Doki, elolvastam az 51-est, háromszor.

Azért többször egymás után, mert első két alkalommal nem akartam hinni a szememnek. Spoiler veszély a többieknek

Ezek a kis chibi hősök baromi dúrvák. Amikor a kis Kara elpityeredik, kedvem lett volna megszottyongatni, a pici Szupi meg lazán kikezdett Lois-al. Superman mini me-je igazi kis minden lében kanál, Batmané pedig olyan morcos hogy már édes. Állat.

De a legjobb most is Batman volt. Szegény Alfred lemegy a barlangba, odalent totál káosz, Batman pedig odaveti, hogy : "Van egy kis problémánk." Öregem dőltem a röhögéstől.
Persze az már az elejétől világos volt hogy Mxyzptlk valamelyik keze van a dolog mögött, mert ilyen hülyeségeknél őt veszik elő, de aztán megint hanyat vágódtam amikor megjelentek a chibi gonosztevők is. Tuti elolvasom a folytatást. A börzén pedig erre a sorozatra is figyelni fogok, mert muszáj beszereznem rendesen a jobb részeket. Ha nem hívod fel a figyelmemet ezekre a DC dolgokra, talán sose veszem a fáradtságot hogy fellapozzam őket. Nagy kár lett volna ha kihagyom. Köszönöm.