Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685907 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #2880 Dátum: 2013. március 07. - 22:36:42 »

I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2881 Dátum: 2013. március 07. - 22:39:34 »
Szépek Tony Daniel paneljei, kicsit fáj a szívem, hogy talán sose láthatjuk magyarul már Superman kalandjait! De ismerve a tényeket, amikről nemrég beszélt Kaine is, talán nem is baj, nem szeretném ha a magyar Kingpin-Marvel részleget bármilyen veszély fenyegetné!

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2882 Dátum: 2013. április 05. - 18:39:46 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2883 Dátum: 2013. április 05. - 21:25:29 »
Ez csak azért alakult így, mert így akarja nyomni a DC, a legújabb Batman rajzfilmjét!  :drying:

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #2884 Dátum: 2013. április 06. - 10:04:05 »
Nem is baj az,ameddig ilyen jó a Batman. ;)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2885 Dátum: 2013. április 06. - 11:25:50 »
Nyáron kezdődik a Trinity War!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2886 Dátum: 2013. április 06. - 13:16:17 »
Vagy eredeti címén a TotálnemaMarvelPolgárháborújátmásoljuk. ;D

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #2887 Dátum: 2013. április 06. - 17:50:57 »
hehe  :D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2888 Dátum: 2013. április 08. - 23:11:37 »
Na, ez király!  :oh:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2889 Dátum: 2013. április 09. - 00:07:56 »
hát ilyen kiadásokra sajnos nálunk nem lehet számítani, mondjuk még a képregényt sem adnák ki...

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2890 Dátum: 2013. április 09. - 00:24:52 »
Én már belevetettem magam a Bookdepo világába. Az első csomagom megjött 7 munkanap alatt (bár lehet, hogy csak Ausztriából jött és nem a világ végéről. Ennek a sztorinak a második fele HC-ben, 30%-os leárazással.  :hehe:

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #2891 Dátum: 2013. április 09. - 08:39:45 »
Nagyon jól néz ki  :o

BuB

• Pókfej
« Válasz #2892 Dátum: 2013. április 09. - 09:38:23 »
Nem rossz kis kiadvány. Volna pénzem lehet meg is venném... csak aztán vlaszeg beütne a Hush effekt, megveszem a 40 fontos nagy könyvet, erre magyarul megjelent 3 hónappal később...

PLusz, he, úgy néz ki Bats megkapta a filmes övet, meg talán a filmes maszkot is, vagy csak a rajzoló nem követi a vázlatokat. Mondjuk ez az öv még mindig jobb, mint amit Jim tervezett neki (bocsás meg Mester... :uhoh:)...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2893 Dátum: 2013. április 19. - 15:17:03 »
Már pár éve (!) a polcomon van, de most értem a végére a Halállistának. Hát, brutál jó! Mondjuk, azt a sok következtetést/taktikázást én már nem tudtam követni. Jó, hogy néha voltak összefoglalók. Én nem úgy néztem, hogy van-e benne logikai bukfenc, azt a "marha sok" listás szabályt se tudtam észben tartani, de összességében, hangulatában nagyon tetszett, még úgy is, hogy az ember azt érezhette, hogy korábban/egyszerűbben is le lehetett volna zárni, de aztán pont a végére ismét az első pár kötet szintjéig jutott a sztori.
Ajánlom mindenkinek, akinek még nem volt szerencséje hozzá!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

venom75

• Pókfej
« Válasz #2894 Dátum: 2013. április 19. - 16:50:22 »
Csatlakozom a véleményedhez, én is nagyon szeretem .

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2895 Dátum: 2013. április 19. - 17:42:40 »
Én nem úgy néztem, hogy van-e benne logikai bukfenc
Nem is hallottam még olyat, hogy bárki szerint lenne, inkább csak olyasmit, ami nekem is a bajom vele, hogy túlságosan logikus. Annyira, hogy már steril lesz tőle, mindenki teljesen lélektelenül mozog a sakktáblán, akinek meg van is valami jellemrajza, elég hamar kihal, mert nem illik az egész sztoriba.
De ha az tetszett és még nem volt szerencséd hozzá, kezdj bele a Code: Geassba. Ugyanúgy egy gigantikus (és nem csak ilyen macska-egér szinten, hanem világpolitikailag) sakkjátszma, ám végig erős érzelmi és jellemábrázolásokkal, ráadásul jó animéhez mérten a vége egyáltalán nem olyan, mint várná az ember. Némileg olyan, mint a Death Note, csak gondolkodó, érző figurákkal az üres bábok helyett. Meg mechákkal, mert azok mindig jól jönnek. ;D

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2896 Dátum: 2013. április 19. - 20:46:43 »
Megjelent magyarul is? Ha nem, akkor esélytelen, hogy belefogjak

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2897 Dátum: 2013. április 19. - 20:53:36 »
Felirat van hozzá. Bár nem tudom, hogy milyen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2898 Dátum: 2013. április 19. - 21:54:15 »
Nekem is tetszett a Halállista (maga az ötlet is baromi jó), de inkább a manga, mert az anime még jobban tömve volt magyarázatokkal, túlcsavarásokkal. Nem az a baj vele, hogy logikai bukfenc lenne benne, hanem az zavart sokszor, hogy a két főmuki ne találja már ki egymás gondolatát, tervét a nyolcadik lépésig egyetlen hiba nélkül.  :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2899 Dátum: 2013. április 19. - 22:00:43 »
Felirat van hozzá. Bár nem tudom, hogy milyen.
Jah, hogy anime...ah, esélytelen, hogy én még x évig behozzam a lemaradásaimat mozifilmek, sorozatok, rajzfilmek, stb. tekintetébe...most jutottam el (2 év) hogy kivégeztem a képregénygyűjteményem...pont most panaszkodtam az asszonynak, hogy a képregényfilm-dömpingből SEMMIT nem láttam...katasztrófa :(