Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041184 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #8380 Dátum: 2016. szeptember 13. - 17:49:08 »
Oh!
Mert a dzsekinek még a szabása is, meg a fekete-fehér kesztyű is stimmel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8381 Dátum: 2016. szeptember 15. - 18:08:15 »
Na befejeztem a Daredevil 2. évadát. Vegyes érzéseim vannak. Leszögezem, hogy sokkal jobb volt, mint az első.
 :spoiler:
Majdnem biztosan betudom annak, hogy kevés Vezér volt benne.
 :skullbones: Megtorló: mindenki szerint a legjobb Megtorló, és nyilván egy sorozatban jobban ki lehet fejteni egy karaktert, mint egy kétórás filmben, de ennek ellentmond, hogy számomra még mindig a 15 perces Laundry (vagy mi) a legjobb, szóval maradok az eredetinél. Ez a pali számomra azzal leszerepelt, hogy amikor megjelent, és még utána is majdnem végig olyan érzésem volt, mintha csak átlépett volna a Walking Dead forgatásáról. Tök ugyanazt a karaktert adta elő, még a járása, mindene, gesztikulálásai is mind ugyanolyanok voltak. Színészként így full nulla a Megtorló, de ahogy megírták a szerepét az nem lenne rossz. Az utolsó 2-3 részben már jobb volt, ott már inkább szimpi lett.
 :elektra: Elektra: ugyanígy, mindenki odavolt érte, én nagyon nem bírtam, hogy egy pszichopatát csináltak a jéghideg bérgyilkosból, olyat, ami kéjjel öl, élvezi, tiszta dilis. Elektrában ennél sokkal, de sokkal több van, a sokat ekézett Elektra film sokkal képregényhűbb volt ennél. Pedig itt aztán volt idejük személyiséget adni neki. Ugyanakkor, amikor a sorozat vége felé visszajött, kifejezetten jó lett. Szintén az utolsó két részben (amely egyébként jobb volt, mint a többi 11 rész együttvéve) már kedveltem. Viszont a gyerekkori Elektra nagyon jó volt. Ahogy bunyózott, az is, és a gyerekszínész is, azok a részek nagyon bejöttek.
 :smsl: Vezér: épp olyan rossz volt, mint az első évadban. Megint komótosan végigmutatták, ahogy a börtönbe kerüléskor leveszi az ingét, a mandzsetta gombjait, mindent, hogy érezzük, mennyire fontos pillanatok ezek, hogy vele lélegezzünk, meg hasonlók, de én halálra untam. Minden pillanat szinte, ami vele volt, lehúzta nekem a sorit - talán a Mattel való dumája nem.
 :rud: Stick: sem tetszett. A régi filmekben is jobb volt, a képregényben is jobb, itt majdnem marhaság volt, amit csinált. Meg akarta ölni Elektrát? Röhej, hát hány alkalma lett volna rá addig is? Akár gyerekkorában, akár addig, amíg ellátta a sebét.
 :spcaught: Éjszakai Nővér: ő jó volt, mint mindig.
Összegezve: sokkal jobb, mint az előző évad, de még van hova fejlődni benne. 6,5/10.
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 15. - 18:10:19 írta kaine »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8382 Dátum: 2016. szeptember 21. - 20:31:42 »
Íme a S.H.I.E.L.D.-es Ghost Rider:

BuB

• Pókfej
« Válasz #8383 Dátum: 2016. szeptember 21. - 21:17:04 »
Ha, gyorsan belerakták, azt hittem egy jódarabig nem fog megmutatkozni.
Amúgy komoly lett az átváltozás, majdnem olyan kemény mint a Nick Cages.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8384 Dátum: 2016. szeptember 21. - 21:57:58 »
Nicknél az volt a klassz, hogy amikor átváltozott, leégett a hús a fejéről, az fájt neki, és majdnem megőrült miatta (amíg hozzá nem szokott).

