Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1057786 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #2660 Dátum: 2010. március 07. - 23:02:02 »
Amikor S W Scott és Justin Timberlake szuperhősnek volt öltözve és erre építették az egész koncepciót? az vicces volt:)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2661 Dátum: 2010. március 08. - 00:17:33 »
Idézet
Pont, hogy az Oscarban fordul elő olyasmi, hogy ami hihetetlenül állati nagy közönségsiker volt, azt NEM MERIK nem díjazni, bármennyire is a fogukat húzzák miatta.
Ez amúgy igaz. Az Oscart évtizedek óta nem tekintik másnak, mint a filmszakma csilivili lapockaveregetésének egymás között. Már Woody Allan is kijelentette, hogy magasról tesz az Oscarra, semmit se jelent neki. Azóta is ott várjáka  szobrai, mert el se ment értük. Az egészből a "kicsi" díjak érnek valamit, ott általában tényleg normálisan osztogatnak, meg általában az életműdíjakkal tényleg olyanokat díjaznak, akik sokat is tettek, és nem feltétlen filmszakmai szempontból (Sydney Poitier díja 2002-ben például egy nagyon szép gesztus volt... már csak abból a szempontból is, hogy beismerték, szinte önmagát járatta le az Akadémia, hogy sose adott neki egyet addig). Már csak Richard Roudtree-nek kellene utólagosan adni egyet. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2662 Dátum: 2010. március 08. - 00:40:51 »
Idézet
Pont, hogy az Oscarban fordul elő olyasmi, hogy ami hihetetlenül állati nagy közönségsiker volt, azt NEM MERIK nem díjazni, bármennyire is a fogukat húzzák miatta.  drying Csak hogy ne váljanak totál hiteltelenné.
Ezzel engem igazolsz. A közönség nagy részének pont az a baja, hogy a népszerű és szerintük jó filmeket nem díjazzák. Az Oscaron díjazzák nagyon sokszor, mert nem merik nem díjazni. Ezzel szemben a globe-on szinte soha nem díjazzák a nagy közönségsikert elért filmeket. Tehát mégiscsak ott tartunk, hogy a globe a kritikusok díja, az Oscar sokkal populárisabb, bármennyire is belterjes, meg művi, meg minden negatív szó, amit mondtok rá.
Idézet
Ez így igaz, régebben viszont tök vicces volt. Sajnos évek óta nem láttam sehol, pedig nézném. Ellenben az közönségszavazatok alapján megy, így ott tényleg olyanok vannak díjazva, amiket a nép szeret, nem amit a kritikusok.  Kacsint Hol kaphatna máshol díjat egy Végső Állomás 2 akciójelenete (ami fantasztikus volt), vagy a legjobb csók kategóriában Sean Williams Scott, a Pite 2-ből, amikor Jason Biggsszel kellett a csajok miatt?  Vigyorog Pont ez a jó benne, hogy nem vette magát komolyan.  Kacsint
Jah, a nép ízlését prezentálja. Kb, mint a Viva TV és a Comet zenei díjátadó, ahol olyan producerek által mesterségesen előre gyártott zenekarok kapnak díjakat, hogy öröm nézni. A sikoltozó, buta tinilányok szavazatait én semmibe nem fogom nézni. Nem véletlen beszlnek néha MTV generációról.
Persze vannak jó helyre került díjak is, de általánosságban nagyon sok olyan film díjazására emlékszem, aminél a kicsit is hozzáértőbb közönség erősen ráncolta a homlokát.

Idézet
Johnny Depp csak egyszer nyilatkozta, hogy őt nem érdekli az Oscar és a barom kritikusok mögötte - vajon hány díja van? Egy se, pedig sokszor köröket ver olyanokra, akik már megkapták. Szintén jellemző a gárdára, hogy az utóbbi néhány alkalommal már jelölték Deepet, mert ők is érzik, hogy kilóg a lóláb, de nyerni még sosem nyert. Ennyit erről.
Ja, meg ennyit arról, hogy amúgy a jelöléseket, díjazásokat a saját véleményed szolgálatba állítod, jelentést adsz neki, holott semmilyen háttérbeli tartalom nincs benne. Martin Scorsese művészi, rendezői nagyságát mindenhol elismerik. A világ egyik valaha volt legjobb rendezője stb.stb. Aztán hány Oscarja van? 1! Azt is a nemrégen szóba jött A tégláért kapta, afféle kárpótlásos életműdíj gyanánt. Pont ezért fog most nyerni Jeff Bridges a Legjobb főszereplő kategóriában. Ez nem azt jelenti, hogy az Akadémia fújna Scorsese-re. Egyszerűen így alakult. Vagy tényleg amikor Scorsese is nagy filmet csinált, volt egy ugyanolyan jó vetélytársa, vagy csak simán nagyot hibázott az akadémia, amikor pl a Rocky-t díjazták a Taxisofőr helyett. Ilyenek előfordulnak.

Idézet
Ez amúgy igaz. Az Oscart évtizedek óta nem tekintik másnak, mint a filmszakma csilivili lapockaveregetésének egymás között. Már Woody Allan is kijelentette, hogy magasról tesz az Oscarra, semmit se jelent neki. Azóta is ott várjáka  szobrai, mert el se ment értük. Az egészből a "kicsi" díjak érnek valamit, ott általában tényleg normálisan osztogatnak, meg általában az életműdíjakkal tényleg olyanokat díjaznak, akik sokat is tettek, és nem feltétlen filmszakmai szempontból (Sydney Poitier díja 2002-ben például egy nagyon szép gesztus volt... már csak abból a szempontból is, hogy beismerték, szinte önmagát járatta le az Akadémia, hogy sose adott neki egyet addig).
Woody Allen amúgysem egy 100-as figura. :) A nagy Marlon Brando pl sokszor el se ment a gálára. Don Vito Corleone szerepéért kapott jól megérdemelt díját pl át sem vette. Egy indiánlányt küldött maga helyett, hogy utasítsa vissza. Annyira érdekelte a dolog. Ez még nem jelenti azt, hogy bár Woody Allen, Johnny Depp, vagy Marlon Brando szerint szart nem ér az Oscar, valóban az is.

Mert mindattól függetlenül, amit leírtál és amiben van némi igazság nem tagadom (sokszor elég furán ítélnek. Ráadásul vannak bizonyos preferenciák, vígjátékkal, horrorral nem lehet nyerni, a háborús dráma, a nácis dolog, az aktuálpolitikai kicsengés mindig jó pont, sőt, még előnyben részesített színészek is voltak már eddig), ettől függetlenül, a hibái ellenére, még mindig az Oscar a filmes világ legfontosabb és legjelentősebb díja, akár tetszik, akár nem. Ez olyan mint pl a VB vs Bajnokok Ligája a fociban. A BL-ben tényleg a világ futballelitje, a legeslegjobbak játszanak. A VB-re ezzel szemben, mivel világbajnokság és be kell kerülniük egy Ausztrál térségből is nemzeteknek, nem mindig a legjobb válogatottak jutnak ki és versenyeznek a trófeáért. Mégis, bár vitathatatlan, hogy a klubfutballban nincs nagyobb szó, mint BL-t nyerni, azért egy Világbajnoki győzelem az mindenek fölött áll rang tekintetében.

Szóval lehet szeretni, nem szeretni, egyet érteni, nem egyet érteni, lényegtelen. A legfontosabb díj marad.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2663 Dátum: 2010. március 08. - 08:26:47 »
Mégiscsak fenn maradtam megnézni az Oscar-t, úgyhogy kicsit még kómás vagyok. Hát azt kell mondjam nem volt egy nagy durranás. Évről évre egyre monotonabb és szürkébb a díjátadó, még Ben Stiller bohóckodása is inkább fárasztó volt mint vicces. Stiller ugyanis
Navinak maszkíroztatta magát, mert ő adta át a legjobb sminkért járó díjat, a Treknek.  :)
Ami pedig a díjak kiosztásának alakulását illeti, bejött amit mindenki várt, a
Hurt locker (Bombák földjén) lemosta az Avatart. Az Avatarnál tényleg csak a látványt díjazták
Nagyon gáz volt az egész Oscar most. Kár volt fennmaradni.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2664 Dátum: 2010. március 08. - 09:07:21 »
Pont ezért fog most nyerni Jeff Bridges a Legjobb főszereplő kategóriában.

