Elolvasva.

Legelőször is, ami a legjobban tetszik. A borító. nagyon szép, lett, tökéletes, gyönyörű, a helyén van rajta minden ami kell, jó az összhatás, szépek a színek, valahogy engem megfogott. Ja és profi lett a "mutánsvilág" logo is.
A történetet olvasva és lapozgatva végig az volt az érzésem, hogy ezek amolyan összeollózott darabok a rozsomákból, az amerika kapitányból meg különböző xmen és bosszúangyal címekből. Valahogy mindig olyan deja vu-m volt, mintha ezeket már olvastam volna más címekben. De mivel az eredetik nem állnak rendelkezésemre, így nem tudtam utánanézni. És valahogy nem is teljesedett ki ez az egész sztori. De mondjuk ez nem baj, mert alapvetően nagyon jó ez is. Szóval összességében a történetre egy 10es skálán 8ast adnék. Nem voltak benne hatásvadász jelenetek, meg a nagy pózolások, szinte az egész amolyan bevezető volt csak.
Ami nagyon tetszett elsőre belőle az Köpeny felbukkanása, ahogy elragadja Rozsót.
remek munka volt a fordítás is, főleg az újságkivágás, bár úgy rémlik a rozsomák amerika kaiptány vita a régebbiben jobban hangzott (az elején a megbeszélésen)