más:
Most néztem meg a 30 days of Night filmet, meg kell mondanom, nekem tetszett, habár nem vagyok horror rajongó. Szerencsére jó főszereplőt választottak, Josh Hartnett-et akit egyre jobban kezdek megszeretni.
Ez a jó, ha nem csak sima forgatókönyvet írnak egy filmre, hanem már egy jó meglévő történetet filmesítenek meg (ezesetben DarkHorse comic). Tetszettek azok a jelenetek, amikről sült, hogy a képregényt próbálják utánozni. (ezek a különleges kamerabeállítások, vagy azok a tipikus 2 oldalas képregényrajzok)
Ami nem tetszett az az ellenfél volt. Vámpírok az ellenfelek, de kicsit olyanok mintha Zombik lennének. Úgy tűnik mintha csak a vezér tudna gondolkozni, nekem meg a vámpírokban általánosságab az tetszik legjobban, hogy olyan kifinomultak és hasznosítják a 200 éves tapasztalataikat (pölö Interjú egy vámpírral).
Volt 1-2 horrorklisé a filmben, dehát az mindig van, de amiért mégis elnyerte a tiszteletemet az a vége volt. Szomorú és jó is egyben, Josh remekül teljesített. 7-est kap tőlem ami szép teljesítmény a horror műfajban!
Ja amúgy látta már valaki? (jöhetnek nagy horrorosok kritikái)