Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041047 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #8280 Dátum: 2016. augusztus 18. - 09:17:24 »
Állítólag az 5 nagy országos csatorna valamelyik sorozatának őszi premierjében beválogattak filmes szintű titkolózás mellett egy szereplőt. Lehet reménykedni, hátha szorosabbra húzzák az MCU-t és végre egy komolyabb filmes főszereplő fog szerepelni a SHIELD-ben. :D Aztán persze lehet, hogy teljesen más sorozat lesz...  ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8281 Dátum: 2016. augusztus 18. - 10:17:17 »
Én inkább úgy gondolom, hogy ha a SHIELD-be jönne egy mozis arc, azt inkább ezerrel promózná az ABC/Marvel páros, de persze nem bánnám, ha jönne valaki a filmekből. ;) Viszont jöhetne oda valaki akár a Netflix sorozatokból is.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8282 Dátum: 2016. augusztus 20. - 20:22:58 »
A Stranger Things egy iszonyat jó sorozat, csak ajánlani tudom mindenkinek. Egyik nagy kedvencem lett.
Én még csak két részt láttam, de beszippantott. Bedig alig történik valami 40 percen keresztül de az nagyon izgalmasan.  ;D
Kedvcsinálónak:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8283 Dátum: 2016. augusztus 20. - 22:00:15 »
Tényleg nagyon jó. Már a megjelenés hetében ledaráltam a Netflix-en.
Külön plusz azoknak akik a 80-as években voltak 10-15 évesek.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8284 Dátum: 2016. augusztus 20. - 22:16:52 »
Engem is kíváncsivá tett, belepróbálok. Ez a retrosokk pedig az első netes ajánló, ami kifejezetten tetszik, ötletes, vicces és pozitív, nem anyázós a stílusa.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8285 Dátum: 2016. augusztus 20. - 22:32:45 »
Imádom ezt a csatornát. Főleg az ajánlóit. Abból csak kevés van sajnos:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbUDO1XD4zi9BfqkFvSrqrnyWL8MYafOS

Todd

• Pókfej
« Válasz #8286 Dátum: 2016. augusztus 21. - 17:14:52 »
Külön plusz azoknak akik a 80-as években voltak 10-15 évesek.
Hát igazából Magyarországon ha a 90-es években voltál gyerek, akkor is lényegében a 80-as éveken nőttél fel, mert ezek a filmek mentek e TV-ben, ezek a zenék szóltak a rádióban. Nem vagyok a 80-as évek szülötte (jó technikailag igen, de akkorról még semmire sem emlékszem), mégis mindig úgy éreztem, hogy ez a világ áll hozzám a legközelebb.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8287 Dátum: 2016. augusztus 21. - 19:57:59 »
Én '81-ben születtem, de 1984-ig képes vagyok vissza emlékezni dolgokra. :D
Az biztos, hogy nekünk volt gyerekkorunk legalább. Amúgy szerintem is jó kis sorozat lesz ez, kicsit tényleg hajaz pl. a Kincsvadászok, vagy éppen az Űrrandevú hangulatára. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8288 Dátum: 2016. augusztus 21. - 20:07:25 »
Az biztos, hogy nekünk volt gyerekkorunk legalább.
Ami lévén, hogy ezen a fórumon beszélgetünk, soha nem is ért véget. :lol:
De a mai gyerekeknek is van gyerekkoruk, maximum másmilyen, de nem hiszem, hogy minőségileg össze lehet hasonlítani, hogy most jobb, vagy rosszabb.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8289 Dátum: 2016. augusztus 21. - 20:59:26 »
Az biztos, hogy nekünk volt gyerekkorunk legalább.
Ami lévén, hogy ezen a fórumon beszélgetünk, soha nem is ért véget. :lol:
De a mai gyerekeknek is van gyerekkoruk, maximum másmilyen, de nem hiszem, hogy minőségileg össze lehet hasonlítani, hogy most jobb, vagy rosszabb.

Rosszabb ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #8290 Dátum: 2016. augusztus 21. - 21:03:38 »
Ezt most úgy érted, hogy neked rosszabb, mint nekünk volt, vagy úgy érted, hogy a tőled fiatalabbaknak rosszabb, mint neked (vagy mindkettő)?
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 21. - 21:07:10 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8291 Dátum: 2016. augusztus 21. - 21:12:10 »
Egyetértek ezzel. Kiakaszt, amikor olyan képeket látok, ahol régen fociztak a gyerekek, ma meg telefonon játszanak, és hogy "ez gyerekkor - ez nem". Akik ezt posztolják, már elfelejtették, hogy a mi gyerekkorunkban jelentek meg az első kvarcjátékok, és csakis kizárólag azért nem azzal játszottunk napokon, heteken át, mert drága volt, csak a leggazdagabbaknak volt rá pénzük. Amikor behozták a suliba, mindenki elkérte, mindenki játszani akart vele. Vagyis konkrétan azért játszottunk a téren, mert otthon nagyjából 4 játékunk volt, amire már rég ráuntunk. Ezzel együtt persze lehetett jobb a közös focizás, bicajozás, mintha gép előtt ültünk volna otthon, ugyanakkor a világhálót nézve minimum ugyanannyi élménnyel voltunk szegényebbek, mint amennyivel gazdagabbak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8292 Dátum: 2016. augusztus 21. - 21:17:09 »
És ha kimész bármelyik térre (mármint nem feltétlen a leglepusztultabb környékeken :D), tele lesz ugyanúgy játszó gyerekekkel, meg bandázó fiatalokkal. ;)
Sokszor eszembe jut az is, ha most lennék gyerek, milyen király játékaim lennének. Persze azokat most is megveszem. :lol:

