Megtorló: Tök ugyanazt a karaktert adta elő, még a járása, mindene, gesztikulálásai is mind ugyanolyanok voltak. Színészként így full nulla a Megtorló, de ahogy megírták a szerepét az nem lenne rossz. Az utolsó 2-3 részben már jobb volt, ott már inkább szimpi lett.
Hát, lehet, hogy Jon Bernthal ennyit tud. Én 3 dologra emlékszem, amiben láttam: a Harag, a Walking Dead, és ez a DD2. Nagyjából mindháromban mentálisan sérült, agresszív karaktereket hoz. DE! Attól még lehet az jó. És szerintem nem is volt rossz, én pl. többször is visszanéztem a 4. rész temetős jelenetét, az nagyon jó lett.
Ha a végén szimpi lett, akkor nem lehetett full nulla a színészi teljesítménye...
Kinézetre nekem sem a kedvencem, de úgy írták meg, ami gyakorlatilag minden eddigi megközelítést lazán lemos a pályáról. Pont azért, mert úgy látod, ahogy az életben is látnád: kívülállóként először csak egy elmebetegnek, terroristának, tömeggyilkosnak, aztán ahogy egyre több dolog derül ki róla jössz rá, hogy ő is egy ember, vannak érzései, motivációi, logikája annak amit csinál. A végére még tán drukkolsz is neki kicsit.
Én ezért nem várom a saját sorozatát, ott már ezt nem lehet megjátszani, és már egyből ő lesz a "főhős", a pozitív karakter, akivel együtt kell érezned, izgulnod kell érte. Holott ő nem jófiú, pont ez az izgalmas benne nekem, hogy a határon mozog, nem tudom eldönteni, hogy szurkoljak neki, vagy gyűlöljem...
Vezér: Megint komótosan végigmutatták, ahogy a börtönbe kerüléskor leveszi az ingét, a mandzsetta gombjait, mindent, hogy érezzük, mennyire fontos pillanatok ezek, hogy vele lélegezzünk, meg hasonlók, de én halálra untam.
Hát, neked unalmas, másnak meg bejön. Ez egy más fajta megközelítése a Vezérnek. Ez se tökéletes, de még mindig jobban tetszik, mint a MC Duncan féle rapzenére bevonuló menő Vezér. Meg én úgy vagyok vele, hogy a Vezér is még a karrierje elején van itt, még kibontakozhat jobban, feljődhet (súlyban is).

Stick: sem tetszett. A régi filmekben is jobb volt, a képregényben is jobb, itt majdnem marhaság volt, amit csinált.
Stick itt valóban erőltetett volt, ide nem lett volna rá szükség. De az egész Kéz szál kissé kusza, megoldatlan volt. Egyébként van egy tippem, hogy azért erőltetik Stick-et, mert a végén ki fog derülni, hogy ő a rejtélyes irányítója az egész Kéznek.
Amit senki nem írt: nálam a végére kicsit leült az egész, az a harc a tetőn meg kifejezetten gagyi lett. Csodálom, hogy Kaine nem kötött bele. A tipikus legalapvetőbb hibát vétették benne, rárontanak vagy huszan a főszereplőkre, és amíg ők 2-3-mal verekszenek addig a többiek állnak, és várnak. Nagyon gagyi.
Illetve vártam volna a végén egy ikonikusabb Megtorló felbukkanást, ahogy a vesztett helyzetben "besegít" lekaszálva a tetőről a fél Kéz bandát.