Szerző Téma: Régi képregényfilmek  (Megtekintve 427366 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:Régi képregényfilmek
« Válasz #160 Dátum: 2008. Május 09. - 16:51:09 »
Ma végre én is megnéztem. :D Szerintem nagyon jó volt a film, a képi világ is jól nézett ki, a viccek is nagyot szóltak, a zenék is jól eltaláltak voltak. Össz-vissz két dolog nem tetszett: 1. Jackson hangja, már megszoktam azt a másik hapsit, aki szinkronizálni szokta. 2. Kaine, azt mondtad, hogy megkerestek azzal, hogy mivé fordítsák le az Iron Mongert. Az Avengers után miért nem érdeklődtek? Pedig még dobott is volna szerintem az eladásaidon is. :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #161 Dátum: 2008. Május 09. - 17:45:04 »
Valószínüleg fogalmuk se volt róla, hogy az egy ismert valami.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #162 Dátum: 2008. Május 09. - 17:47:26 »
Most már mindegy, de kár érte. Remélem a Hulkban (ha megemlítik), vagy valami másban nem rontják el megint.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #163 Dátum: 2008. Május 09. - 17:49:33 »
Menj gyorsan reklamálni, Kaine, hátha a DVD változatban már kijavítják! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #164 Dátum: 2008. Május 09. - 17:52:08 »
Meg a következő részekben.  :D Oké, írok nekik.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #165 Dátum: 2008. Május 09. - 18:08:13 »
Köszönöm! :worship:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #166 Dátum: 2008. Május 09. - 18:25:32 »
Azért volt annyi eszem, hogy utánanézzek, mielőtt panaszkodok: nem Intercomos film volt, hanem UIP-Duna film. Sajnos. De azért írtam az Intercomnak, hogy hátha a többi hozzájuk kerül.  ;) A Hulk esélyes, például.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #167 Dátum: 2008. Május 09. - 19:09:54 »
A Hulk Intercomos lesz, mert nem adják ide a poszterét a Miskolci moziban. :'( Minden filmterjesztő a mozikban hagyja a posztereit, amikből a szemfüles emberke ingyen és bérmentve magához markolhat annyit amennyit csak nem szégyell, ahogy én is teszem. De az a rohadt Intercom visszakéri őket. A csaj aki elteszi nekem a posztereket a miskolci Cinema City-ben, mondta, hogy a Hulk posztereket visszavitelét az Intercom már jelezte a film lefutása után. Viszont Vasember posztert kaphatok  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #168 Dátum: 2008. Május 09. - 19:51:40 »
Egy Vasember posztert szerezhetnél nekem is, és elhozhatnád a következő börzére.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #169 Dátum: 2008. Május 09. - 20:08:04 »
Rendicsek.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #170 Dátum: 2008. Május 10. - 13:02:35 »
Itthon elhasalt a Vasember (mily meglepő :drying:)
Már idejekorán megírtuk, hogy a külföldön csúcsokat döntögető szuperhősös képregények filmes adaptációinak a hazai mozikban nem sok esélye van a sikerre, hiszen magát a témát Magyarországon meglehetősen távolságtartóan kezeljük.
Nem is volt tehát meglepetés, hogy a Vasember amerikai gigászi nyitánya itthon egy középszerű kezdéssel párosult. Pedig a Pókemberrel ellentétben nem lehet azt mondani, hogy a Vasember a legnépszerűbb képregényes karakterek közé tartozna, azonban a remek nézői reakciók és a pazar kritikák hatására a közömbös réteg is megtekintette a nyitóhétvégén a filmet.
Persze az is lehet, hogy a hazai jó vélemények elősegítik a Vasember lassú sikerét (erre majd jövő héten kitérünk), de egyelőre a szikár tényeket tudjuk közölni, miszerint a film Budapesten 24257 nézővel nyitott, mely nagyjából egy alsó kategóriás blockbuster nyitányának felel meg.
Összehasonlításul, a fővárosi premierhetek figyelembevételével, a nyitány az Ie. 10000 27 ezres eredményével szemben alulmarad (Roland Emmerich filmje Amerikában összesen nem hozott annyit, mint a Vasember 3 nap alatt), és olyan premierektől is kikapott, mint az Alien vs Predator 2 (28335 néző), a Legenda vagyok (34152 néző), Horton (28479 néző) vagy a 9 és fél randi (35745 néző).