balogh44

• Thanos
« Válasz #8385 Dátum: 2016. szeptember 21. - 22:48:15 »
Én hiányolom a láncot a kezéből.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8386 Dátum: 2016. szeptember 21. - 23:02:53 »
Dehát ez tök gagyi. Ezt nem szeretem, a tv sorozatokban, hogy erőltetik a cgi-t, amikor nem megy. Sokszor megy, amikor nem ilyesmit akarnak megjeleníteni. a DD-ben is sok van, csak nem látszik, hogy hol.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8387 Dátum: 2016. szeptember 22. - 06:19:47 »
Hanyadik évad és rész ?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8388 Dátum: 2016. szeptember 22. - 16:58:24 »
S4 E1
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #8389 Dátum: 2016. szeptember 22. - 17:27:09 »
Köszi.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8390 Dátum: 2016. szeptember 24. - 14:49:49 »
Megtorló: Tök ugyanazt a karaktert adta elő, még a járása, mindene, gesztikulálásai is mind ugyanolyanok voltak. Színészként így full nulla a Megtorló, de ahogy megírták a szerepét az nem lenne rossz. Az utolsó 2-3 részben már jobb volt, ott már inkább szimpi lett.
Hát, lehet, hogy Jon Bernthal ennyit tud. Én 3 dologra emlékszem, amiben láttam: a Harag, a Walking Dead, és ez a DD2. Nagyjából mindháromban mentálisan sérült, agresszív karaktereket hoz. DE! Attól még lehet az jó. És szerintem nem is volt rossz, én pl. többször is visszanéztem a 4. rész temetős jelenetét, az nagyon jó lett.
Ha a végén szimpi lett, akkor nem lehetett full nulla a színészi teljesítménye...
Kinézetre nekem sem a kedvencem, de úgy írták meg, ami gyakorlatilag minden eddigi megközelítést lazán lemos a pályáról. Pont azért, mert úgy látod, ahogy az életben is látnád: kívülállóként először csak egy elmebetegnek, terroristának, tömeggyilkosnak, aztán ahogy egyre több dolog derül ki róla jössz rá, hogy ő is egy ember, vannak érzései, motivációi, logikája annak amit csinál. A végére még tán drukkolsz is neki kicsit.
Én ezért nem várom a saját sorozatát, ott már ezt nem lehet megjátszani, és már egyből ő lesz a "főhős", a pozitív karakter, akivel együtt kell érezned, izgulnod kell érte. Holott ő nem jófiú, pont ez az izgalmas benne nekem, hogy a határon mozog, nem tudom eldönteni, hogy szurkoljak neki, vagy gyűlöljem...

Vezér: Megint komótosan végigmutatták, ahogy a börtönbe kerüléskor leveszi az ingét, a mandzsetta gombjait, mindent, hogy érezzük, mennyire fontos pillanatok ezek, hogy vele lélegezzünk, meg hasonlók, de én halálra untam.
Hát, neked unalmas, másnak meg bejön. Ez egy más fajta megközelítése a Vezérnek. Ez se tökéletes, de még mindig jobban tetszik, mint a MC Duncan féle rapzenére bevonuló menő Vezér. Meg én úgy vagyok vele, hogy a Vezér is még a karrierje elején van itt, még kibontakozhat jobban, feljődhet (súlyban is).  :D

Stick: sem tetszett. A régi filmekben is jobb volt, a képregényben is jobb, itt majdnem marhaság volt, amit csinált.
Stick itt valóban erőltetett volt, ide nem lett volna rá szükség. De az egész Kéz szál kissé kusza, megoldatlan volt. Egyébként van egy tippem, hogy azért erőltetik Stick-et, mert a végén ki fog derülni, hogy ő a rejtélyes irányítója az egész Kéznek.

