Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365050 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9000 Dátum: 2014. december 05. - 20:57:14 »
Kövezettek meg,de én nem CGI párti vagyok.
Mármint egy fórumnyi begyöpesedett ős geek közül (beleértve magamat is), ugyan ki kövezne meg ezért?  :lol:
Én szeretem a Marvel képregényeket...
Szerintem az eddigi kommentjeid alapján, itt véletlen kimaradt egy "t" betű.   :hehe:

A T3 szerintem egy önparódia volt, szörnyű az a film, a T4 csak felesleges (nem tudom, melyik állapot a roszabb), az új Robocop szintén, hasonlóan a Total Recallhoz maximálisan üressé tudták tenni Verhooven elvont képi világát és történetvezetését. Ezek mind annyira maximumra futtatott biztonsági játék filmek, amiket ha nem láttál soha, igazából akkor is láttad már őket. Mire felálltam a TV elöl, már el is felejtettem őket.
Az új Terminator legalább történetvezetésében merésznek tűnik. Plusz amit a képek alapján nem hittem volna, teljesen úgy néz ki, mint egy mostani átlagos csilli-villi akciófilm, nem úgy mint a Ghost Rider 2, így az amatőr youtube kisfilm kategóriából átkerült a szememben a ZS mozifilmbe.  ;D

Ez tulajdonképpen csak azért volt gáz, mert őt pont azért alkották,hogy komplett bűnszövetkezeteket számoljon fel gyorsan és hatékonyan ;)
Szerintem meg csak azért, hogy a rendőrök abbahagyják a sztrájkolást, és kevesebb pénzért visszamenjenek dolgozni. A Robocop nem csodafegyver. A bürökrácia a legnagyobb ellensége.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 05. - 20:58:57 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9001 Dátum: 2014. december 05. - 21:39:18 »
Jó,értem ám a célzást azzal a kimaradt "t" betűvel kapcsolatban.És van is igazad.Bevallom,nálam a '90-es évek közepéig tartott az a korszak,ami számomra jó volt.'94 második felétől kezdtem fokozatosan elveszteni az érdeklődésemet irántuk.
Ezért jó,hogy van a Kingpin és ad ki klasszikusokat.  :kingpin:
Ezidáig a legjobb dobásuk a PPP különszáma volt.Remélem,lesz még több ilyen is.  8)

balogh44

• Thanos
« Válasz #9002 Dátum: 2014. december 05. - 21:55:17 »
Igazából talán azt kell megérteni, hogy 1987-ben mikor az első Robo készült még nem léteztek ember mozgású robot protézisek, mint napjainkban! Így ha nézzük tök életszagúbb is, és hihetőbb, drámaibb, hogy "bakker ez tényleg robot lett", és felesleges hasonlítgatni, mert nem egy világban játszódik.
Az a baj, hogy a mai kultúra, filmes kultúra, totálisan le lett szedálva, ma már normális meséket se nézhet a gyerek a "Varjúdombi meséket" pl. tuti csak szülői felügyelettel nyomathatnák. Sőt, pár Twillight tini is az intenzíven kötne ki, ha a "Hegy gyomrában"-t végig kéne nézniük. Generációs különbségek. Ehhez igazodott Hollywood, így kaphat PG13 besorolást egy amúgy vérengzősnek szánt film, amiben nincs is semmi karlelövés, szilánkos csonkítással, spriccelő vénákkal.....
A mai filmek a 3D-ről szólnak, meg a látványról, a tartalom meg ugye kit érdekel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9003 Dátum: 2014. december 05. - 21:59:18 »
Ezidáig a legjobb dobásuk a PPP különszáma volt.Remélem,lesz még több ilyen is.  8)
Még jó, hogy ez volt a népszerűbb, mert a 2014-es HP különszámot nehezebb lett volna folytatni. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9004 Dátum: 2014. december 05. - 22:04:43 »
Viszont ha a Terminator 5-ben Sarah már mindent tud a jövőről és már most olyan kommandós csirke mint amilyen a 2-ben volt, akkor lehet, hogy itt úgy elkapja Kylet, mint a szél. Nem lesz ideje szép lassan ráeszmélni az igazságra, mint az elsőben.  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9005 Dátum: 2014. december 05. - 22:08:37 »
Nem hiszem, hogy Kyle sokáig tiltakozna.
Biztos ezért néz ki minden John Connor másképp, mert minden időutazós kavarás után másik sejt termékenyíti meg Sarah-t. Durva lenne, ha egyszer John helyett Joanna Connor születne aztán.  :lol:
De ne, ne adjunk ötleteket a készítőknek.  :uhoh:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9006 Dátum: 2014. december 05. - 22:09:17 »
Szívemből szóltál!Ma már tényleg egy huszadrangú dolog a filmekkel kapcsolatban,hogy tartalom is legyen benne.A lényeg,hogy minél káprázatosabb legyen.Hogy a főhős mindenkit lekaratézzon és szétlőjjön jó látványosan,és a lemenő nap megcsillanjon a kamera objektívjén.Lassítás és miegymás.Hiába hiperszupergyönyörűszépszínes a Prometheus is,de az Alient nálam nem tudja felülmúlni semmilyen tekintetben sem!Egy példa a sok közül.
A Hegy gyomrában sorozatot én is bírtam.Gyerek fejjel tényleg félelmetes volt.De a Varjúdombi mesékre is ugyanez áll.
Lehet,hogy van valahol egy ikertestvérem,akiről nem tudok?  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #9007 Dátum: 2014. december 05. - 22:33:16 »
Na ja, plusz ha pl. egy régi Semices pókit tennél a kezükbe, hát érdekesen fognák fel  :drying:

