Na akkor essünk neki. Ezzel még lógok a múlt hétről, és sajnos van egy bejelenti valóm is hozzá. Nagyon úgy néz, ki, hogy egyelőre ez lesz az utolsó ilyen összefoglaló, mert jövő héttől egyetem és ezzel együtt hatványozottan csökken majd az ilyesmikre szánt időm.

Persze egy-egy képregényről külön-külön majd biztos írok jó vagy rossz dolgokat, de az ilyen összefoglalóknak egyelőre vége (Marvel és nem-Marvel szinten egyaránt).
Batgirl vol2. 02.Megmondom őszintén, egy kicsit szkeptikus voltam vele, de úgy döntöttem, hogy első szám után adok neki még egy esélyt és nem bántam meg! Ez a szám már valamiért sokkal, de sokkal jobban megfogott. Valahogy egészen más volt számomra a hangulata, a párbeszédeket teljesen rendben éreztem és tényleg nagyon bejött az egész. Cassandra személyisége és viselkedése pedig néhol már-már teljesen olyan volt, mint Batmané.
Viszont amire nagyon kíváncsi leszek így a sztoriban, hogy tényleg megjelenik-e majd DeathStroke. Én kedveltem azt a vén hentes, szóval örülnék neki. Ja és nekem kicsit váratlan volt a két csaj közötti szövetség, de végül is számíthattam volna rá…

10/6
Final Crisis: Legion of 3 WorldsNa akkor, erről már a képregény.net DC-s topikjában is volt szó és most itt is elmondom azt amit ott. Ez nagyon ott van a toppon! Ez az első Final Crisis mini, ami eddig nagyon, de nagyon bejön, pedig ez még csak az első rész volt belőle.
Külön öröm újra látni Superman Prime-ot (remélem a mocskot jó kicsinálják azért, amit Superboy-al tett…

), meg hogy továbbra is egy hibbant nyomorék szegénykém. Amilyen „hisztit” leművel ebben a számban, az valami zseniális. De a csúcs akkor Jim Olsen hologram a Superman múzeumban!

Egyébként nagyon sok spoilert nem akarok elsütni róla, mert ezt tényleg ajánlom mindenkinek (megjegyzem ebben is van egy igencsak SI ötletlopásnak tűnő képsor…

). De egy valamire vigyázzatok: Johns-hoz képest szokatlanul sok szöveg van benne. Nagyon sok!
10/7
Superman/Batman 51.És akkor a múlt hét csúcspontja! A tuti befutó a hét képregénye választáson! A Kis JLA megszállja a mi világunkat! Van egy enyhe Tiny Titans beütése a dolognak, de akkor is zseniális! Amikor a kicsik nekiesnek Szupiéknak, vagy amikor a kis Superman felkapja Loist, stb. De az abszolút csúcs a Batbarlangos jelenet, amikor Robin belép és körbeveszik őt a kis JLA hölgy tagjai, mondván milyen helyes és magas. Erre a kis Flash: „Persze. Mindig csak ez a méret dolog.”

Ne meg Supergirl hisztije vagy az utolsó oldalon lévő ellenség csoportkép is megérne egy misét!
Komolyan, ha csak egy DC képregényt olvastok el a héten, akkor az ez legyen!

10/8
Most egyelőre ennyi. Még a héten az elmaradt Trinity részekről kaptok egy külön összefoglalót, csak ezeket már nem akartam tovább tartogatni.