Szerző Téma: Véletlenszerű Pókember topik  (Megtekintve 302732 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Véletlenszerű Pókember topik
« Válasz #980 Dátum: 2009. november 06. - 20:41:25 »
Szerintem is jók , több ilyen kellene.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #981 Dátum: 2009. november 06. - 21:14:24 »
Egyedi az biztos, de Gwen rettenetesen ronda. Tiszta gnóm feje van.

Peter sokkal jobban sikerült.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #982 Dátum: 2009. november 06. - 21:18:38 »
Hm, nekem tetszett, kicsit olyan Dodsonos.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #983 Dátum: 2009. november 06. - 21:32:58 »
Szerintem a második szebb. Viszont gwennek elég furcsán áll a füle... mintha rossz helyen lenne, de ezt leszámítva jó.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #984 Dátum: 2009. november 06. - 21:34:20 »
Köszönöm a véleményeket.  :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #985 Dátum: 2009. november 06. - 21:59:39 »
Nagyon komoly! :clap:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #986 Dátum: 2009. november 06. - 22:06:01 »
Trükkös, Ben nem árulta el, hogy ez valójában az ő rajza, nehogy miatta szépeket mondjunk. :D
Ügyes húzás, bár én ha jól emlékszem Todd fan képregényénél is mondtam, hogy néha elég furán rajzolja a szemeket, most sem rejtettem volna véka alá, akárki is a rajzoló. :D

Amúgy, akkor ez saját stílus lenne? Mert amiket korábban láttam bentől Bagley-s képeket, azok egy az egyben olyanok voltak, mintha maga ő rajzolta volna őket...szóval azok alapján kicsit más női fejet vártam volna. ja és szerintem semmi Dodsonos nincs benne. :-[
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
Re:Véletlenszerû Pókember topik
« Válasz #987 Dátum: 2009. november 06. - 22:22:28 »
Nekem az  első tetszik, lényegesen jobb lett szerintem ;) és Gwen... sajna nekem se jön be .... persze nem a színezés.
amúgy Bub énis elkezdtem használni a digitális színezést, hiszen rájöttem, hogy sokkal jobban kiemeli a rajzot, persze nem olyan jól színezek mint Te, esetleg ha énis küldenék 1-2 rajzomat... kiszínezed  :roll: :P :D
privátba dumáljuk meg ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #988 Dátum: 2009. november 06. - 22:25:26 »
Egész jók szerintem is.  ;) :spidey:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #989 Dátum: 2009. november 07. - 06:21:44 »
Trükkös, Ben nem árulta el, hogy ez valójában az ő rajza, nehogy miatta szépeket mondjunk. :D

Igen ez lett volna a lényeg.  :D És nagyon köszönöm a véleményed, értékes hozzászólás volt, így tudom mire figyeljek oda legközelebb. És köszönöm mindenkinek aki megtisztelt a véleményével még így látatlanban is. Istenek vagytok.  :worship:

Amúgy, akkor ez saját stílus lenne? Mert amiket korábban láttam bentől Bagley-s képeket, azok egy az egyben olyanok voltak, mintha maga ő rajzolta volna őket...szóval azok alapján kicsit más női fejet vártam volna. ja és szerintem semmi Dodsonos nincs benne. :-[

Rengeteg rajzoló stílusát próbálgatom nagyon rég óta. Tom Lyle, Steven Butler, Mark Bagley (vagyis a klón történetek idejéből a három kedvencem, bár azóta Butler rajzolt mangát is, és ezt sosem bocsátom meg neki, Lyle pedig nagyon eltűnt) hogy csak néhányat említsek, és most kipróbáltam Dodson-t, bár lehet hogy Ed Benes jobb lenne. Olyan hogy teljesen egyedi stílus nem is álmodom, inkább igyekszem a kedvencektől átemelni az erősségeiket.
BuB-nak pedig ezúton is örök hálám és köszönetem amiért társam volt a bűnben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #990 Dátum: 2009. november 07. - 08:28:32 »
Szívesen máskor is. ;D
Annyi mindent adtál már, hogy nem ártott vhogy viszonozni, bár ez távolról se elég sztem.
Na de majd...

Kan: Megbeszélhetjük, de egyhamar ne számíts rá, más dolgok is jöttek közbe, de majd megpróbálom beszorítani.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #991 Dátum: 2009. november 07. - 10:57:57 »
BuB:
Rendben, köszi szépen. Persze énsem arra gondoltam, hogy most küldök 50 rajzot és holnapra színezd ki őket, monjuk 1 elég lesz bőven, akkor majd kiválasztom melyiket szeretném, ill lehet rajzolok egyett ;) esetleg technikákat mondhatnál majd stb ;)

