Kaine, ki kell javítsalak (direkt ezért regisztráltam

), molzónak igaza van: valóban DigitalStrippel készült a beírás, mégpedig a következő okokból:
1. Nem kaptuk meg hozzá a fontot, sőt semmiféle betűt nem kaptunk. Ami van, azok mind a saját készletemből vannak, és némelyik ugyanaz.
2. Úgy találtam, hogy a FaceFronthoz ez hasonlít a leginkább, bár igaz, a honi képregényekben akkor is használják, ha az eredetinek köze sincs hozzá, de erről én nem tehetek. Néhol meghagytam az eredeti ordításokat, alig lehet észrevenni a különbséget...
3. Nem t'om, más kiadó hogy van vele, de sztem kaine így is örül, hogy kipengeti a reprót, a nyomdát, a hülye műszaki szerkesztőt/beírót, és kijön belőle úgy, hogy tudja folytatni áldásos kiadói tevékenységét. Felesleges kidobni pénzt 129 dolláros fontokra (és azon még ékezetek sincsenek, a nemzetközi 149 dolcsiba fáj!!), amikor van helyettük bőven más, csak meg kell találni a megfelelőt, ami illeszkedik a rajzhoz, a történet hangulatához és még az eredetihez is hasonlít, és nem utolsó sorban kellemes is a szemnek – olvasható.
Az biztos, hogy a Comicraftnál profi beírók dolgoznak, de úgy érzem, a kiadványszerkesztői végzettségemmel én sem vagyok az utcáról beesett kezdő, esetleg lelkes amatőr, főleg, hogy van pár képregényes beírás, fordítás (is) a hátam mögött...
Hidd el, ha tehettem volna, én is az eredetit használom, de szegény ember DigitalStrippel betűz...