BuB, örülök, hogy ilyen jól veszed a kritikát. Ilyenkor válik építővé. Ha ebből akár csak egy kis dolgot is megfogadsz és legközelebb odafigyelsz rá, annak sok hasznát fogod venni. Régen énis nagyon sokat küszködtem az arányokkal, a mozgással, az izmokkal, stb. Tudom milyen, baromi NEHÉZ. Ezt csak rengeteg gyakorlással lehet fejleszteni. Művészeti anatómia könyveket muszáj nézegetni, abból rajzolni, megtanulni pontosan a fedőizmokat, a csontváz felépítését, és akkor nem lesznek problémáid az arányokkal. Én még olyat is szoktam csinálni, hogy ha nem tudom pontosan, hogyan nézhet ki pl. az a kéztartás, megkérek valakit a családból tartsa úgy a kezét és levázolom gyorsan. Krokikat is rajzolhatnál, azok ilyen pár perces egy-két vonalas rajzok. Abból is írtó sokat fejlődik az ember. Nem kioktatni szeretnélek, csak tanácsokat adok, mivel eléggé beleástam magam ebbe a témába, hiszen szeretnék ilyen területen elhelyezkedni, dolgozni (nem a képregényrajzolásra gondolok).
Igazából ceruzarajzolónak jelentkeztem volna a kis csapatba, mivel se eszközöm, se olyan programom, nincs a digitális színezéshez amivel egy profi melót tudnék kiadni a kezemből.