Laurelt meg nem lehet visszahozni. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8161 Dátum: 2016. június 22. - 10:17:07 »
He... kivi vagyok hogy lesz így visszahozva... eléggé véglegesnek tűnt az ő eltűnése is...
bár a végén, amikor kinyírták az 58-as Vandalt, azt hittem ott változik meg minden, de mégsem... szal, kíváncsian várom, hogy fog visszatérni...

Viszont pont őt felejtettem ki az írásomból, meg Micket... komolyan, Miller mindenben így beszél?  ;D Eleinte nem volt rossz, de a vége felé már rohadt furi volt és röhejes, ahogy hosszan, vontatottan mondja a magáét, a többiek meg türelmesen hallgatják, és csak utána kezdenek bele a mondandójukba...  :hehe:

A szökésben is így beszélt Scofieldként?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8162 Dátum: 2016. június 22. - 15:04:54 »
He... kivi vagyok hogy lesz így visszahozva... eléggé véglegesnek tűnt az ő eltűnése is...
bár a végén, amikor kinyírták az 58-as Vandalt, azt hittem ott változik meg minden, de mégsem... szal, kíváncsian várom, hogy fog visszatérni...

Viszont pont őt felejtettem ki az írásomból, meg Micket... komolyan, Miller mindenben így beszél?  ;D Eleinte nem volt rossz, de a vége felé már rohadt furi volt és röhejes, ahogy hosszan, vontatottan mondja a magáét, a többiek meg türelmesen hallgatják, és csak utána kezdenek bele a mondandójukba...  :hehe:

Pont ezt kérdeztem a haverjaimtól nem is olyan rég. Tényleg kezdett egy kicsit idegesítő lenni ez vontatott beszéd. Gondolkodtam is, hogy letöltöm angolul a szökést, de aztán nem tettem. Csak ezért nem. De, ha valaki tudja a választ, engem is érdekelne!  ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8163 Dátum: 2016. június 22. - 17:14:37 »

Amennyire emlékszem, kb. ugyanígy beszélt ott is. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #8164 Dátum: 2016. június 22. - 19:49:45 »
He... durva, szóval, MIllernek ez lenne a szinészi játéka?  :D
Érdekes, magyarul megse próbálták átvenni a szinkronban.... mondjuk lehet nem is baj...

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8165 Dátum: 2016. június 25. - 20:01:11 »
Érdekes, magyarul megse próbálták átvenni a szinkronban.... mondjuk lehet nem is baj...

Egy vásárhelyitől meglep ez a "he"-zés.Azt hittem,hogy ez csak a borsodiak kiváltsága.  :D
Nálunk ez annyira mindennapos és természetes.De jártam már Vásárhelyen,mégsem tapasztaltam ezt senkitől.Inkább az ő-getés volt a jellemző,akárcsak a szegedieknél.
Szóval,nem vagy te véletlenül borsodi?  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8166 Dátum: 2016. június 25. - 22:07:38 »
Heves és Nógrád megyében is elég gyakori. Bár ott inkább a mondat végére szokták tenni. Szóval annyira nem egyedi ez sem.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8167 Dátum: 2016. június 26. - 07:37:13 »

Egy vásárhelyitől meglep ez a "he"-zés.Azt hittem,hogy ez csak a borsodiak kiváltsága.  :D
Nálunk ez annyira mindennapos és természetes.De jártam már Vásárhelyen,mégsem tapasztaltam ezt senkitől.Inkább az ő-getés volt a jellemző,akárcsak a szegedieknél.
Szóval,nem vagy te véletlenül borsodi?  ;D
Jah, nem is annyira divat erre sem, nekem is csak úgy jött, de nem is tom már honnan "vettem át"... mondjuk szerintem élőben annyira nem is használom, inkább csak írásban itt-ott...  :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8168 Dátum: 2016. június 30. - 19:51:21 »
https://www.youtube.com/watch?v=3gueM4VilVE

Cassidy milyen laza már,ahogy a Napról rágyújt a cigire.  :D
Nagyon bírom ezt a sorozatot, még ha nem is nagyon hasonlít a képregénye.De prosti jó!Amc érti a dolgát.  8)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8169 Dátum: 2016. június 30. - 19:56:05 »
Nekem is nagyon bejön. Jó kis hangulata van. Remélem az AMC jövőre kicsit felhúzza a két Walking Dead színvonalát is erre meg a Better Call Saul szintjére. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8170 Dátum: 2016. június 30. - 19:58:34 »
Húú,B.C.S. is jó.Csak nem tudtam,hogy mi ez a több hét kimaradás.Azt hittem ,a 10. résznél meghúzták a határt és vége.De szerencsére nem.  :brow:

balogh44

• Thanos
« Válasz #8171 Dátum: 2016. június 30. - 20:46:04 »
Új sorozat a Netflix-en:

