Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 692388 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Spider-Man
« Válasz #420 Dátum: 2007. december 05. - 18:31:50 »
Ahogy a dolgok most állnak odakint a One More Day-ben, lehet, hogy nem kell sokat várnod rá. ;)
Én is ebben bízom, de nem igazán akarnak haladni a kiadással.  :drying:
Nem tudom, nekem ez egy kicsit abszurd, hogy mindig el akarod választani őket egymástól, csak egy jó író kéne, és ki tudna hozni valamit MJ-ből.
Igen, mindenki ezt mondja, de mivel hosszú évek óta nem történt Mary Jane-nel semmi érdekes, ez annyit jelent, hogy egyszerűen nincs jó író a Marvelnél, vagy még a jobbak se tudnak mit kezdeni vele. Még a legjobb mostanában Bendis volt, amikor elkezdte összeboronálni Rozsomákkal.  ;D
Ilyen alapon May nénivel már az Ember sme tudott mit kezdeni, mert szegény állandóan halálra aggódta magát, meg szívrohama volt, meg bekerült a kórházba, hogy szaporítsa Peter gondjait. Az ő karakterével se tettek semmi érdekeset...illetve, amikor megtudta a titkot, modernizálták. Annyi...
Jó, cseréljük le őt is.  ;D Jöjjön vissza az első, Peter anyja!  ;D
amit eddig olvastam Gwenről ő se egy nagy karakter.
Ezzel nagyon nem tudok vitatkozni, de szerintem ő sokkal jobban szerette Petert, mint Mary Jane. És fordítva is igaz.  ;)
Idézet
May néni. Õ tényleg nem csinál a hazaiban sok mindent, úgyhogy inkább őt kéne kiírni valahogy (nem muszály meghalnia).
Másképp őt nemigen lehetne kiírni. Hacsak ki nem derül róla, hogy igazából nem is Peter nagynénje, csak úgy tesz.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #421 Dátum: 2007. december 05. - 18:42:02 »
Én is ebben bízom, de nem igazán akarnak haladni a kiadással.  :drying:

Mivel januártól indul majd az új Amazing, a One More Dayt most nagyon elnyújtják, és ez a legegyszerűbb, hogy havonta csak egy történet.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #422 Dátum: 2007. december 05. - 18:48:11 »
Én elhiszem neked, hogy jobban szerette, de én már úgy megszoktam MJ-t. Nagyon sokáig nem is tudtam, ki az a szőke, aki megjelent az esküvős részben Peter álmában, és nem is akartam elhinni, hogy volt más MJ-n kívül (gyerek voltam), és ez valahogy megmaradt bennem, mint sok másnál is, pl én nem tudom elképzelni Berényi Mikit Nóra nélkül, olyan űrt érzek, ha nincsenek együtt.
Igazság alatt arra gondolsz, hogy ő is skrull? Én megmondom őszintén, azt sem tudom, hogy jött vissza a halálból. :-[ És a skrullok hogy élték túl Galactust? (Marvel Extra 14-re gondolok.)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #423 Dátum: 2007. december 05. - 19:17:44 »
May nénire már van megoldás: legyen ő az új Szellemlovas. Ez nem rossz ötlet, viccen kívül. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #424 Dátum: 2007. december 05. - 19:19:26 »
Azt hittem vicceltek. Ez most komoly? Mégis hogy?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #425 Dátum: 2007. december 05. - 20:47:33 »
Végre sikerült megszereznem a One More Day utolsó részének az utolsó oldalát. :D
 :spoiler:
One More Day End

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #426 Dátum: 2007. december 08. - 16:03:46 »
Kaine: May mukodtetett valami nyugdijas panziot.

Maynek szerintem is nyugis halal kellett volna, nehogy mar ez is Peter miatt legyen.
De az One More Day csak 4 reszes, nem?

Na JMS szerintem eleg jol eltalalta MJ-t, most a Sins Past alatt nagyon jo. Es abban a tamasz dologban igaza van Peponak, ki, ha nem o??

