Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685878 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #1700 Dátum: 2010. március 26. - 08:11:29 »
Jajj, Frank Miller.  :lol: :lol: :lol: Véleményem egy az egyben talgaby hozzászólása copy/paste, de azzal a különbséggel, hogy nekem még a Fenegyerek történetei is nagyon bejöttek (és persze Elektra karaktere, az már persze más kérdés, hogy nem ő volt, aki miatt igazán meg lehet kedvelni a figurát). De amikor már minden történetében szinte ugyanaz van szóról szóra (Daredevil, Batman, Sin city) akkor én sem értem, hogy most miért is olyan jó író ő? :nemtudom: Az All Star Batman meg nevetséges, ócska, fantáziátlan, szánalmas...
És 300. Szerintem az egyik legócskább képregényfilm, túlzó, nevetséges és értelmetlen. A története egy vicc. Történelmi hűséget már meg sem említem, most minden okoska azt hiszi, hogy a spártaiak ilyenek voltak. Hát nem. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1701 Dátum: 2010. március 26. - 08:49:39 »
Én értem, miről beszéltek. Egy szóval sem mondtam, hogy Miller egy zseni, egy lángelme, egy olyan tehetség, akiből minden évszázadban csak egy van. Nem is istenítettem, vagy semmi ilyesmi. Egyszerűen csak az baromira erős túlzás, hogy az említett kiváló művei után, hiába voltak azok 900 éve és hiába írt azóta kritikán alul, azt mondani róla, hogy nem tud írni.

Kicsit hasonlít az ő példája DeNiro-hoz. A színészlegenda az utóbbi 10 évben szinte csak értékelhetetlen szutykokban szerepelt, de korábban már letett olyan sokat az asztalra, hogy minden idők egyik legjobb színészeként tartsák számon. Távol álljon tőlem, hogy Millert ilyen magasságokba emeljem, de azért van némi analógia köztük.

Az hogy túlsztárolt és túlértékelt az kétségtelenül igaz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1702 Dátum: 2010. március 26. - 11:03:19 »
A denirós példa nem teljesen jó, mert neki nem csak egy rövid szakasz volt a karrierjében, amikor tudott. Akkor már inkább olyan, mint Mickey Rourke, volt egy jó időszaka, aztán azóta csak lefelé megy 10G gyorsulással...

Todd

• Pókfej
« Válasz #1703 Dátum: 2010. március 26. - 11:20:31 »
Egyetértek DeNiro esetében azért még mindig pozitív a mérleg, míg Miller jóval több kritikán aluli művet nyomott már ki, mint igazán jót.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1704 Dátum: 2010. március 26. - 14:55:32 »
A Csillagporban kurvajó volt DeNiro.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1705 Dátum: 2010. március 26. - 15:22:05 »
Mi is volt DeNiro a Csillagporban? Egy köcsi kalóz tülszoknyában. Ja. Pályafutása csúcsalakítása.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1706 Dátum: 2010. március 26. - 15:26:40 »
De akkor is prosti vicces volt. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1707 Dátum: 2010. március 26. - 15:29:09 »
Ben, a Righteous Killben pedig kőkemény zsaru volt, Al Pacinoval, és migis lehúzták a filmet, szóval a szerepekről ennyit.
A Csillagpor meg nem volt szutyok. ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1708 Dátum: 2010. március 31. - 13:56:02 »
Az Alexandrán 20% kedvezmény van a Sandman II-re (baromi rég megvan az egy de azóta sem olvastam el  :hehe:) De atzt tanácsolom aki szándékozik venni vmikor belőle hogy várja meg míg a Cartaphilus kiadónak lesz akciós hete az Alexandrán, akkor lesz rajt 35-40 is. Úgy azért barátságosabb az ára. Jár a hírlevél szal majd visítok ha érdekel vkit.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1709 Dátum: 2010. március 31. - 13:59:18 »
De atzt tanácsolom aki szándékozik venni vmikor belőle hogy várja meg míg a Cartaphilus kiadónak lesz akciós hete az Alexandrán, akkor lesz rajt 35-40 is.

Hát ez gyönyörű mondhatom. Én itt korteskedek a túlzott árengedmények ellen, erre te jössz ezzel a gátlástalansággal. Szégyelld össze magad.
A többiek ne tudjanak róla, de ha befut az az árengedmény szólj légyszíves nekem is. Köszi. Örök hálám.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1710 Dátum: 2010. március 31. - 14:02:11 »
A többiek ne tudjanak róla, de ha befut az az árengedmény szólj légyszíves nekem is. Köszi. Örök hálám.
:hehe: :hehe: :hehe: A kis álszent.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1711 Dátum: 2010. március 31. - 14:07:22 »
Az első rész nekem nagyon tetszett, de a másodikat még én sem vettem meg. A környékünkbe van egy könyvesbolt ahol kaptam egy törzs kártyát amivel mindig 20%-os engedménnyel vásárolhatok. :-[

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1712 Dátum: 2010. március 31. - 15:46:13 »
Silver, nekem is visítsá'! :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1713 Dátum: 2010. március 31. - 16:54:36 »
Nekem is, mer csak 40%-os kedvezménnyel vagyok hajlandó venni, különben nem venném meg. AZ elsőt sem vettem meg addig, amíg le nem akciózták ennyire.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1714 Dátum: 2010. március 31. - 18:23:44 »
Mindenképp szólok ha látom a Cartaphilust akciósan. Ált legkésőbb szerdáig küldik a heti hírlevelet szal csak akkor siklók át felette ha Ben a gépem közelébe jut és kinyiffantja...  :hehe: Idén még nem volt a C. kiadó akciós szal lassan érik már, remélhetőleg miután kijön a Setét Torony  :brow: :P

:hehe: :hehe: :hehe: A kis álszent.

Hiába no, minden szentnek maga felé hajlik a pénztárcája  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1715 Dátum: 2010. március 31. - 18:53:49 »
csak akkor siklók át felette ha Ben a gépem közelébe jut és kinyiffantja...  :hehe:

Ez mondjuk elég komoly veszély, mert miután beállítottam a Terminator 2 főtémáját csengőhangnak, a telefonom magától kikapcsolt és 20 percig nem tudtam visszakapcsolni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1716 Dátum: 2010. április 01. - 12:59:15 »
Blackest Night valaki?
Rohadtul tetszett eddig a főmini, a mellékek annyira nem voltak jók, csak a harcról szólt javarészt, de a főminit baszottul eltudták k.rni...kb a 8. 10. oldaláig tetszett, aztán bejött az az effekt, amitől az első rész óta tartottam...
Visszahoztak egy rakás megdöglött szereplőt, nagyon megérte :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1717 Dátum: 2010. április 01. - 13:00:43 »
Nekem nagyon tetszett.
Sinestro mint Fehér Lámpás odabasz :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #1718 Dátum: 2010. április 01. - 13:02:04 »
Jó, az még úgy ahogy el is ment, de ez, hogy
csak támaszuk fel az elhullottakat, már annyira nem díjazom, eléggé megutáltatta ezt velem az X-men ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1719 Dátum: 2010. április 01. - 13:08:15 »
Azért azt te sem tagadhatod, hogy Aquaman visszatérése nagyon durvára sikerült. Az egész mini egyik legjobb pontja.