Érdekes lesz szerintem, kicsit Super 8 beütése van, de nekem amúgyis szívügyem a 80-as évek, úgy ahogy van, szóval teszek majd vele egy próbát.  :brow:

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8172 Dátum: 2016. június 30. - 22:32:49 »
"Ááhh...! Behugggyoztatok már?"

Azaz Walking Dead 6. évad kritika.
Nos, az 5. évad után túl sok jóra nem számítottam, ott egy erős visszaesést éreztem, a 4.-hez képest. De szerencsére pozitívan csalódtam, a 6. évad jobb volt, bár a 4. (számomra legjobbnak tartott évad) színvonalát nem érte el.
Bár tökéletesen nem voltam elégedett, sajnos itt is volt csomó apró hiba, elvarratlan szál, logikátlanság...
De nézzük sorjában:
Az első rész rohadt jól kezdődött, grandiózus, szinte epikus, gigászi méreteket öltött, ennyi zombit az egész sorozat alatt nem láthattunk, amennyit itt egyszerre... szinte olyan érzésem volt az elején, mintha ugrottunk volna az időben az 5. évad végétől vagy több évet, és már valami nagy harc közepén lenénk. Aztán kiderült, hogy mégsem. De baromi erős kezdés volt. És a rész vége, a kürttel is ütött erősen. Bár azt a fekete-fehér dolgot nem nagyon értettem, oké, hogy akkor, és most, de ennyi?
A további pár rész is tök izgi volt, hogy mindig csak egy helyszínt mutattak, közben meg nem tudtad, hogy mi van a többiekkel... alig lehetett abbahagyni, tényleg.
Aztán volt egy pár laposabb rész...
Morgan része, ahol összebarátkozott a "fogvatartójával", és megtalálta a belső békéjét, nagyon tetszett. Meg maga a csóka, hogy ebben a pokolban képes volt egy viszonylag nyugodtabb kis "szigetet" kialakítani magának, szimpatikus volt.
Aztán, amikor a zombik betörtek a városba, onnan ismét izgis lett minden.
Azt hiszem a 8, 9. rész viszont isten volt! Amikor kimentek a házból zombizsigerekkel bekenve... már az is tetszett, de ami utána jött... azok a hirtelen halálok, nem is egy, és Karl szemének kilövése... elég meglepő húzások lettek. De még ez se, hanem ami utána volt. Hogy Rick tehetetlenségében, dühében nekiment a több száz, ezer zombinak, és aztán utána, szép lassan a többiek is, Michonne, majd lassan jött elő mindenki segíteni. Mintha az Avengers összeállását láttam volna, csak itt hétköznapi emberekből, egy nagyon nem hétköznapi helyzetben, egyszerűen felemelő érzés volt. EPIC! És Daryl-ék is épp időben érkeztek meg. Egyik legjobb rész evör. Azt hiszem ez után senkinek nem volt kétsége afelől, hogy Rick a vezetőjük.