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #427 Dátum: 2007. december 08. - 16:16:23 »
Épp most olvasom újra a JMS-es Pókokat. Mary Jane szerepe ennyiben ki is merül: "Nagyon szeretlek, Peter." Néha már-már a nyálasságig eljutott velük. Mary Jane akkor lehetett volna a legjobb, ha nem jönnek újra össze, legalábbis a 70-es években volt ilyen időszak és az érdekes volt.  :) De annyira nekem sincs ám vele semmi bajom, csak szívesen látnám Petert csajozni. Például tetszett az újraindításnál, ami közte és Jill Stacy között volt, meg Paul Jenkins Spider-Menjében ami azzal a szőke lánnyal ment, amíg MJ-t halottnak hitték.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #428 Dátum: 2007. december 08. - 16:34:57 »
De az One More Day csak 4 reszes, nem?
Igen, négy részes.

De annyira nekem sincs ám vele semmi bajom, csak szívesen látnám Petert csajozni. Például tetszett az újraindításnál, ami közte és Jill Stacy között volt, meg Paul Jenkins Spider-Menjében ami azzal a szőke lánnyal ment, amíg MJ-t halottnak hitték.
Azt én is szivesen látnám. Nekem is mindig tetszett még a régi sorozat elején, amikor még nem volt állandó kapcsolata Peternek. Főleg azt szerettem benne, hogy állandóan azzal ment a dilemma, hogy nehogy lebukjon mások előtt. Én azt szerettem és nagyon hiányzik ez az apró momentum Peter életéből.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #429 Dátum: 2007. december 08. - 16:57:47 »
MOst már mindneki ismeri a személyazonosságát...szóval elég nehéz lenne lebuknia.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #430 Dátum: 2007. december 08. - 17:37:47 »
És sajna már Kapi sem él, hogy átvegyék a Mini marvels-féle visszaleplezési technikát főuniverzumba. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #431 Dátum: 2007. december 08. - 17:44:17 »
Ki tudja, lehet, hogy Mephisto megoldja ezt is. Egyébként ilyen szuempontból elég árulkodó az Amazing 546-os borítója (pedig tudom, hogy a borítóra már nem lehet számítani).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #432 Dátum: 2007. december 08. - 18:24:55 »
Ha a házasságot visszacsinálják, a leleplezést is vissza fogják, ez tuti biztos.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #433 Dátum: 2007. december 09. - 19:25:27 »
mondom, hogy az lesz mint a legutolso Initative szamban a skarlat pokokkal. Meg fogjak csinalni! Perszeutana mindenki tudni fogja ki is pokfej, kb ugy mint DD-t.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #434 Dátum: 2007. december 10. - 22:24:38 »
"JMS, the man who has done irrepairable damage to the Spidey mythos, wanted HIS name taken off of the last two parts of "One More Day"?! WOW!"
Kezdek kivi lenni...  ???

Pár kép a Brand New Day-ből:

http://spidertom.tlof.hu/kep/asm546.jpg

http://spidertom.tlof.hu/kep/asm546a.jpg

http://spidertom.tlof.hu/kep/asm546hitch.jpg

http://spidertom.tlof.hu/kep/asm546mcniven.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 10. - 22:38:08 írta kaine »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #435 Dátum: 2007. december 11. - 09:35:58 »
Amit először észrevettem a képeken, az egy optimista mosolygós Peter.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #436 Dátum: 2007. december 11. - 10:04:34 »
És talán marad a régi logó, aminek nagyon örülnék. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #437 Dátum: 2007. december 11. - 15:33:58 »
Bocsi, de mi van odaírva? Csak kb.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #438 Dátum: 2007. december 11. - 15:44:45 »
Mármint az angol szöveg? (Bocs, csak itt kicsit el vagyunk szokva attól, hogy vki nem tud esetleg angolul...)
"JMS, az ember, aki helyrehozhatatlan károkat okozott a Pók-mítoszban, le akarja vetetni a nevét a "Még egy nap" utolsó két részéről."

Egyébként állítólag most megy a cirkusz rendesen a Marvelnél is, ezért késett a harmadik rész is. Gyakorlatilag most mindenki mindent Quesadára fog, csak nehogy még nagyobb gebasz legyen belőle... egy hasonló oltári Pók-bukta kissé eltúlozva majdnem magával vitte az egész Marvelt...
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 11. - 15:50:03 írta talgaby »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #439 Dátum: 2007. december 11. - 15:50:57 »
Köszi! Amúgy én bocs, nem tehetek róla, de ha zavar titeket többet, nem kérdezek. (Nem sértődtem meg, csak nem találtam hasonló smile-t.)