Ben:
Meglepődtem, hogy ezt Te rajzoltad, hisz eddig én Töled csak Bagley másolatokat láttam, szerintem Peter nem lett rossz, viszont Gwen... a női arcokon van mit csiszolni ;) mintha kicsit mangás lenne  :twisted: :hehe:
amúgy szerintem az hogy nem akarsz saját stílust kialakítani... elég butaság, énis sokat koppintottam, és rájöttem, hogy ki kell valami egyedit találni ;) és sikerült is.
Szóval HAJRÁ :)
amúgy BuB mondta, hogy még számtalan munkád van, szívesen látnám őket :) ;)  :spidey:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #992 Dátum: 2009. november 07. - 13:03:45 »
mintha kicsit mangás lenne  :twisted: :hehe:
Ez övön aluli volt. :)

Rengeteg rajzoló stílusát próbálgatom nagyon rég óta. Tom Lyle, Steven Butler, Mark Bagley (vagyis a klón történetek idejéből a három kedvencem, bár azóta Butler rajzolt mangát is, és ezt sosem bocsátom meg neki, Lyle pedig nagyon eltűnt) hogy csak néhányat említsek, és most kipróbáltam Dodson-t, bár lehet hogy Ed Benes jobb lenne. Olyan hogy teljesen egyedi stílus nem is álmodom, inkább igyekszem a kedvencektől átemelni az erősségeiket.
Múltkor még azt mondtad, hogy már nem szoktál rajzolni. Kár lett volna érte. Ha összeszeded a rajzaid, szívesen kitenném a HZs fan art részlegébe.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #993 Dátum: 2009. november 07. - 13:38:34 »
azóta Butler rajzolt mangát is, és ezt sosem bocsátom meg neki, Lyle pedig nagyon eltűnt)
Komolyan?  :surp: :surp: És milyen lett?
Lyle mintha nemrég rajzolt volna valamit, nem?  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #994 Dátum: 2009. november 07. - 13:55:57 »
azóta Butler rajzolt mangát is, és ezt sosem bocsátom meg neki, Lyle pedig nagyon eltűnt)
Komolyan?  :surp: :surp: És milyen lett?

Döntsd el magad, de szerintem iszonyatos. A Sonix X című sorozatba rajzolt, meg ezen kívül sok amerikai készítésű mangát.

A 39. szám alatt ott virít a neve. http://archie-blogs.archiecomics.com/sonicx/
Plusz rengeteg Archie Comics-ot készített. Komolyan egy világ omlott össze bennem amikor megláttam ezeket a rajzait.

Tom Lyle-t egy ideje a blogján követem, de érdemi munkát ő sem nagyon végez.

mintha kicsit mangás lenne  :twisted: :hehe:
Ez övön aluli volt. :)

És meg is lakol érte ne aggódj. Ez azért tényleg szankcionálást von maga után.

Múltkor még azt mondtad, hogy már nem szoktál rajzolni. Kár lett volna érte. Ha összeszeded a rajzaid, szívesen kitenném a HZs fan art részlegébe.

Nagyon sokáig háttérbe kellett szorítanom a rajzolást a munka és az egyetem miatt, most pedig szinte ez az egy tevékenység van ami igazán kikapcsol. Majd beszkennelek ezt azt időnként.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #995 Dátum: 2009. november 07. - 16:44:10 »
Hm, nem is tudtam hogy a Sonic X manga. Illetve azt se, hogy képregény...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #996 Dátum: 2009. november 07. - 18:02:38 »
Mert nem ezen a néven megy. Két Sonic-képregénysorozat is megy az Archie-től, nem is tudom már, melyikben van. Talán a Universe-ben, a StH-ban mintha a régi japán sorozat folytatása menne.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #997 Dátum: 2009. november 07. - 19:17:05 »
Bocsi Ben csak vicceltem, nem gondoltam komoylan... úúúúgy adta magát   :-[ :roll: BOCSI

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #998 Dátum: 2009. november 07. - 19:39:41 »
Hát, szerintem mangához képest még egész jó.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #999 Dátum: 2009. november 09. - 16:28:27 »
Jó lett Ben, nagyon dimamikus a vonalvezetés, ha jól látom, ezt valamilyen vektorgrafikus programmal húzad ki?
amúgy szerintem az hogy nem akarsz saját stílust kialakítani... elég butaság, énis sokat koppintottam, és rájöttem, hogy ki kell valami egyedit találni ;) és sikerült is.
Nekem ez a hozzáállás egy kicsit eröltetettnek tűnik, ha feltétlenül görcsösen egyedi akar lenni az ember, azzal csak azt éri el, hogy túl extrém lesz a rajzstílusa.
Ez amúgy gyakori kezdő hiba (bocs, de ez halál komoly), sok rajzoló egyből egy saját képregényes stilizált stílust akar megalkotni, úgy, hogy nincsen hozzá konkrét háttere. Először legyél űber-penge a relaisztikus stílusban, imerd az ember anatómiáját, és ráérsz akkor stilizálni, ha már megvan hozzá a háttér.
Ha sokat rajzolsz önállóan, akkor úgyis lesz saját stílusod, nem kell azt eröltetni, mesterségesen kialakítani.
« Utoljára szerkesztve: 2009. november 09. - 16:43:08 írta Todd »