Ahogy a dolgok most állnak odakint a One More Day-ben, lehet, hogy nem kell sokat várnod rá. 
Én is ebben bízom, de nem igazán akarnak haladni a kiadással.

Nem tudom, nekem ez egy kicsit abszurd, hogy mindig el akarod választani őket egymástól, csak egy jó író kéne, és ki tudna hozni valamit MJ-ből.
Igen, mindenki ezt mondja, de mivel hosszú évek óta nem történt Mary Jane-nel semmi érdekes, ez annyit jelent, hogy egyszerűen nincs jó író a Marvelnél, vagy még a jobbak se tudnak mit kezdeni vele. Még a legjobb mostanában Bendis volt, amikor elkezdte összeboronálni Rozsomákkal.

Ilyen alapon May nénivel már az Ember sme tudott mit kezdeni, mert szegény állandóan halálra aggódta magát, meg szívrohama volt, meg bekerült a kórházba, hogy szaporítsa Peter gondjait. Az ő karakterével se tettek semmi érdekeset...illetve, amikor megtudta a titkot, modernizálták. Annyi...
Jó, cseréljük le őt is.

Jöjjön vissza az első, Peter anyja!

amit eddig olvastam Gwenről ő se egy nagy karakter.
Ezzel nagyon nem tudok vitatkozni, de szerintem ő sokkal jobban szerette Petert, mint Mary Jane. És fordítva is igaz.

May néni. Õ tényleg nem csinál a hazaiban sok mindent, úgyhogy inkább őt kéne kiírni valahogy (nem muszály meghalnia).
Másképp őt nemigen lehetne kiírni. Hacsak ki nem derül róla, hogy igazából nem is Peter nagynénje, csak úgy tesz.