Ugyanezt kell még elképzelni a filmekkel és mindennel kapcsolatban is, ez valóban más világ más értékrend szerint. A 3D-t és a CGI-t támogatom, nem is arról van szó, csak csinálják okosan, és ne menjen a tartalom kárára! Meg lehet úgy is oldani hogy simuljon bele a filmbe, sokkalta látványosabb a dolog, mikor nem tudod eldönteni hogy ez most számítógép vagy pedig nem. A régi filmek manapság lehet hogy megmosolyogtatóbbak, de mégis elhihetted, hogy a színész nem az üres kék/zöld vászonnak beszél, hanem egy szépen kivitelezett maszk/robot/báb kombinációnak.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9008 Dátum: 2014. december 05. - 22:46:46 »
Ez a videó mikor készült?
Nekem egyébként megvan a CS.P. 1-től 127-ig.X-Men 1-36-ig,Travesztiformersz dettó.Batman is hiánytalanul,viszont a Superman-Batman sorozatból hiányzik vagy 10 szám.De azok már nem is lesznek meg!

balogh44

• Thanos
« Válasz #9009 Dátum: 2014. december 05. - 22:54:39 »
Ahogy látom 2013. májusában rakták fel.
Csak rábukkantam a youtyúúboon, és felbosszantott picit a magatartásuk.
Csak kár, hogy nincs már katonaság.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9010 Dátum: 2014. december 05. - 22:57:06 »
F@szom,b@*zd +,g*ci.Nagyjából ennyiből áll az egész.  :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9011 Dátum: 2014. december 06. - 00:22:39 »
Érdekesnek ígérkezik a történet, ha ez igaz, már csak a színészeknek kell hozni a szintet (szerintem a rendezéssel és a látvánnyal nem lesz gond).
Lens flare-ek lesznek benne, az biztos. ;D
Az tuti!  ;D 

Ju

• Pókfej
« Válasz #9012 Dátum: 2014. december 06. - 10:45:27 »

SwitcX

• Vendég
« Válasz #9013 Dátum: 2014. december 06. - 10:48:24 »
Érdekesnek ígérkezik a történet, ha ez igaz, már csak a színészeknek kell hozni a szintet (szerintem a rendezéssel és a látvánnyal nem lesz gond).
Lens flare-ek lesznek benne, az biztos. ;D
Az tuti!  ;D 

:o  :surp: Néhány helyen kicsordult a nyálam. Némelyik játékban is annyira ütősre megcsinálják ezt az effektet!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9014 Dátum: 2014. december 07. - 13:50:25 »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9015 Dátum: 2014. december 08. - 23:31:59 »
Hail Hydra! Várjunk csak...  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9016 Dátum: 2014. december 09. - 08:55:05 »
S.P.E.C.T.R.E. valami gonosz szervezet a régi Bond filmekből, aminek a logója ez a polip, amit az új plakát utánoz. Jópofa! :)
----------
Az Egy szerelem története: a nő/a féri (The Disappearance of Eleanor Rigby: Him/Her)c. filmekről tudtok valamit? Már elvileg bemutatták, de én teljesen  lemaradtam róluk, pedig érdekel.

Ju

• Pókfej
« Válasz #9017 Dátum: 2014. december 09. - 16:01:59 »
Az Egy szerelem története: a nő/a féri (The Disappearance of Eleanor Rigby: Him/Her)c. filmekről tudtok valamit? Már elvileg bemutatták, de én teljesen  lemaradtam róluk, pedig érdekel.

Elvileg eltérő sorrendben mutatják be az USA-ban és Európában, ennyit tudok róla... Ez mondjuk a házimozizást nem izgatja. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9018 Dátum: 2014. december 09. - 17:46:43 »
A Port.hu szerint már bemutatták idén egy hónap eltéréssel.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9019 Dátum: 2014. december 09. - 17:53:41 »
S.P.E.C.T.R.E. valami gonosz szervezet a régi Bond filmekből, aminek a logója ez a polip, amit az új plakát utánoz. Jópofa!

Ne már!  :)  Ez Blofeld gyűrűje. Ő lesz a főgonosz az új filmben.  :brow:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS