Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041060 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:TV Műsorok
« Válasz #8260 Dátum: 2016. augusztus 15. - 21:03:46 »
És már el is kaszálták, 1 évad után.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8261 Dátum: 2016. augusztus 16. - 11:44:22 »
És már el is kaszálták, 1 évad után.

Igen el, és az ilyen sorozatokat nem is értem, hogy miért veszi meg magyar csatorna...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8262 Dátum: 2016. augusztus 16. - 11:55:08 »
Biztos olcsón adják. Nem az első eset, hiszen ilyen volt többek között a Rejtélyek Városa vagy a Mélység Fantomja is. A vicc az, hogy anno a Rejtélyek Városának olyan hihetetlen nagy promót csaptak az RTL-nél, hogy milyen fantasztikus sorozat, meg hogy még a Lostnál és a Szökésnél is népszerűbb, stb., és közben már mikor megvették akkor tudni lehetett hogy odakint törölték a sorozatot.  :roll:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8263 Dátum: 2016. augusztus 16. - 12:21:24 »
Akkor még nem kaszálták, bár gyenge volt a nézettsége, csak a szezon vége felé jelentették be, hogy nem lesz 2. évad. Addigra az RTL már elkezdte adni.
Az volt az az időszak, amikor még országos csatornákon is az amerikai premier után nem sokkal elkezdték adni a top sorozatokat, aztán mikor rájöttek, hogy az amcsik könnyedén kaszálnak, akár szezon közben is, már nem mertek ennyire gyorsak lenni. Most meg országos csatornán már szinte nincs is premier sorozat, ami van az vagy európai vagy régóta futó sorozatok új részei.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8264 Dátum: 2016. augusztus 16. - 13:50:38 »
A Forever-t nézte valaki? Mr. Fantastical a főszerepben. Egy évad készült. Nekem pont elég is, jó sok rész az.
Nyomozós. Ha valaki szereti a Sherlock Holmes filmeket meg a Sherlock sorozatot, akkor jó pótlék lesz neki.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8265 Dátum: 2016. augusztus 16. - 14:21:25 »
Az az, amikor a folyóban ébred, holtából minden nap?

Darkus

• Grizzly
  • *
« Válasz #8266 Dátum: 2016. augusztus 16. - 17:58:52 »
Pár éve még úgy volt hogy a kereskedelmi csatornák csomagban vásárolták a sorozatokat. Ha egy népszerübb sorozatot vettek vele járt pl két rosszabb. Viszont a gyengébbeket is kötelesek leadni a szerződés szerint.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8267 Dátum: 2016. augusztus 16. - 19:22:49 »
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy nem kötelesek leadni, de ha már fizettek érte, akkor inkább leadják. Jó pár egész korrekt sorozat megy ezért hajnalonta.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8268 Dátum: 2016. augusztus 16. - 20:12:35 »
Jó pár egész korrekt sorozat megy ezért hajnalonta.
Például ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8269 Dátum: 2016. augusztus 16. - 23:21:25 »
Az az, amikor a folyóban ébred, holtából minden nap?
Igen.  A fickó halhatatlan. kb 200 éves. Ha megölik, eltűnik a teste ruhástul és meztelenül bukkan fel az East Riverben New Yorkban.
Hogy miért pont ott? Mi van ha a világ másik végén hal meg? Miért tűnik el a ruhája is? Miért nem marad ott a cucca, ha aztán meztelenül kerül elő? Mi van ha egy tárgy, pl pisztoly van a kezében az is eltűnik? Kit érdekel? ;D Viszonylag ritkán történik meg.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8270 Dátum: 2016. augusztus 16. - 23:30:04 »
Azt én is akartam nézni. Jó a sori?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8271 Dátum: 2016. augusztus 17. - 08:39:58 »
Jó pár egész korrekt sorozat megy ezért hajnalonta.
Például ?

