Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364132 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4760 Dátum: 2010. augusztus 27. - 18:09:06 »
Hát én még videókazin sem. Volt idő, amikor hetente két filmes ütemben fosztogattunk egy környékbeli tékát
Nem is igazán a tékákban voltak ezek, hanem másolva jártak körbe- általában piacon vetettük fel őket. :)
(és ezt megjátszották már más külföldön taroló és elismert filmekkel is, olyan mondva csinált okokra hivatkozva, hogy sírva röhögtem, hogy tényleg ekkora kreténnek nézik a magyar moziba járókat....)
Pedig mivel a pénzük van rajta, biztosan tapasztalatból csinálják.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4761 Dátum: 2010. augusztus 27. - 18:21:40 »
Egyébként én se érzem azt, hogy hülyeségek miatt nem hoznak be bizonyos filmeket.
Miket nem hoztak be? Sokadik Fürész, nem kár érte, Outlander, új Megtorló, szívesen megnéztem volna őket én is moziban, de attól még mondjuk meg őszintén nem lett volna nagy közönsége egyiknek sem.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4762 Dátum: 2010. augusztus 27. - 19:26:55 »
Én annyira nem járok moziba , hogy fel sem tűnik mit adnak le illetve mi jelenik meg csak DVD-n. Régebben valahogy több időm volt ilyenekre, meg több pénzem is illetve nagyon jó szórakozás volt csajokkal,de most örülök ha egy-egy igen "jó " - nak mondott filmre betévedek évente.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4763 Dátum: 2010. augusztus 27. - 20:11:36 »
Pedig mivel a pénzük van rajta, biztosan tapasztalatból csinálják.  ;)
Ezt én meg is értem, csak az ilyen önigazoló jóslat, vagyis ez úgyse lesz sikeres és ezért le se adjuk (és ezért valóban nem lesz sikeres :)) dolog elég nevetséges.
Egyébként én se érzem azt, hogy hülyeségek miatt nem hoznak be bizonyos filmeket.
Miket nem hoztak be? Sokadik Fürész, nem kár érte, Outlander, új Megtorló,
Nem ilyen vackokra gondoltam, hanem pl. Emlékezz a titánokra, ami azért ne jött ki mert amerikai foci és itthon annak nincs keletje (ami így megint csak nem igaz és a film fő témája pont, hogy nem a foci). Majd megkeresem a cikket, hogy miért kaszálnak el egy filmet és tényleg annyira mondvacsinált okok, hogy eléggé elgondolkodtató. Nem feltétlenül a kiadókkal van a baj, lehet épp a közönséggel...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4764 Dátum: 2010. augusztus 28. - 00:15:11 »
Nem hülyeségek miatt? Nem a lóf@szt, már elnézést. Csak a közelmúltig megyek vissza: Expendables, mindenhol siker, itthon is jól bejáratott, nagy nevek halmaza, elég komoly netes érdeklődés (persze ez nem mérvadó, azt tudom), és még mindig nincs forgalmazója a filmnek. Majd amikor kijön r5 minőségben, után bemutatják, aztán csodálkoznak majd, hogy a kutya se megy el rá moziba...aztán szépen levonják a totálisan hibás következtetéseket.

Erre, a napokban derül ki, hogy a Babylon 5 filmet, ami 2 ÉVES!!!, mindenhonnan letölthető kiváló minőségben, és mindenhol hatalmas bukás volt, 2 éves késéssel nálunk bemutatják moziban! És csodálkoznak majd, hogy mekkora bukta lesz. Hát könyörgöm, monnyon le aki ezekért felelős.

A legendásan gáz címferdítésekről nem is beszélve.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #4765 Dátum: 2010. augusztus 28. - 09:29:27 »
Nem feltétlenül a kiadókkal van a baj, lehet épp a közönséggel...
Szerintem inkább erről van szó.
Egyébként az Expendiblest tuti leadják majd moziban, de igen, akkor meg jön az, hogy addigra már mindenki letöltötte.
Hülye kiadókról jut eszembe, a District 9-t kiadták már DVD-n?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4766 Dátum: 2010. augusztus 28. - 09:35:11 »

Erre, a napokban derül ki, hogy a Babylon 5 filmet, ami 2 ÉVES!!!, mindenhonnan letölthető kiváló minőségben, és mindenhol hatalmas bukás volt, 2 éves késéssel nálunk bemutatják moziban! És csodálkoznak majd, hogy mekkora bukta lesz. Hát könyörgöm, monnyon le aki ezekért felelős.

Neb*ssz. Én csípem a Babylon 5-t de moziban leadni ? Melyikben ? Semmi értelme...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4767 Dátum: 2010. augusztus 28. - 14:18:15 »
Nem a Babylon 5 lenne az első 2 éves film, amit bemutatnak nálunk moziban.  ;)
A címeknek pedig ehhez semmi közük.
Biztos vannak kivételek, de attól még, hogy egy-egy ember nem érti meg az indokokat, mivel milliós üzletágról van szó, szerintem egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy igenis megvan mindennek az oka.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4768 Dátum: 2010. augusztus 28. - 15:53:35 »
A címeket nem is hoztam összefüggésbe.

Amúgy meg nehogy azt hidd már, hogy ott mindig jó döntést hoznak, és mindig jól csinálják. Olvastam már pár interjút a forgalmazóknál dolgozó emberekkel, és hát volt nekik is sok melléfogásuk...ezek is azok lesznek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #4769 Dátum: 2010. augusztus 28. - 19:22:50 »
Á, szóval eröl a filmről van szó, ha nem csapják annyira el az otolsó fél órát, Vin legjobb filmje lehetett volna, így marad ezen a pozíción a Pitch Black

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4770 Dátum: 2010. augusztus 28. - 20:52:33 »
Nem láttam a Babylon AD-t (Éljen az 5  :lol:) de sosem értettem miért száműzték a hazai mozikból...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4771 Dátum: 2010. augusztus 28. - 21:06:50 »
Amúgy meg nehogy azt hidd már, hogy ott mindig jó döntést hoznak, és mindig jól csinálják.
Hé, egy szóval sem állítottam, hogy jó döntéseket hoznak!  :D Csak azt, hogy vannak, akik összeülnek, megvitatják, és legjobb tudásuk szerint döntenek. Nyilván nem lehet mindenkinek minden döntése jó, és biztos van benne néhány félrenyúlás is. Sőt, a zöme alighanem azért van, mert kétesélyes a dolog, és inkább nem kockáztatnak.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4772 Dátum: 2010. augusztus 28. - 21:39:26 »
Jó, mert úgy hangzott amit írtál, hogy ott amellett, hogy a piachoz értő emberek ülnek, mindenki azért van ott, mert simán emberfeletti ésszel bír, és biztos azért késnek/nem kerülnek mozikba/moziba kerülnek egyes filmek, mert üzletileg biztosan ez volt a legjobb döntés.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4773 Dátum: 2010. augusztus 28. - 22:33:06 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4774 Dátum: 2010. augusztus 28. - 23:08:08 »
Bezony,már ilyen is van :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4775 Dátum: 2010. augusztus 29. - 07:41:57 »
I see it, pal !  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4776 Dátum: 2010. augusztus 29. - 11:30:28 »
Tegnap megnéztem az RTL Klubon a Bíbor folyókat. Kb a feléig tetszett. A vége olyan irtózatos baromság... Meg amúgy én lassan már tényleg nem fogok kereskedelmi csatornákon filmet nézni. A reklámoktól már idegbajt kapok és attól is hogy minden filmet megvágnak, méghozzá elég keményen. Biztos vagyok benne, hogy a Bíbor folyók is vágva volt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4777 Dátum: 2010. augusztus 29. - 11:38:22 »
Már 2000-edszer nyilvánítom ki hogy minek tv-ben ilyenekt nézni ?  :D

A Bíbor folyók meg tényleg csak a feléig jó de addig nagyon, a végét sikerült rendesen elqrni.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4778 Dátum: 2010. augusztus 29. - 11:45:25 »
Kb. onnantól baszódik el a film mikor a két főszereplő találkozik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4779 Dátum: 2010. augusztus 29. - 13:02:05 »
Túlságosan rászoktatok a hollywoodi thrillerekre. A Bíbor folyók egy marha ügyesen összerakott, feszültséggel teli sztori, és nem esett abba a csapdába, hogy valami elkoptatott vallási fanatikus marhasággal vagy egy szimpla "őrült vagyok és gonosz" klisével magyarázza az eseményeket, mint az amerikai filmek kilencven százaléka (nézzétek végig az elmúlt 10-15 nagynevű amerikai sorozatgyilkosos thrillereit, és szinte kivétel nélkül ez lesz bennük a motiváció). A folytatása már tényleg gyengébb, ráadásul eléggé kavar is mindenfelé, de az első rész egy igazi remekbe szabott európai film, amilyen után szerintem sok nemzet filmgyártása epekedne, ha képes lenne ilyet összehozni.