Ez telitalálat volt.  8) Az Oscar engem már évek óta nem érdekel. Az meg hogy Deppnek még mindig nincs díja tényleg mutatja a színvonalat. Már magáért Sparrowért 2-t érdemelt volna, csak ugye a Karib egy Kaland-fantasy... azt meg ciki ilyesmivel kitüntetni...

Nagyon gáz volt az egész Oscar most. Kár volt fennmaradni.

Ezt megmondhattam volna neked előre ha kérdezed Ben  :hehe:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2665 Dátum: 2010. március 08. - 09:22:58 »
Én is fenn akartam maradni, de elaludtam.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2666 Dátum: 2010. március 08. - 10:33:05 »
Furi, mert így látatlaba azt mondtam, hogy Baldwin Martin páros tuti jó lesz, de ahogy hallom, nem valami jó választás volt...

Más:
A tv2 leadja jövőhét szombaton a Fantom filmet.
Nem a régit( :hehe:) hanem az újat, amiről anno még Ben is mutatott Concepteket.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2667 Dátum: 2010. március 08. - 10:41:19 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2668 Dátum: 2010. március 08. - 10:43:17 »
Jap, elvben ezt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2669 Dátum: 2010. március 08. - 10:45:21 »
Én még erről nem is hallottam .

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2670 Dátum: 2010. március 08. - 10:50:36 »
Amikor erről beszélgettünk akkor te még nem volt fórumozó. Valamikor 2009 első felében került szóba. A pilot epizódot láttam (mivel hogy ez sorozat) és tipikus kanadai akciósorozat.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2671 Dátum: 2010. március 08. - 10:53:13 »
Jól emlékszem hogy az Aprajafalva is kanadai cucc ?  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2672 Dátum: 2010. március 08. - 10:58:17 »
A 4. évadtól lett az. És onnantól kezdődött a díszletek és a helyszínek észrevehető minőségromlása, a 8. évad emiatt kapott rengeteg negatív kritikát, mert jóformán az egészet stúdióban vették fel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2673 Dátum: 2010. március 08. - 11:20:31 »
Ja akkor csak sorozat lett?
Én meg azt hittem bebukott a pilot és törölték a sorozat tervet... :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2674 Dátum: 2010. március 08. - 11:30:54 »
A Phantom-ot minisorozatnak szánták. A pilot epizódot tavaly decemberben vetítették Kanadában de a sorozat indítására csak idén nyáron fog sor kerülni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2675 Dátum: 2010. március 08. - 11:31:35 »
A 4. évadtól lett az. És onnantól kezdődött a díszletek és a helyszínek észrevehető minőségromlása, a 8. évad emiatt kapott rengeteg negatív kritikát, mert jóformán az egészet stúdióban vették fel.
Most a Hupikék törpikékről van szó?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2676 Dátum: 2010. március 08. - 11:40:56 »
Nem. Az újaknak mondom, hogy mi Aprajafalva alatt, a Smallville-t értjük.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2677 Dátum: 2010. március 08. - 11:54:05 »

:lol: :lol: Ez jó,bocsi

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2678 Dátum: 2010. március 08. - 12:06:20 »

:lol:  :D Samllville = Kicsifalu = az univerzális Ben nyelvtan szerint Aprajafalva  :hehe: Ami nekem is annyira megtetszett hogy már én is alkalmazom.  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2679 Dátum: 2010. március 08. - 12:09:20 »
Most kapcsoltam be a gépet, mert fél óra elteltével leesett az Aprajafalva, de akkorát puffant mint Smallvilleben a meteoreső!!! ;D ;D Gondoltam, hogy nem lehet a hupikék törpikékről szó, de egyszerűen nem  jutott eszembe más  ;D