Viszont ami utána jött (meg már közbe is, mert Darylék találkoztak velük), a Megváltók...
De nem is ők, hanem a másik közösség... hát, nem tudom...
Maga az egész ötlet, hogy tudnak segíteni, terményt, élelmiszert adni, hogyha melléjük állnak a Megváltók ellen. De hogy? Mikor elvileg a Megváltóknak kell adni szinte mindent, amijük csak van? Miből kapnának Rick-ék? De jó, valamennyi van, megkapják, rendben.
De nekiállnak harcolni, mert nincs kedvük növényt termeszteni?? Merthogy Alexandriában is már elkezdtek termeszteni... nem volt kedvük kivárni azt a pár hetet? Inkább gyilkolásszunk össze-vissza? Egyszerűen számomra ez morálisan megmagyarázhatatlan, és elfogadhatatlan. Zombikat még oké, de számukra ismeretleneket?
Aztán ugyanilyen WTF volt számomra a kb. egy évaddal ezelőtt behozott Farkasok "szerepe". Szerintem ez elég gáz, hogy megemlítünk egy bandát, aztán lesz*rjuk, és áttérünk egy másikra. Ha esetleg lesz valami összefonódás köztük, akkor oké, bár már akkor is utaltam volna rá ebben az évadban is.
Aztán Carol "semmiből jött"megtérése... mi van? Honnan, miért? Utalt erre bármi? Vagy mitől? Csak? WTF?
De ugyanígy, a kemény csávó Abrahamből pár rész alatt, egy picsogó, Sashatól gyereket akaró (!!!) nyálgép lett?! Mi?? Ráadásul Rositát otthagyni, hát normális ez? Hát a legfajintosabb csaj!
Glenn látszólagos halála is kicsit gáz volt, de végülis jól oldották meg, bevettem én is, bár volt egy gyanúm. Mondjuk azt nem értettem, hogyha a csóka segíteni akart neki, akkor miért rántotta le magával, hiszen amíg vele "foglalatoskodtak" volna, addig Glenn talán kereket oldhatott volna mellettük...
A Megváltós rajtaütés nagyjából okés volt, azon kívül ,hogy nem tudok egyetérteni azzal, hogy ismeretleneket gyilkoljanak le álmukban, mert azt mondták nekik, hogy ők rosszak. Mert saját tapasztalatuk nem sok volt róla akkor.
Aztán jött Maggie rosszulléte, ami még okés is lett volna egy ideig, de amikor már kb. az 5. út is el volt zárva, és látták, hogy tök sokan vannak, akkor mit vártak? Hogy majd a maradék kettő biztos nem lesz, elfelejtették? Inkább kockáztatták az ott lévő 5-6 fontos ember életét, Maggie miatt? Nem túl logikus azért, valljuk be.
Aztán a vége viszont nekem tetszett. Elég látványos túlerőben volt az ellen.
És akkor jött Negan. No hát a másik legérdekesebb rész az évadban. Jeffrey Dean Morgan nagyon karakteres, erőteljes színész. Két pillanat alatt lejátszott mindenkit a színről, öröm volt nézni, örömmel nézem vissza azt a jelenetet, nagyon jól sikerült. Ő aztán jót fog tenni a sorozatnak.
(Véleményem szerint JDM-nek egy iszonyatos nagy problémája van: RD Jr. :) Robert Downie barátunk. Annyira hasonló karakterek, szinte azonosak, és hát Robertet nyomják ezerrel, hogy egyszerűen mellette nem jut lehetőséghez JDM. Pedig nekem már Komédiásként is tetszett az alakítása, és felfigyeltem a karakterére.)
Nos, elérkeztünkaz ominózus utolsó jelenethez: sokan szidták/szidják. Nekem tetszett. Feszes volt, nem kiszámítható, és hatalmas cliffhanger. Persze, sokan azt mondják, hogy ez nem tökös megoldás, öngól, stb...
Én rájöttem, hogy azért kezdtem el végignézni a sorozatot (az elejét láttam egy darabig régen), mert véletlenül elkaptam ezt a jelenetet. Nem tudtam, hogy ez a jelenlegi utolsó rész, de úgy gondoltam, hogyha ilyen izgalmas, akkor csak megnézem.
Illetve a bénamegoldásról: meg kell nézni a netet, tele van az egész ezzel, ha lehet a sorozat még ismertebb, még népszerűbb, akkor ettől az lesz. Az új évad első része tuti, hogy olyan rekordokat fog döntögetni, hogy ihaj! Szerintem jó döntés volt így befejezni. Mitől lett volna jobb, ha látjuk valakinek a fejét, széttrancsírozva? De tényleg, komolyan kérdezem...