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #171 Dátum: 2008. Május 10. - 18:41:35 »
Ma én is megnéztem a Vasembert. Nekem nagyon tetszett, jól összerakott a film, a poénok hatalmasak( riporternő az elején, meg a sajtótájékoztató, Rhodey és a 2. "Gépágyú" páncél, nameg a S.H.I.E.L.D.). Egy nagyon szórakoztató mozit nézhettem meg , és rajtam kivül legalább még 8-an megvárták a stáblista végét, Samuel nagyon frankó Fury bőrében , alig várom a Bosszú Angyalai( vagy Bosszúállók? esetleg Különítmény? :) ) filmet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #172 Dátum: 2008. Május 10. - 20:50:58 »
Itt tenném hozzá, hogy a sokak által szídott Ghost Ridernek ezeknél (mindnél) jobb nyitása volt itthon!  :nezze: :spidey:

Todd

• Pókfej
« Válasz #173 Dátum: 2008. Május 10. - 21:02:30 »
Persze, mert azt a sok metálos már csak kötelességből is megnézte,... aztán gondolom elmaradt az örömmámor.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #174 Dátum: 2008. Május 10. - 21:29:55 »
A magyar közönség ízlése alapján én nem vonnék le semmiféle következtetést. Röhej, ami nálunk van. Olyan filmek, amik mindenhol nagyot buktak, ráadásul sz@rok is, itthon mennek, az olyan filmek, amiket meg érdemes lenne megnézni a fasorba sincsenek.(jó persze ez általánosítás, de szoktam néha nagyokat nézni, hogy milyen szánalmas filmke vezetik a listát itthon)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #175 Dátum: 2008. Május 10. - 21:38:22 »
Egyetértek pepo-val, én akkor szoktam jókat röhögni, amikor valaki az amerikaiak ízlését szidja, pedig az első az lenne, ha a saját házunk táján néznék szét először...

Sajnos a Ghost Rider ( igaz, csak mérsékelt siker volt az USA-ban is ( borzalmas kritikák mellett), de úgy tűnik ez a korrekt bevétel sem lesz elég a folytatáshoz ( ha az első részből indulunk ki akkor hozzátehetjük, hogy szerencsére).

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #176 Dátum: 2008. Május 10. - 22:59:37 »
pepo dolgát már én is kifejtettem sokszor embereknek, mert szerintem is szánalmas. MO az Uwe Bollok mekkája. De engem hidegen hagy, hogy a többi idióta mire költi a pénzét. (szappanoperákban is vezetünk, azért az se semmi!)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #177 Dátum: 2008. Május 11. - 09:28:08 »
Engem csak azért nem hagy hidegen, mert rettenetesen idegesít, ha mondjuk villamoson hallok beszélgetni fiatalokat egyik másik filmről, aztán mindenki rohan megnézni a lehet legrosszabb filmet a kínálatból, mert xyz már látta, meg kgf is látta ás az milyen király film.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #178 Dátum: 2008. Május 11. - 09:33:33 »
Srácok, ti is észrevettétek Amerika Kapitány pajzsát a Vasember filmben? Abban a jelenetben amikor Tony visszatér Gulmira mengmentéséből, és Pepper rajtakapja amikor kiszedi magát a páncélból, Tony jobb hóna alatt az asztalon beszarás de ott a pajzs. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #179 Dátum: 2008. Május 11. - 09:37:26 »
Hát ez alapján a kép alapján én nem mondanám ki egyértelműen, hogy az a pajzs.