Több jó sorozatot is hajnalban futtatott ki az RTL: Chuck, Gossip Girl, ilyenkor kezdték a Big Bang Theory-t, éjjel 2-3 körül adták a Breaking Bad-et, meg nem régen pakolták át oda a Homeland-et is. És ezek csak a nagyobb címek. Arra emlékszek még, hogy a TV2 a Csillagkapu végét adta éjjel, meg talán a Heroes-t is, ha leadták egyáltalán végig.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 17. - 08:52:01 írta Hoby »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8272 Dátum: 2016. augusztus 17. - 09:54:27 »
Jah, a Hereoest leadták, aztán az utsó évadot átrakták a pro4-re asszem, de az is éjjel ment, de "végig" teljesen...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #8273 Dátum: 2016. augusztus 17. - 10:49:38 »
Igen.  A fickó halhatatlan. kb 200 éves. Ha megölik, eltűnik a teste ruhástul és meztelenül bukkan fel az East Riverben New Yorkban.
Hogy miért pont ott? Mi van ha a világ másik végén hal meg? Miért tűnik el a ruhája is? Miért nem marad ott a cucca, ha aztán meztelenül kerül elő? Mi van ha egy tárgy, pl pisztoly van a kezében az is eltűnik? Kit érdekel? ;D Viszonylag ritkán történik meg.
Ez első hallásra mintha egy az egyben Darren Shan: A holtak vonulása című könyve lenne.
Ott a főhős mindig halála után arra ébred, hogy egy vonaton jön vissza a városba.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8274 Dátum: 2016. augusztus 17. - 12:48:29 »
Nekem bejön. Ha szereted azt a  "sherlocki" képességet, hogy apró jelekből kiolvassa mitörtént és ezzel beégeti a szakmabelieket 😆

BuB

• Pókfej
« Válasz #8275 Dátum: 2016. augusztus 17. - 19:57:28 »
No,. a Holnap Legendái szinkron csapata:

A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow)

Dr. MARTIN STEIN (Victor Garber) - KŐSZEGI ÁKOS
RAY PALMER (Brandon Routh) - PÁL TAMÁS
SARA LANCE (Caity Lotz) - NEMES TAKÁCH KATA
JEFFERSON JACKSON (Franz Drameh) - SÁNDOR PÉTER
MICK RORY (Dominic Purcell) - LÁSZLÓ ZSOLT
KENDRA SAUNDERS (Ciara Renée) - BOGDÁNYI TITANILLA
LEONARD SNART (Wentworth Miller) - HEVÉR GÁBOR
GIDEON (Amy Pemberton) - BALOGH ANIKÓ
RIP HUNTER (Arthur Darvill) - MAKRANCZI ZALÁN
VANDAL SAVAGE (Casper Crump) - BOLLA RÓBERT
CARTER HALL (Falk Hentschel) - POSTA VICTOR

De szupi, László Zsolt lett ismét Dominic Purcell hangja, jó volt a Szökésben anno  :oh:

Viszont bakker... Bolla Róbert Savage-nek....  :o  hu... ez baromi nagy mellé nyúlásnak tűnik...  :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8276 Dátum: 2016. augusztus 17. - 21:33:36 »
Nem tudom mennyire megbízható forrás, de úgy néz ki, hogy sorozat lesz a Runaways képregényből is.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8277 Dátum: 2016. augusztus 17. - 22:11:20 »
Még a marvel.com is megírta, szóval nem kamu. ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #8278 Dátum: 2016. augusztus 17. - 22:12:27 »
Viszont bakker... Bolla Róbert Savage-nek....  :o  hu... ez baromi nagy mellé nyúlásnak tűnik...  :-\
Nem az, tök jó példa arra, amikor a magyar hang javít az eredetin. Legalábbis én Savage-től a falra másztam, mind a "színészi játékától", mind a beszédstílusától, magyarul viszont teljesen élvezhető volt a crossoverben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8279 Dátum: 2016. augusztus 18. - 09:09:55 »
Ott is Bolla volt? Nem láttam még...

Hát nem tom, én nagyon bírtam Savage hangját, az a nyugodt, kattant pszichó gyilkos hatását keltette  ;D
De meg, neki tök ilyen vékonykás hangja van, Bolla meg amennyire emlékszem jó mély érces hang... per pillanat nagyon nem tudom hozzátársítani...  :uhoh: