Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 691827 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re: Spider-Man
« Válasz #1280 Dátum: 2008. november 03. - 22:51:13 »
Az imdb szerint Guggenheimnek egyikhez sem volt köze.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1281 Dátum: 2008. november 03. - 23:08:30 »
Kellynél akkor se változtat a dolgon, hogy maga a cselekmény gáz, és meglehetősen összehányt, inkább Bachalo és az a pár poén viszi a hátán az egészet. De ez az Annual mellett az már a képregényírás csúcsa...
Guggenheim egyébként a Law & Orderbe és a CSI... vmelyik sorozatába ír(t?) epizódokat, ezért mondom, hogy a krimi az ő műfaja inkább, és ez most megint kitűnt kicsit.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1282 Dátum: 2008. november 03. - 23:23:14 »
A cselekményt még nem ismerheted egy rész után. A poénokat is Joe Kelly írta, nem kéne elkülöníteni a kettőt egymástól. Pontosan a poénok hiányoztak Pókemberből egy ideje. Szerintem viszont éppen Bachalo rontja le az összképet, de elég nagyon.  :D

zozi: kevertem, Bob Gale-lel, bocsi.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1283 Dátum: 2008. november 04. - 11:55:19 »
A cselekmény már az előző felvezetésből is látszott, és ha a következő szám előzeesének tartalma igaz, akkor a sztori bonyolultsága összefoglalható abban, hogy:
Kalapácsfej haldoklott -> Terminaticus Kalapacsfejicusszá operálták -> Szétveri Pókit -> Póki szétveri őt -> Mr. Negative újabb tervének tesz keresztbe.
Egyszerű, mint egy faszeg. A DP-ben még el is menne, mert ott biztos egy iszonyat hihetetlen ökörködés elnne, de itt csak egy pofonegyszerű sablonsztori, Joe Kelly-s humorral (ami viszont a felvezetésben iszonyatosan hiányzott, amiatt is volt többek között gyenge). Én jelenleg csak abban reménykedem, hogy legalább még egy-két poén marad így számonként, és akkor nem kell attól félni, hogy egy újabb lapos történetet kapunk a BND óta eltelt számok hosszú sorában. mert egyelőre ez az egyetlen tényező, ami szinten tartja a sztorit. (De az első terminátoros beszólásnál sikítok.)
Bachalo meg nehezen ronthatná el. Nagyon jól rajzolja a Pókot, az egyetlen bánatom csak az, hogy most emiatt a BND miatt kell távolmaradnia az X-ektől. Pedig ott már Ramos is megtalálta azt a sorozatot, amiben élete főműveit alkotja.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1284 Dátum: 2008. november 04. - 13:15:12 »
Ha történeti summázásokat akarsz, azt már letárgyaltuk, nem?  ;) Õrszem: Roncsoló vissza akarja kapni a feszítővasát, de belefut az Angyalokba, akik megverik, majd elmennek Õrszemhez, hogy őt is megverjék, miközben Emma belülről próbálja legyőzni.
Leírva kevés olyan történet van, ami jónak tűnik.  ;) A levezetés, a karakterek használata, a feszültségkeltés és a többi, amitől jó lesz egy történet.
Bachalo Pókembert maximum közepesen rajzol, de Peter Parkert viszont kritikán alul = roppant gázul.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1285 Dátum: 2008. november 04. - 13:50:19 »
Ma jött meg az ASM előfizetésem, és elküldték mellé az Annualt is. Pedig azt hittem azt külön kell megvenni.  :headscratch: Nem mintha amúgy megvettem volna mert egy kalap guano.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1286 Dátum: 2008. november 05. - 08:19:00 »
Most nézem, hogy milyen béna lett az Ultimate Spider-Man új évkönyvének a rajza.  :roll: olyan, mintha egy Mini Marvel figura szabadult volna bele az Ultimate univerzumba.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1287 Dátum: 2008. november 05. - 08:26:22 »
Ha mégcsak a rajz lenne béndzsa, de történet sem valami jó. At egész arra van kihegyezve, hogy a végén MJ és Peter
lefekszenek egymással, legalábbis az utolsó képek ezt sejtetik. Előtte sok robbanás, némi hálószövés, és egy Mysterio-ba oltott Szellemlovas szerű figura.
A két rajzoló, Lafuente és John Rauch nem lesznek a kedvenceim.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1288 Dátum: 2008. november 05. - 08:34:25 »
Ha mégcsak a rajz lenne béndzsa, de történet sem valami jó. At egész arra van kihegyezve, hogy a végén MJ és Peter
lefekszenek egymással, legalábbis az utolsó képek ezt sejtetik. Előtte sok robbanás, némi hálószövés, és egy Mysterio-ba oltott Szellemlovas szerű figura.
Nem biztos az, lehet hogy MJ csak szeret bugyiban az ágya mellett smárolni.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1289 Dátum: 2008. november 05. - 08:36:17 »
Ja.  :headscratch:
Akkor csak hasonlít a barátnőmre.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1290 Dátum: 2008. november 05. - 11:18:49 »
Ezt a Lafuentét sokan szidjátok, pedig szerintem egy tinisorozathoz, pláne ahhoz, aminek állítólag az lett volna a témája, amit Bendis körbetrombitált minden létező képregényes fórumon, tökéletes (ezt az embert át kell pakolni az SMLMJ-be, de gyorsan). Ha még mindig lenne Marvel Age, ő lehetne a legsikeresebb rajzolója.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1291 Dátum: 2008. november 05. - 11:39:05 »
Nem volna vele semmi baj, ha előtte azért nem olyan nagy név rajzolta volna ezt a sorozatot, mint Bagley. Mert ha valóban az SMLMJ-t rajzolná semmi szavam nem lenne, de azért nem kellene az Ultimate-en belül ennek az egy viszonylag normális címnek is a színvonalát ennyire lesüllyeszteni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1292 Dátum: 2008. november 05. - 14:18:44 »
Nekem nem küldtek annualt.  :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1293 Dátum: 2008. november 05. - 14:56:53 »
Pedig pont azért is említettem, hogy hátha te is kaptál.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1294 Dátum: 2008. november 10. - 21:05:39 »
A Pókember-Deadpool közös történet majdnem készen van, lassan elkezdjük kitenni a főoldalra. Addig is Kanaszta készített hozzá egy kedvcsináló képet!  :D

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1295 Dátum: 2008. november 11. - 22:02:08 »
Nekem nagyon nem tetszettek az előzetes oldalak, de végtére is nem vészes. Szerintem jól rajzolta meg az Annualt, de a sorozatot persze nem adnám a kezébe.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1296 Dátum: 2008. november 12. - 08:35:05 »
Nekem nagyon nem tetszettek az előzetes oldalak...
Huh. először azt hittem a Spider-man Dedpoolról beszélsz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1297 Dátum: 2008. november 12. - 15:16:30 »
Először én is azt hittem. :)
Kinn a borító!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1298 Dátum: 2008. november 12. - 15:31:06 »
Hű. :clap: Gyönyörű lett. Emelem kalapom.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1299 Dátum: 2008. november 12. - 15:35:45 »
Nem rossz, de lehetett volna egy kicsit jobb is.  :)