Meg fogod szeretni, és egy nap alatt le akarod darálni :-)
Az esélyes, hogy megszeretem, de az egy-két nap alatt ledarálás biztosan nem. Trónok Harcából se néztem meg egyszerre 2 résznél többet. Majd szép lassan pár hét alatt végignézem.
Tévedtem. Tényleg le fogom darálni 2-3 nap alatt. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 21. - 21:47:39 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8293 Dátum: 2016. augusztus 21. - 23:36:52 »
Sokszor eszembe jut az is, ha most lennék gyerek, milyen király játékaim lennének. Persze azokat most is megveszem. :lol:
;D Én is ugyanúgy. Most kezdtem el társasjátékokat venni, megszerettem őket, mióta rájöttem, hogy nem csak Kinevet a végén, meg Monopoly/Gazdálkodj okosan típusú társasok léteznek, hanem olyanok is, ahol nem egymás ellen játszunk, hanem együtt, összefogva a játék ellen. :) Sokkal poénosabb.

A kép pedig tökéletes, amit betettél.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8294 Dátum: 2016. augusztus 22. - 20:19:07 »
Azért a felső képen mai emberek vannak, vegyesen, (max. ha egy-két gyereket látok rajta, márpedig ugye most róluk volt szó), plusz az alsón csupa idősebb férfi a régi időkből.
Régen lekötötték a gyerekeket a kinti játékok, amik olyanok voltak amik fejlesztették a készségeiket, kormányozható gépek, puzzle, stb. ma meg csak nyomkodnak. Nyomkodnak, jaj, de be indult egy-két ember fantáziája fogadjunk erre a szóra! ;D  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8295 Dátum: 2016. augusztus 22. - 20:53:59 »
Lassan úgy érzem, egy nyugdíjas klubban ülök. Szerintem, ráérünk a "bezzeg a mi időnkben" dumát nyomni majd nagypapa korunkban. :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8296 Dátum: 2016. augusztus 23. - 07:40:01 »
Tegnap befejeztem a Stranger Thingst, egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is nagyon jó volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8297 Dátum: 2016. augusztus 23. - 08:05:26 »
Nekem még hátra van az utolsó rész. Ez az alternatív domenzió állati durva és nyugtalanító lett.
A seriff szetepel a Suicide Squadban 😆

Todd

• Pókfej
« Válasz #8298 Dátum: 2016. augusztus 23. - 08:12:26 »
Nekem még hátra van az utolsó rész.
Hogy tudtad pont ott félbe hagyni, nekem lehetetlen volt. :D
Nagyon tetszett az egész, hogy retro is, de mégis önálló, tucatnyi hommage (zenék, filmes utalások stb.), de a karakterek mégis egészen elevenek, csak annyira klisék, hogy ismerősek legyenek, de aztán szép lassan mindet kibontják.
Ez az alternatív domenzió állati durva és nyugtalanító lett.
Olyan volt, mintha az Alien-t és Silent hill-t egybegyúrták volna, még a levegőben lebegő pernye/akármi is megvolt. De ennek a működését, fizikáját remélem még jobban kifejtik majd. Ezt egyébként meg is erősítették egy interjúban.
Így Kaine neked még különösen ajánlott valami miatt, de jobb lesz úgy, ha nem olvasod el. :D
A seriff szetepel a Suicide Squadban 😆
No ezt nem tudtam. Amúgy a színész tökre a fiatal Jack Nicholsonra emlékeztet.

Akik látták a sorozatot. Mit szóltok ahhoz az elmélethez, hogy a Demogorgon egy korábbi kísérleti alany, esetleg maga Eleven tudatalattija hívja életre (és nem csak átvitt értelemben ő a szörnyeteg)? És vajon mi lesz szegény will-el, átalakul egy szörnnyé?
Kíváncsi eszek a 2. évadra.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 23. - 14:25:01 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8299 Dátum: 2016. augusztus 23. - 22:22:33 »
Hát igen Will érdekes lesz :)
Nekem Nancy és Mike apja tetszett. Átaludta az egész sztorit átvitt és szó szerinti értelemben is  :lol:
Menyire jó volt már, az az egész, hogy véletlenül akadtak a Tótágasra? Csak lehallgatni akarták az oroszokat arról a párhuzamos síkról ahol fekete minden, de az párhuzamos volt a Tótágassal is. Zseniális.
És a végén akkor 11 életben van és az erdőben remetézik? :headscratch:
Nekem még hátra van az utolsó rész.
Hogy tudtad pont ott félbe hagyni, nekem lehetetlen volt. :D
Egy fér bele az estémbe :)
No ezt nem tudtam. Amúgy a színész tökre a fiatal Jack Nicholsonra emlékeztet.

Ennek az előzetesnek a legelején ott is van:
https://www.youtube.com/watch?v=MZwsbcW-d-E