Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044180 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:TV Műsorok
« Válasz #2700 Dátum: 2010. március 10. - 23:00:24 »
Hol itt a forgalom?  ;D Az Oldboy esetében ott volt forgalom gyanánt 100 ezer ember véleménye. ;)

Mellesleg ha jól emlékszem a beszélgetésünkre, én nem zártam ki, hogy esetleg tényleg lenne valami ilyesmi a dologban. Scorsese példáját csak azért hoztam fel, hogy attól, hogy még nem nyert, még nem biztos, hogy pikkel ré az Akadémia.

MOndjuk akármennyire is szeretném védeni a véleményemet, a Félelem és reszketésben olyan játszott, hogy az valami zseniális. Az lett volna a minimum, hogy jelölik. Aki amúgy nagyra tartja Jack SParrow szerepéért, nézze meg azt a filmet...a flúgos kalóz alapesszenciáját már ott is hordozta drogos újságíróként. Maga a film egy szürreális drogos lázálom, szóval az szerintem nem fog tetszeni nektek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2701 Dátum: 2010. március 10. - 23:49:27 »
Én speciel egy olyan filmben kedveltem meg, amiben eladta magát gazdag embereknek, akik halálra kínozták, csak hogy segítsen a családján. Nem emlékszem a címére. Illetve az Álmosvölgyben is zseniális volt.

Nem kizártad, hanem eleve elutasítottad a feltételezést is, hogy ez történt.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2702 Dátum: 2010. március 10. - 23:52:24 »
Én speciel egy olyan filmben kedveltem meg, amiben eladta magát gazdag embereknek, akik halálra kínozták, csak hogy segítsen a családján. Nem emlékszem a címére. Illetve az Álmosvölgyben is zseniális volt.

Álmosvőőőlgy!! azt is meg kéne nézni újra. már kissebb listám van az ilyen filmekről. Azt a filmet én is láttam Deppel. Marlon brando is játszott benne.

Összevont üzenet ideje: [time]2010. március 10. - 23:53:55[/time]
The Brave (1997)

Összevont üzenet ideje: 2010. március 10. - 23:55:18
Ez egyszerre jelent bátrat, merészet és kifelyezés az indián harcosra. A filmben indián volt Depp.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 10. - 23:55:18 írta VTomi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2703 Dátum: 2010. március 11. - 00:10:28 »
Igen, az még rémlik. Lakókocsiban lakott a feleségével és egy kisgyerekkel.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2704 Dátum: 2010. március 11. - 00:32:50 »
Az Álmosvölgy legendája nálam nagyon jujjjj  :uhoh: De Brando mintha nem játszott volna benne, max Christopher Walken  8) Nem vagyok nagyon oda Tim Burtonért  :uhoh: de legutóbb láttam tőle a Charlie és a csokigyárat és nagyon jól szórakoztam rajt.  8) Ráadásul még volt mondanivalója is a fiatalabb nézőknek, ami manapság mint a fehér holló.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2705 Dátum: 2010. március 11. - 00:38:38 »
Én imádom Tim Burton-t, kedvenc rendezőm. ;D Amúgy, ha Depp, akkor mindenképpen a favorit az Ollókezű Edward. Az a film zseniális, és , amikor bejött a film Magyarországra még a kódolatlan HBO-val, akkor is olyan 5-7 évesen ( nem tudom mikor volt)  is zseinálisnak tartottam, és most , hogy 15 évvel utána újra megnéztem, még mindig annak tartom. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2706 Dátum: 2010. március 11. - 12:24:11 »
Brando nem játszott az Álmosvölgyben. Walken igen, ő volt a lovas.

Én még a Donnie Brascot szeretem nagyon tőle, amikor Al Pacinoval játszanak együtt.