És hogy kit ölt meg? A képregényben tudom. Hogy itt meg merik-e játszani? Jó kérdés.
Én felírtam, hogy kik voltak sorban letérdelve a kiszámolósnál:
Glenn-Rosita-Daryl-Michonne- Abraham-Maggie-Rick-Sasha-Aaron-Karl-Eugine
Ha igaz, amiket olvastam, Negan nőket nem öl meg. Így marad:
Glenn-Daryl-Abraham-Rick-Aaron-Karl-Eugine
Ha az alkotók igazat mondtak, és a POV nézet valós, akkor semmi haj, vagy bármi nem lóg be az 'áldozat' szeme elé. Akkor marad:
Abraham-Aaron-Eugine
Pusz Negan mondja is, hogyha bárki tenni akar valamit, akkor vágják ki a fiú másik szemét, és etessék meg az apjával. Így rájuk duplán is igaz, hogy nem lehetnek, mert egy péppé, rommá zúzott fejből nehéz kivágni egy szemet, -ha ugyan szét nem trancsírozódott-, és akit megápol "Lucille"-lal, az szerintem nem igen képes már enni, így ők kétszeresen is kiestek.
Így maradnak ők:
Abraham-Aaron-Eugine
Aaron jelentéktelen, ha őt hozzák ki, az egy elég "harmatos" megoldás lesz. Abraham, és Eugine már érdekesebb.
Meg is magyarázna egy-két dramaturgiai dolgot. Hogy miért lett Abrahamből hirtelen egy érzelgős, a jövőt, utódot tervező férfivá, a bunkó keményfiúból.
És Eugine is bizony tököket növesztett az évad vége felé, sőt, a csapatot is megmentette volna, és volt pár jó ötlete is. (Lőszer készítés, stb...)
Sőt, gyakorlatilag a két karakter bizony el is búcsúzott egymástól, mielőtt elkaptál őket. Tessék csak visszanézni.
Úgyhogy a tippem, hogy kettejük közül valamelyik lesz. Szerintem inkább Eugine.
A "Nézd, leszegett fejjel tűri!" szöveg is illik a frissen kialakult imidzséhez, a kemény gyerekéhez.
Nos, hát ennyi.

Jön a Fear, bár arról túl jókat nem hallottam...
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 30. - 22:36:15 írta petshop »

Raisu

• Traveller
« Válasz #8173 Dátum: 2016. július 01. - 00:22:29 »
Mitől lett volna jobb, ha látjuk valakinek a fejét, széttrancsírozva? De tényleg, komolyan kérdezem...
Én két dolog miatt utálom az ilyen megoldásokat: 1. mert pofátlanul csak azért vannak, hogy nézőket csalogassanak a premierre, 2. a készítőknek fogalmuk sincs, hogy ki halt meg, óvatosan játszanak, megnézik a nézők reakcióit, és az alapján választják ki, hogy ki halt meg, de közben mondhatják, hogy úh, hát ők mindent előre elterveztek... Szóval, szerintem ez egy baromi gyáva húzás. Én nem nézem a sorozatot (ezt a jelenetet megnéztem a felhajtás miatt), de így látatlanban is fogadni mernék, hogy az hal meg, aki a legkevesebb vizet zavarja (aki a levezetésed alapján az Aaron nevű karakter lesz). Aztán persze lehet, hogy kellemesen csalódok a készítőkben, és meglepnek. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8174 Dátum: 2016. július 01. - 08:56:36 »
Abraham is lehet, mivel ő elvben már szintén halott a képregényben ilyenkorra...
Plusz lehet valamennyire közönségbarátabb karakter, mint mondjuk Eugene, lehet nagyobb "visszhangja" lenne.

Növénytermesztési akció:
Nem úgy volt, hogy már nagyon kevés kajájuk van? És amiatt kellett azonnal lépniük valamerre?  :headscratch:

Carol meg besokkalt, az úgy jön hirtelen.  ;D De nekem se tetszett, hogy így nagy hirtelen elborul az agya és uzsgyi el... :-\

A megváltós rész jó volt, csak furi volt még mindig, hogy hogy tudták kikalkulálni, hogy pont oda arra az erdő közepére fognak kikötni Rickék, és oda be volt parkolva egy tucat kocsi, meg vagy 100 ember, zaj nélkül és a többi... így utólag kicsit vicces volt.

A vége meg... nem tom, sztem öngól... bár valszeg kevesebb hányada a nézőknek, nem fog tűkön ülve várni a premiert, és megnézik a comicsot, lelövik a poént, hogy a legnépszerűbb karakter halálozik el... ha meg a sorozatban nem merik meglépni, akkor megint lesz egy csalódást keltő komment cunami miatta...
De a nézettségi rekord még akkor is garantált.  ;D

