Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044634 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:TV Műsorok
« Válasz #2840 Dátum: 2010. április 08. - 11:12:08 »
 :o :o :o Akkor az már milyen volt? Én egyszer néztem meg reklám nélkül, de úgy is élvezhetetlen volt.  :brow:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2841 Dátum: 2010. április 08. - 11:20:49 »
Az a legjobb, amikor megy a film, jön a reklámblokk (minimum 10 percben) aztán újra a film, leadnak belőle 5 percet, aztán újra reklám. De amitől eldurran az agyam, a TV2-es sorozatok közben leadott "Csak egy reklám" dolog.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2842 Dátum: 2010. április 08. - 11:22:37 »
Egy reklám de az 20 perc  :lol:

Ezért is jó az internet  8)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2843 Dátum: 2010. április 08. - 11:24:14 »
A Supi vége valahogy úgy nézet ki ahogyan leírtad. Néha eltűnődök, minek nézek meg olyan filmet amit DVD-n is megnézhetnék reklámok és mindenféle jelzések nélkül. :stupid:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2844 Dátum: 2010. április 08. - 11:38:27 »
A Supit megvágták? Hm nem tűnt fel, mondjuk rég is láttam.

A 2-es is szépen ad le filmet, mert ott meg múltkor volt olyasmi, hogy a filmből 5 perc volt hátra, beraktak egy reklámot, gondoltam, biztos nem akarnak a film után és a sorozat közé rakni reklámot, hát nem jött be, oda is raktak egyet. :stupid:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2845 Dátum: 2010. április 08. - 14:38:56 »

RTL klubnál volt egy ideig hogy leadtak 5 percet kb. aztán reklám de ilyen 5-7 perces, aztán a közepén egy 10 perces... Egy háromnegyed órás sorozatnál. Vagy a filmeknél mindig kb. már csak azt várod hogy ki a gyilkos és mikor már mondaná a nevét akkor reklám.  :violent: :yucky:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2846 Dátum: 2010. április 08. - 15:07:11 »
Néha eltűnődök, minek nézek meg olyan filmet amit DVD-n is megnézhetnék reklámok és mindenféle jelzések nélkül. :stupid:

Istenem úgy vártam hogy valaki megfogalmazza ezt a mondatot és az ne én legyek  ;D De én is többször mondtam már itthon mikor láttam hogy épp reklámot néznek hogy gyorsan odaadom dvd-n és úgy reklámok nélkül előbb is végezhetnek vele de neeeeeeem, nem keeeelll  :roll: Inkább 2 20 perces reklámblokk hogy adjanak a ph értéknek keményen...

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2847 Dátum: 2010. április 08. - 15:23:21 »
A Csak egy reklámtól én is a falra mászok. De azt van, hogy még a főcím előtt benyomják.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2848 Dátum: 2010. április 08. - 17:28:01 »
Én amúgy nagyon szeretem a reklámokat, csak filmek alatt gyűlölöm. Ezért nem nézek filmet a kereskedelmi csatornákon (meg a vágásért is persze), mást meg ugye még ennyire sem érdemes nézni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2849 Dátum: 2010. április 08. - 17:54:47 »
Az a legjobb, amikor megy a film, jön a reklámblokk (minimum 10 percben)
:hehe: :hehe: IPTV fórumlakók,ez a kulcsszó :brow: Felvehetö,tekerhetö müsorok :brow:
Nekem egy 10 perces reklámblokk 10 mp sincs 8)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2850 Dátum: 2010. április 08. - 18:00:07 »
Real time nem tudod a 10 percet 10 másodpercé redukálni úgy se.

Mero

• Thanos
« Válasz #2851 Dátum: 2010. április 08. - 18:41:44 »
IPTV van neked is? :headscratch:
Mert ha FELVESZED a müsört a realtime érvényét veszti :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2852 Dátum: 2010. április 08. - 19:06:00 »
Ez már félremagyarázás, én nem a felvevésről beszélek, hanemm arról, hogy ha akkor nézed amikor megy a műsor, nem tudod előrébb tekerni csak később felvételről, ettől független persze meg vannak az erényei, csak mire te megnézed reklámok nélkül, addigra a többiek már látták, persze reklámokkal.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2853 Dátum: 2010. április 08. - 19:07:49 »
:hehe: :hehe: IPTV fórumlakók,ez a kulcsszó :brow: Felvehetö,tekerhetö müsorok :brow:
Torrent szerintem elterjedtebb, és olcsóbb is. ;)

Mero

• Thanos
« Válasz #2854 Dátum: 2010. április 08. - 19:34:50 »
csak mire te megnézed reklámok nélkül, addigra a többiek már látták, persze reklámokkal.
És ki jár jobban? :)

Összevont üzenet ideje: 2010. április 08. - 19:35:21
Torrent szerintem elterjedtebb, és olcsóbb is. ;)
Kinek a papp,kinek a pappné ;D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2855 Dátum: 2010. április 08. - 20:14:48 »
Még szerencse hogy a focimeccsek alatt nincs reklám.  :hehe:  Ott tudod hogy 45 percig kb. semmi aztán negyedóra brunya szünet aztán megint 45 perc.  :brow:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2856 Dátum: 2010. április 08. - 20:33:35 »
Ez sem igaz...

Reklámot nézel a meccs alatt is. Ott vannak a pálya szélén, a csapat mezén.  :D

Persze lényegében a meccset nézed, de van mikor olvasgatsz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2857 Dátum: 2010. április 08. - 20:35:17 »
Nem tudom, hogy ebből mit is lehet kiszámolni, mert szerintem 13 percnél sokkal több véres csatajelenet és kaszabolás van benne.  :D
Meg azt is bele lehet számolni, hogy a kb 6-7 perc stáblista az ami teljesen le lesz vágva. De természetesen így is marad pár perc minusz.
A jelentek biztos úgy lesznek megvágva, hogy a csatajelenetkben a brutálisabb másodperceket fogják kivágni, amiből persze sok van, így összejön a maradék kb 5-6 perc hiány is.

De én is többször mondtam már itthon mikor láttam hogy épp reklámot néznek hogy gyorsan odaadom dvd-n és úgy reklámok nélkül előbb is végezhetnek vele de neeeeeeem, nem keeeelll  :roll: Inkább 2 20 perces reklámblokk hogy adjanak a ph értéknek keményen...
Párszor volt, hogy én is kapcsolgattam a TV-t, és valamelyik csatornán egy jó filmbe akadtam és néztem, majd a reklám alatt előkerestem én is a DVD-t, hogy inkább úgy folytatom tovább.   :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2858 Dátum: 2010. április 08. - 22:55:13 »
Nehéz következtetni az újságba írt idő alapján. A mai napig nem értem, hogy a Csillagok Háborúja, ami a moziban 2 részes volt, azaz minimum 2 és fél óra, amikor először a tv leadta (magyar 1-es!) pontosan 2 óra volt.
Ugyanúgy nem értem még ma sem, hogy az Éretlenek, ami moziban úgy volt 95 perc, hogy már a tekercs eleji/végi szakadásokkal, a tévében hogy az istenbe lehetett 90 perc úgy, hogy semmi sem hiányzott belőle (én pedig tudom!).  :headscratch: :nemtudom:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2859 Dátum: 2010. április 08. - 23:10:04 »
Az a fránya Einstein és a relativitáselmélete, meg az időtorzulás, mi?