Ma sikerül beszerezni néhány régebbi Pókembert, köztük a nemzetellenes összeesküvést is!
Szegény!
1- Ki is ez a Nathan, MAy jó barátja? Mi az ő története?
Amolyan majdnem második férj lehetett volna, ha nem hal meg idő előtt.
2- Mi ez a panziós dolog, ez honnan jutott eszükbe??
Nem emlékszem, bővebben?
3- Valaki felsorolná, Peter eddigi összes lakóhelyét? Mert én már nem tudok kiigazodni. Sorrendben persze. Na és hogy honnan, miért kellett távozni.
Höhö, ez nem lenne egyszerű. Ugye Queensben kezdte a pályát (ha leszámítjuk a szülőcsatornát), May néninél lakott. Aztán az Amazing 40 környékén elköltözött Harryhez, gondolom a városba. Önként tette, szeretett volna önálló lenni, mint minden tizenéves. Onnan azért jött el, mert meghalt Norman, Harry becsavarodott, megtudta, hogy ő a Pókember, és kirúgta. Volna, de még előtte felrobbantotta a saját lakását (majdnem Peterrel és MJ-nel együtt), úgyhogy a lakás megszűnt lakhatónak lenni. Most tartunk az Amazing 130-140 között. Onnan Flash volt olyan rendes, és befogadta magához, amíg talál magának valami helyet. Ha igaz, innen jött a híres-hírhedt Mrs. Muggins-féle albérlet, ami király volt.

Ez kábé az Amazing 140 táján volt. Ott nagyon sokáig lakott, azt hiszem egészen az esküvőig talán. Akkor összeköltözött Mary Jane-nel, ők pedig állandóan költöztek, azt már nem tudtam követni. Laktak bérházban, majd a magyar kiadás végén már luxuslakásban, majd újra Queensben, May nénivel, majd újra máshol, aztán a Bosszú Angyalainál, ahonnan a Polgárháború miatt költöztek ki, most nem is tudom, sehol?
Michelene történeteiben egyébként MJ elég egy nulla karakter, semmit se tudott vele kezdeni, már már irritálóan üres tyúknak ábrázolja.
Nem csak ő, Mary Jane-nel senki se tud mit kezdeni. Nem is csoda, mert egyszerűen nincs semmi a karakterében. Stan Lee nagyon jól ábrázolta, az örökké bulizós partigirlként, de amikor kitalálták, hogy ez csak álca, és ő egy nagyon tragikus lány, azzal elrontottak mindent. Ezért nem bánnám, ha tényleg elválnának, ahogy mostanában rebesgetik.