Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043275 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #2180 Dátum: 2009. szeptember 11. - 21:14:49 »
Tegnap megnéztem a filmpluszon a Tűréshatár c. filmet, csak azért, mert Robert Patrick játszik benne (ő volt T1000 a T2-ből). Hát nagyon B kategóriás film volt. :hehe: Drogkartell kinyírja egy FBI ügynök (Patrick) családját, erre ő bosszúhadjáratot indít, egyenként kinyírja a kartell vezetőit, meg lepuffantja az embereiket, meg futkározik össze vissza... Nagyon gyengus volt.
Egyébként érdekes, semmilyen más filmből nem emlékszem erre a színészre, tény hogy a T2-beli szerepe volt a legnagyobb valszeg, de utána mintha szőrén-szálán eltűnt volna...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2181 Dátum: 2009. szeptember 11. - 21:17:48 »
Ő volt a tesitanár az Inváziumban, illetve főszerepe volt az Alkonyattól pirkadatig 2-ben. Tényleg csak mellékszerepek.

Most voltam a tévében. :) Tegnap kinn volt az edzésen az RTL, mert csináltak Tomiról egy kis műsort a Fókuszba.  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2182 Dátum: 2009. szeptember 11. - 21:17:56 »
Nem éppen, volt még az X aktákban sokáig, vagy játszott a Coplandben is. Tény, hogy nagy karriert nem futot be és a t1000-es a legismertebb szerepe.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2183 Dátum: 2009. szeptember 11. - 21:50:03 »
Nekem az Inváziumban tetszett, de egyéb rengeteg filmben is játszott még. A régiek között is. Például játszott a Die Hard 2-ben is, csak John McLane kinyírta.  ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2184 Dátum: 2009. szeptember 11. - 21:50:19 »
Most voltam a tévében. :) Tegnap kinn volt az edzésen az RTL, mert csináltak Tomiról egy kis műsort a Fókuszba.  :)
Megnéztem neten, többször visszapörgettem azt a részt, és sikerült felfedeznem téged piros ruhában. :D Az te voltál, ugye?

Aki kíváncsi rá, itt megnézheti: http://www.rtlbulvar.hu/video/69348

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2185 Dátum: 2009. szeptember 11. - 21:55:46 »
Igen.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2186 Dátum: 2009. szeptember 11. - 22:17:29 »
Hehe, én is látszom párszor. Szerencsére nehéz felismerni. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2187 Dátum: 2009. szeptember 11. - 22:18:10 »
Tényleg, én is láttam a Fókuszban a Tomiról szóló riportot. ;D Jó volt látni az edzésről bevágott jeleneteket. :D

Invázium... Ismerős a cím, de nem vagyok benne biztos hogy láttam-e... :headscratch:

Pepo: A Copland-ből sem rémlik Patrick. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2188 Dátum: 2009. szeptember 11. - 22:21:03 »
Az Invázium kifejezetten jó film, nekem nagyon tetszik. Rajta kívül jó srác a főszereplő, de remekel benne Famke Janssen is, plusz a drogárus srác Josh Hartnett (azóta se láttam ilyen jó alakítást tőle), de a főszereplő például Frodó (még előtte).

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2189 Dátum: 2009. szeptember 11. - 23:16:48 »
Utánanéztem a filmnek, szerintem nem láttam, de a kritika alapján érdekesnek tűnik. Ha egyszer belefutok, megnézem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2190 Dátum: 2009. szeptember 12. - 08:58:30 »
Mi az, most megengedted nekik, hogy filmezzenek? ;D
Amúgy láttalak is, anyám épp nézte a tévét, én meg mondtam neki, hogy ez az a suli, ahol szokták rendezni a börzét, az meg pirosban az a csóka, akinek rajzolom a képregényeit.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2191 Dátum: 2009. szeptember 12. - 09:17:25 »
Tomi jól láttam hogy éppen "pörgőnrúgtál"?  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2192 Dátum: 2009. szeptember 12. - 10:41:27 »
Utánanéztem a filmnek, szerintem nem láttam, de a kritika alapján érdekesnek tűnik. Ha egyszer belefutok, megnézem.
Ha egyszer lejössz edzésre, kölcsönadom.  :D
Ja, gyenge pillanatomban találtak meg. :) Á, nem, ez a Fókusz volt, az egy normálisabb műsor, és a filmesek is sokkal normálisabbak voltak, mint a múltkoriak.  ;)
Idézet
Amúgy láttalak is, anyám épp nézte a tévét, én meg mondtam neki, hogy ez az a suli, ahol szokták rendezni a börzét, az meg pirosban az a csóka, akinek rajzolom a képregényeit.
Erre anyád: "Az a csóka mindent pirosban csinál?"
Tomi jól láttam hogy éppen "pörgőnrúgtál"?  :)
Szerintem nem. Bár csináltam egyet, de azt nem láttam a műsorban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 12. - 13:15:04 írta kaine »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2193 Dátum: 2009. szeptember 12. - 10:49:19 »
A coplandben az egyik korrupt csóka volt, bajusszal, Harvey Keitel legjobb pajtása.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2194 Dátum: 2009. szeptember 12. - 12:42:20 »
Kár, hogy a Retek Klubban voltál, nem nagyon csipázom, de azért grat.  :clap: :cheers:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2195 Dátum: 2009. szeptember 12. - 23:27:14 »
Ha egyszer lejössz edzésre, kölcsönadom.  :D
Köszönöm! :D A doki azt tanácsolta, hogy októberben menjek csak vissza edzeni. Addig meg elkezdem formába hozni magam itthon, ma már óvatosan edzettem egy kicsit (hat hét után először). :)

A coplandben az egyik korrupt csóka volt, bajusszal, Harvey Keitel legjobb pajtása.
Már rég láttam a filmet, nem emlékszem. Mindenesetre fura hogy a T2 után nem kapott nívós szerepet.

Ááá, Kaine olyan gyorsan tud mozogni, hogy ha nem akarja, nem látszik a felvételen. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2196 Dátum: 2009. szeptember 13. - 14:49:11 »
Tegnap megnéztem a filmpluszon a Tűréshatár c. filmet, csak azért, mert Robert Patrick játszik benne (ő volt T1000 a T2-ből). Hát nagyon B kategóriás film volt. :hehe: Drogkartell kinyírja egy FBI ügynök (Patrick) családját, erre ő bosszúhadjáratot indít, egyenként kinyírja a kartell vezetőit, meg lepuffantja az embereiket, meg futkározik össze vissza... Nagyon gyengus volt.
Egyébként érdekes, semmilyen más filmből nem emlékszem erre a színészre, tény hogy a T2-beli szerepe volt a legnagyobb valszeg, de utána mintha szőrén-szálán eltűnt volna...
Benne van Stallone D-toxában, az is elég türhető film volt, meg egy nem olyan túl régi Harrison fordos filmben is, de annak nem emlékszem a címére.
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 13. - 14:58:54 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2197 Dátum: 2009. szeptember 13. - 14:55:59 »
Tűzfal. Talán 2006-os. De abban sem sok szerepe van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2198 Dátum: 2009. szeptember 13. - 14:59:18 »
Viszont abban nagyon meglepődtem, hogy mennyire megöregedett.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2199 Dátum: 2009. szeptember 13. - 15:04:13 »
Akkor nagyon sajnáltam Patrick-et, amikor Duchovny kilépése után bekerült az X-Aktákba, és érezhető volt hogy az égvilágon semmit sem tudnak kezdeni az általa megformált ügynök karakterével. Pedig rengeteg kihasználatlan potenciál van/volt benne.