Idézet
Nem kizártad, hanem eleve elutasítottad a feltételezést is, hogy ez történt.
Na jó, oké, elkapott az indulat.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2707 Dátum: 2010. március 11. - 14:53:34 »
Ma este 21:20 - kor a TV2 leadja az Euro túra című filmet. Eszméletlen jó vígjáték. Nekem nagyon tetszett, mikor először láttam.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2708 Dátum: 2010. március 12. - 18:35:42 »
A TV2 ma adja az NCIS: Los Angelest immár a harmadik résszel. Mivel nagy NCIS rajongó vagyok már múlt héten is néztem és ha a sorozat maga nem is jobb, mint az eredeti NCIS, a főcímdalért érdemes nézni. :D 21 másodperc de eszméletlen.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2709 Dátum: 2010. március 12. - 19:17:17 »
Most meg a film+ on megy a Batsy Kezdetek.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2710 Dátum: 2010. március 12. - 21:02:38 »
Akkor már én is ajánlok:)
M1, 21.30-kor Grimm.   A Grimm tesók történetei összeolvasztva, végre felnőtt mesében. Heath rip Leger, Matt Damon
Viasat3 21.20 Tango és Cash!!! Vérbeli hamisítatlan kőkemény akciófilm, két zseniális karakterrel :) Kurt Russel és Sly
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 21:13:26 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2711 Dátum: 2010. március 12. - 21:37:25 »
Basszus de jó, hogy felnéztem, a Grimmet totál elfelejtettem, pedig tudtam, hogy vmit akartam nézni Batsy után... :roll:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2712 Dátum: 2010. március 12. - 21:53:29 »
Viasat3 21.20 Tango és Cash!!! Vérbeli hamisítatlan kőkemény akciófilm, két zseniális karakterrel :) Kurt Russel és Sly
Ha lenne most hozzá hangulatom, akkor megnézném, már csak kiváncsiságból, hogy a Viasat mennyire vágja meg, mert a másik két nagy csatorna korábban nem gyengén vagdosta szét az egész filmet.  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2713 Dátum: 2010. március 12. - 21:55:20 »
Múltnap a Tolvajtempót néztem meg, hát azt is jól megvágták, pedig nem emlékeztem rá, hogy az olyan durva lett volna...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2714 Dátum: 2010. március 12. - 22:37:01 »
Ha lenne most hozzá hangulatom, akkor megnézném, már csak kiváncsiságból, hogy a Viasat mennyire vágja meg, mert a másik két nagy csatorna korábban nem gyengén vagdosta szét az egész filmet.  :roll:

Én most belenézegettem, azt nem tudom, hogy milyen nem szétvágva, lehet, hogy soha nem is láttam az egészet ezek szerint, de nincs kint karika  :o. Korhatárra való tekintet nélkül meg lehet nézni, pedig nem egy emberkínzós jelenet van benne és nagyon keményen káromkodnak is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2715 Dátum: 2010. március 12. - 22:40:48 »
A viasat már vagy egy éve nem használja a karikákat. Isten áldja meg őket.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2716 Dátum: 2010. március 12. - 22:48:03 »
nem is figyeltem...

Összevont üzenet ideje: 2010. március 12. - 22:50:40
Pedig az a tuti, amikor az egyik felső sarokban az embléma, a másikban meg egy lehetőleg mozgó ábra, ami valamilyen műsor közeledtét jelzi és még vissza is számlál, lent meg a karika, lehetőleg színes, véletlenül sem fehér átlátszó. Márcsak egy futó sáv kéne reklámokkal.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 22:50:40 írta VTomi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2717 Dátum: 2010. március 13. - 06:45:58 »
Én most belenézegettem, azt nem tudom, hogy milyen nem szétvágva, lehet, hogy soha nem is láttam az egészet ezek szerint, de nincs kint karika  :o. Korhatárra való tekintet nélkül meg lehet nézni, pedig nem egy emberkínzós jelenet van benne és nagyon keményen káromkodnak is.
Általában amit ki szoktak vágni belőle, az pl amikor a sitten elektrosokkozák őket a többiek (az a jelenet jócskán meg van vágva), amikor a börtönigazgatót megtalálja Cash holtan, valamint pl amikor a tetőn vallatják a lófarkas csávót és Tango úgy bírja szóra, hogy kézigránátot ragaszt az arcára. Ezek a jelenetek általában ki vannak vágva a filmből, legalábbis ezekre emlékszem. Pl ez utóbbi jelenet valahogy úgy néz ki, hogy lógatják le a csávót a tetőről, azt mondja, hogy nem beszél, Cash mondja, hogy jöhet a b-terv, és a következő képen már nyomja is a csávó az infót, azt egyáltalán nem látni amikor a kézigránát a fejére van ragasztva és Tango szépen lassan elkezdi kihúzni a biztostűt. Ezek szerint az RTL klub és a tv2 szerint ez is olyan fenemód brutális jelenet, hogy még 16-os karikánál is ki kell vágni.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2718 Dátum: 2010. március 13. - 10:16:28 »
Amúgy a Viasat nem az ORTT hatásköre?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2719 Dátum: 2010. március 13. - 10:18:33 »
A Viasat külföldön van bejegyezve, és a magyar jogszabályok nem vonatkoznak rá. Ugyanaz a kategória, mint mondjuk a német Pro7, az ORTT-nek semmi beleszólása nincs a működésébe.