Amit senki nem írt: nálam a végére kicsit leült az egész, az a harc a tetőn meg kifejezetten gagyi lett. Csodálom, hogy Kaine nem kötött bele. A tipikus legalapvetőbb hibát vétették benne, rárontanak vagy huszan a főszereplőkre, és amíg ők 2-3-mal verekszenek addig a többiek állnak, és várnak. Nagyon gagyi.
Illetve vártam volna a végén egy ikonikusabb Megtorló felbukkanást, ahogy a vesztett helyzetben "besegít" lekaszálva a tetőről a fél Kéz bandát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8391 Dátum: 2016. szeptember 24. - 15:20:47 »
Kinézetre nekem sem a kedvencem, de úgy írták meg, ami gyakorlatilag minden eddigi megközelítést lazán lemos a pályáról.
Nekem még mindig a 15 perces fanfilm az IGAZI Megtorló. Ez itt egy sorozat, ahol rengeteg idő van kibontani a karakterét, és nem is csinálják rosszul, de adva a lehetőséget, lehetne sokkal jobb is.
Idézet
Hát, neked unalmas, másnak meg bejön.
Én is ezt mondtam. :) Nem mondtam, hogy másnak is unalmas...

Idézet
Ez egy más fajta megközelítése a Vezérnek. Ez se tökéletes, de még mindig jobban tetszik, mint a MC Duncan féle rapzenére bevonuló menő Vezér.

Az édeskevés, hogy kettőből ez a jobb...
Idézet
Meg én úgy vagyok vele, hogy a Vezér is még a karrierje elején van itt, még kibontakozhat jobban, feljődhet (súlyban is).  :D
Decemberben meglátod a PPP különszámban, hogy milyen volt a Vezér a karrierje kezdetén.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8392 Dátum: 2016. szeptember 26. - 14:27:46 »
:elektra: Elektra: ugyanígy, mindenki odavolt érte, én nagyon nem bírtam, hogy egy pszichopatát csináltak a jéghideg bérgyilkosból, olyat, ami kéjjel öl, élvezi, tiszta dilis. Elektrában ennél sokkal, de sokkal több van, a sokat ekézett Elektra film sokkal képregényhűbb volt ennél. Pedig itt aztán volt idejük személyiséget adni neki.
Ezzel teljesen egyetértek. De vele kapcsolatban nagyon sok minden meg volt magyarázva, hogy miért ilyen.

Idézet
:rud: Stick: sem tetszett. A régi filmekben is jobb volt, a képregényben is jobb, itt majdnem marhaság volt, amit csinált. Meg akarta ölni Elektrát? Röhej, hát hány alkalma lett volna rá addig is? Akár gyerekkorában, akár addig, amíg ellátta a sebét.
Mert a köré kidolgozott történet pontatlan volt, és nem volt megmagyarázva, azért még nem a karakter a rossz. Igazad van, tényleg megölhette volna, nem kellett volna ez a játék, de szerintem ez inkább a forgatókönyvírók hibája.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8393 Dátum: 2016. szeptember 26. - 15:44:06 »
Hát, ha egy karakter rossz, vagy felesleges, az is a forgatókönyvírók hibája. Épp azért rossz, mert értelmetlenné tették.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8394 Dátum: 2016. szeptember 26. - 19:17:07 »
És íme Superman a Supergirlben:

:)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8395 Dátum: 2016. szeptember 27. - 09:35:42 »
És ez is pénteken jön. :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8396 Dátum: 2016. szeptember 27. - 12:52:34 »
Ez a Supergirl, meg Superman full gagyik. A Luke Cage már döfi :) A Daredevil is tetszik, de ezek a DC sorozatok... :uhoh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8397 Dátum: 2016. szeptember 27. - 13:01:06 »
Ez a Supergirl, meg Superman full gagyik.
Nyilván tudatos, de ettől retróbbra nem is vehették volna a figurát. :lol:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #8398 Dátum: 2016. szeptember 27. - 13:28:11 »
Luke Cage Method Mannel pacsizik és kabit cserél, meg elmondja mekkora fan és hogy Wu Tanget hallgat, kész vagyok :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8399 Dátum: 2016. szeptember 29. - 14:29:32 »
Megnéztem a Stranger Thingst én is. Nekem is nagyon tetszett. A legjobban talán a rendőr karakterfejlődése, hogy direkt nagyon prosztónak, lúzernek mutatják be, aztán egyre jobban kikristályosodik, hogy mi minden van benne. Tényleg silenthilles volt az azonos alternatív dimenzióval, még a pernyehullás is megvolt. :) Éreztem hasonlóságot a másikkal is, a Köddel, ott volt ez a ragacsos háló.