Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1038930 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:TV Műsorok
« Válasz #2040 Dátum: 2009. július 21. - 19:43:00 »
Sőt, a rossz memóriája miatt lett Bannernek középső neve is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2041 Dátum: 2009. július 21. - 21:09:57 »
Meg amire kiváncsi lettem volna, az az eredeti cameo a Pókember 1-ből, amit végül kivágtak. Amikor napszamüveget árult az utcán.  :)
Az rajta van a DVD-n az extrák között.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2042 Dátum: 2009. július 21. - 21:13:00 »
Igen? Én nem emlékszem rá, de akkor előkeresem belőle.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2043 Dátum: 2009. július 21. - 22:08:52 »
Hé, nekem is megvan, de még én sem láttam. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2044 Dátum: 2009. július 21. - 23:05:56 »
Rossz verziót néztetek. A Pókember 1.263 rendezői extra platinum változatának fémdobozos harmadik lemezén volt, csak a pc-s tartalomban a jelszavas részlegben.
És igen, akárki is vezeti a Sony dvd-kiadói részlegét, bekaphatja.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2045 Dátum: 2009. július 24. - 22:30:03 »
Én is láttam a Stan Lee doksifilmet, sajnos csak félig, de tetszett. Mondjuk engem az lepett meg, hogy az RTL Klubon adták le. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2046 Dátum: 2009. július 24. - 22:54:32 »
Hát a Póki is az Rtl-en (rajzfilm is beleértve) volt, meg az X-men is.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2047 Dátum: 2009. július 29. - 23:00:02 »
Hát fura volt ez az interjú, márcsak a filmtervek miatt is, mert hát tudjuk, hogy azóta miből mi lett, is milyen színvonalon. Stan Lee egyébként nem semmi ember, de azért vannak rossz tulajdonságai is bőven. :) Kicsit furcsáltam, hogy ilyen rossz az emlékezőképessége, Stacy kapitány halálánál pölö a zöld manót jelölte meg ellenségnek. :) Mondjuk akartam mondani még valamit, de elfelejtettem. :P :P

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2048 Dátum: 2009. július 29. - 23:21:32 »
Én azon mosolyogtam amikor azt, hogy Quesada milyen jól végzi a munkáját.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2049 Dátum: 2009. július 29. - 23:42:39 »
Hát azért ne feledd, hogy 86 éves. Te mire fogsz emlékezni annyi évesen?  ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #2050 Dátum: 2009. július 30. - 10:07:16 »
Te mire fogsz emlékezni annyi évesen?  ;)
Amire csak akarsz. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2051 Dátum: 2009. július 30. - 10:19:16 »
Meg amúgy se volt már előtte se valami jó a memóriája. Elég sok anekdota keringett már a hatvanas években is arról, Lieber miket felejtett el folyton...
Ebből a szempontból totál olyan, mint Tomi. Csak ég nála is öregebb egy picit. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2052 Dátum: 2009. július 30. - 15:24:49 »
Azért egy ilyen interjúban nem mondhatja el az, hogy Q egy igaz faxfej. Meg mondta is, hogy a marvel-es filmeket sme úgy nézi, mint egy átlag filmet. Már annak is örül, ha mozgásban látja a karaktereit, nyilván elfogult a filmekkel kapcsolatban.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2053 Dátum: 2009. július 30. - 18:34:09 »
Ebből a szempontból totál olyan, mint Tomi. Csak ég nála is öregebb egy picit. ;D
Hogy te mekkora #&#&#&@ vagy!  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2054 Dátum: 2009. július 30. - 23:15:53 »
Ne bókolj, mert még valaki félreérti.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2055 Dátum: 2009. augusztus 08. - 16:45:34 »
Az elmúlt másfél napban leültem a TV elé, és végignéztem az elejétől a végéig a Rejtély (Fringe) című sorozat első évadát. Eleinte én is csak legyintettem, a sok áltudományos dolgon, amit az alkotók képesek voltak belevenni a sorozatba. Egy gagyi X-Akták utánérzést keltett az egész. Sok helyen megmosolyogtató volt, ahogy azt már az első két rész után kifejtettem. Viszont ha ettől eltekintünk, és egyben nézzük a sorozatot, akkor azt kell hogy mondjam, nagyon jó kis sorozat. Rájöttem, hogy nem kell a valóságalapját keresni a sorozatnak, hiszen nem is az a célja (példának a Star Treket tudom felhozni, mert az is jó sorozat, és a techno-blablát leszámítva is lehet élvezni). Ez nem egy tudományos tényeken alapuló sorozat, hanem egy színtiszta sci-fi, thillerrel keverve. Nagyon sok apróság egyben nézve tűnik fel az embernek, amin ha csak heti egyszer néz egy részt, könnyen átsiklik a néző. A történetek bár részenként teljesen különállónak vélhetjük, fontos részei egy nagyobb eseménynek. Nagyon pontosan és jól fel van építve a cselekmény. Minden apróság idővel értelmet nyer. Tehát nem is kívánhatna többet az ember egy sorozathoz. És hogy ismét említsem a Star Treket, az első évad utolsó részében, a végén a nyomozónő eljut ahoz a személyhez, akit már az első rész óta emlegetnek, és akihez folyamatosan vezetnek a szálak. És ezt az illetőt nem más alakítja, mint mindenki kedvenc Spockja, Leonard Nimoy.  :brow:
Suma-sumárum, elsőként védem meg a sorozatot, holott elsőként kezdtem el szapulni. Nagyon jó sorozat, de ajánlatos egyben nézni, mert úgy sokkal jobban átlátható. Mindenkinek csak ajánlani tudom.  ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2056 Dátum: 2009. augusztus 08. - 17:25:00 »
Akkor már inkább a Rejtélyek városa.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2057 Dátum: 2009. augusztus 08. - 18:10:30 »
A Rejtély-el én is voltam.megnéztem a Pilot-ot az nagyon nme jött be, 4-5 részt is kihagytam.Aztán az egyik müsörajánlóban láttam egy elözetest a kövi adásrol és mondhatni az váltotta ki a 'függöségem '.Ugyhogy én is  Sepi  véleményén vagyok
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2058 Dátum: 2009. augusztus 10. - 10:49:19 »
Én végig néztem reteken, de majdnem minden bealudtam, és ez nem vicc. Tetszett mindig a reklámja, érdeklődéssel ültem le, és azt vettem észre kb 5 perc után, hogy csukódnak le szemeim... Még akkor is, ha felvettem. Lehet egybe nézve jobban tetszene, de nem fogom kipróbálni. Majd talán a kövi évad jobban tetszik.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2059 Dátum: 2009. augusztus 10. - 14:24:29 »
Egyben nézve határozottan jobb. Főleg, mint ahogy mondtam, sok dolgot csak úgy vesz észre az ember, és így izgalmasabb is a sorozat. Heti egy résszel én sem voltam annyira elszállva, de így egyben eléggé megtetszett.