Bár amilyen genyók, lehet csak az első rész legvégén fog kiderülni, hogy ki hal meg... van egy olyan tippem, hogy az első rész a Megváltók szemszögéből fogja bemutatni, hogy Negan és a banda, hogy élte meg a rajtaütést, majd a felderítés jönne gondolom és a csapda felállítása...  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 01. - 08:58:07 írta BuB »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8175 Dátum: 2016. július 01. - 21:05:24 »
Hát igen, bár eddig is szépen hullottak ott azért olyan szereplők, akik hozzá nőttek a nézőkhöz. :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8176 Dátum: 2016. július 01. - 21:52:58 »
Hát szerintem inkább pont az a probléma a képregényhez képest, hogy nem merik olyan könnyen eltenni láb alól a főszereplőket. Amikor valaki már jó pár alkalommal él túl életveszélyes helyzeteket, akkor az ember már csak legyint, ha megint bajba kerül.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8177 Dátum: 2016. július 02. - 21:14:22 »
Raisu: Az első dologban igazad van, csak erre ment ki a játék. De azt hiszem nem kicsit be fog jönni a számításuk vele. Csak még több rajongója lesz a sorozatnak, ez a jelenet annyira erős lett. Látod te nem is nézed, de ezt még te is direkt megnézted.
A másodikra: szerintem tudják, azért azt nem gondolnám, hogy a nélkül csinálták volna meg. A kritikámban le is vezettem, hogy egy-két karakternél dramaturgiailag "megágyaztak" a dolognak. Szerintem kettejük közül valamelyik lesz. Ha nem, akkor meglepnek. Ha Aaron lesz, az tényleg egy jelentéktelen, gyáva trükk.

BuB: Szerintem nem rossz karakter a Eugene sem, most kezdett kinyílni. Bírom azt a tudományos-tárgyilagos stílusát amivel előadja magát néha. Miközben meg kukkolja, ahogy Abraham cuccol a kis Rositával.  ;D

Kevés volt a kajájuk, de minden körülmény adott volt a termesztésre, állattartásra akár. Még napelemeik is voltak, akár fóliákat is csinálhattak volna. Ehelyett belementek egy háborúba, pár kiló zöldségért... megérdemlik, amit kapnak.

Igen, furi volt a Megváltóknál, de ők régebb óta ott voltak, ismerték a környéket. Lehet, hogy nem is tudtak volna másfelé menni amúgy, azért terelték úgy őket. Amin én röhögtem, hogy a füttyögésük enyhén "Fecsegőposzátás" volt. Kicsit egydibbet is kitalálhattak volna. Éhezők viadala, érted?  ;D

Ez nekem s eszembe jutott, hogy nem fog kiderülni egyből. Ez szinte biztos. A nézőszámot pár részig az egekbe tartja. De sokáig nem húzhatják el. Én olyasmire gondoltam, hogy mondjuk Rick, és Carl egy portyázását mutatnák be, hogy aztán leadják a "sápot" a Megváltóknak, vagy Carollal, és Morgannel foglalkoznak, őket mutatják egy-két részig... játszották már ezt a 4. évadtól többször is.

Hoby: azért a sorozatban is hullottak el fontosabb karakterek. De hát a képregényben Rick, Michonne és Carl is él a mai napig. Meghát Lori is meghalt. Ő azért elég fontos volt. Mint ahogy Hershel is szerintem. Ebben a sorozatban arra nem kell panaszkodnunk, hogy nem hullanak el fontos karakterek.

Más:
Megnéztem a Preacher első részét.
Na, hát ez egy király sorozat lesz. Ha a WD bedöglik, akkor van mire átállni. Cassidy állat jó, Arseface-t is tök jól megcsinálták.
A főszereplő srác is jó, csak ne lenne ilyen divatos fazonú frizkója. Tuliphoz nem jó színésznőt választottak szerintem, a karaktert hozza, de kicsit sem hasonlít sajnos.
Talán az egyetlen gondom az a sorozattal, hogy lehetne kicsit piszkosabb, mocskosabb, porosabb, Texasibb.
A zenék viszont jók, country-k főképp, ahogy kell. Jó öreg Johhny Cash is felcsendült.
Tudom ajánlani mindenkinek. Mondjuk az első rész egy képregényt nem ismerőnek kissé értelmezhetetlen lehetett, de majd a helyére kerülnek a dolgok biztosan.
« Utoljára szerkesztve: 2016. július 02. - 21:19:34 írta petshop »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8178 Dátum: 2016. július 12. - 18:05:00 »
Ádáz.  :oh:

Villám Kölyök, vagy Kölyök Villám, vagy Kid Flash, legyen bármi is a neve...
A sorozatban fog debütálni.

Várható volt, hogy rá is hatással lett a sugárzás, de úgy rémlik Jesse-nél jobban mutatták a jeleket, nem?  :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #8179 Dátum: 2016. július 12. - 18:07:15 »
Pont most akartam linkelni. Én arra tippelek, hogy csak a Flashpoint alatt lesz az, amint visszaállítja Barry az idővonalat, megint átlagos srác lesz.