Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467002 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
Re:OFF
« Válasz #320 Dátum: 2007. július 19. - 19:52:25 »
Rudánnal csak az a gond, hogy gyerekes bunkó és a koncertjein hol a Józsit, hol a Paksi Endrét kezdi el fikázni. Egyébként a hangja tényleg remek, nem hiába énekel most ő a P.Mobilba is. Viszont a legjobb hang az országban, akkor is Deák Bill-é
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #321 Dátum: 2007. július 19. - 19:55:41 »
Sinkovits Imréé (volt) a legjobb hang ebben az országban, akkor is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #322 Dátum: 2007. július 19. - 20:00:09 »
Tovima, meghallgattam, kellemes zene, szívesen hallgatnék mást is tőletek.  :)

Gyertek el Cserszegtomajra augusztus 5.én 15:00 ra, akkor mi játszunk. (a honlapo majd ezután lehet várni a letöltésre, de majd úgyis szólok. :D)
Azért figyelitek melyik együttes van a lista tetején 8): http://www.cserszegtomaj.hu/488.html
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #323 Dátum: 2007. július 19. - 20:32:21 »
Rudánnal csak az a gond, hogy gyerekes bunkó és a koncertjein hol a Józsit, hol a Paksi Endrét kezdi el fikázni. Egyébként a hangja tényleg remek, nem hiába énekel most ő a P.Mobilba is.
A koncerteken a hozzáállással tényleg van gond náluk, de hát kit izgat, amíg úgy szólal meg, hogy kiráz a hideg a hangjától!  :oh:
Józsi és Endre sehol sincsenek hozzá képest, utóbbinak a hangja se bír végig egy koncertet, megfigyelheted, hogy minden lemezükön van egy instrumentális szám, amit elő is adnak, hogy addig pihenjen. Na nem mintha ez feljogosítaná Joe-t arra, hogy fikázza őket.  :roll: Mindegy, Endrét szeretem, az Ossiant is általában, de hangja Joe-nak van.
Bill számomra sose volt olyan nagy szám, mint ahogy mondják. Részemről Hobo hangját sokkal jobban bírom. Karakteresebb. Billé igazi blues hang, mintha egy natív néger énekelne, de épp ezért számomra nem túl sajátságos (legfeljebb itthon).
Közben eszembe utott a legjobb torkú magyar duci énekes, a Cool head clan énekese. Egyszer hallottam élőben énekelni, voltam egy stress koncerten egy klubban, és ő is ott volt. Felismerték, és voltak olyan jó fejek, hogy felengedték a színpadra, egyet énekelni. Hihetetlen volt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #324 Dátum: 2007. július 19. - 20:42:34 »
Tovima: klassz, hogy zenélsz! ;D

Azon kevesek egyike vagyok, aki sose szerette a Queent és aki nem is érti miért szeretik annyian.  :D
Én nem tudom, mi a jó a Queenben...
Nekem a Queen a kedvencem, még egy életrajzi könyvem is van Freddie Mercury-ról. És hogy miért szeretem az együttest: Freddie-nek nagyon jó hangja volt, fantasztikusan énekelt. Nagyon tetszik a zeneszámok hangzásvilága, valamint az hogy a Queen zenéje igencsak változatos. Az együttes mindegyik tagja remek zeneszerző, de főleg Mercury és Brian May. Mercury előadásmódja baromi jó, igazi showman volt. Ha megnéz az ember egy koncertfelvételt, hát nem semmi ahogy össze vissza járkált a színpadon, pózokat mutatott be, és közben teljesen lázba hozta a közönséget. ;D Király amikor pl beéneklést tartott a koncert közepén egy stadionnyi emberrel, vagy amikor minden kéz a magasba lendülve ütemesen tapsolt a Radio Ga Ga ritmusára. :D Ugyanakkor klasszul tudott zongorázni, és még gitározott is kicsit a Crazy Little Thing Called Love-ban. Brian May pedig szerintem a világ legjobb gitárosa, hihetetlen mi mintent ki tudott hozni a gitárjából. :o Főleg a koncertfelvételeken, ahol nagyon komoly gitárszólókat nyomott időnként. (Youtube-on megnéztem néhány videót, ahol gitárleckéket ad, először eljátssza a szólókat normál tempóban, aztán lassan. Na a rendes tempóban azt se tudtam követni, melyik húrokat szorítja le, olyan gyors volt. :lol: )
A Hegylakós számaik tényleg a legjobbak között vannak, de nekem Freddie utolsó éveiben szerzett számai között is sok kedvenc van, ezeket még tragikusabbá tette az énekes halála. Például ha az ember megnézi a These Are The Days Of Our Lives c. szám klipjét, ahol a lesoványodott, beteg Freddie énekel (ez volt az utolsó olyan videoklip amelyben még szerepelt), és összehasonlítja a korábbi évek életerős, egészséges Freddie-jével... hát nagyon durva a különbség.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #325 Dátum: 2007. július 19. - 20:46:38 »
Én is mindig jobban bírtam az öreg Földes Laci hangját, pont azért mert őneki aztán tényleg sosemvolt hangja, de tudott és tud vele játszani, rettenetesen mély érzelmek bír kifejezni vele. Szívesebben hallgatom az ő hangját, mint Billét vagy mondjuk a Vikidál Gyuláét. De hangja akkor is Billnek van. Mondom ezt úgy, hogy én sem kedvelem úgy istenigazából. A Cool Head Clan pedig tényleg jó mind zenében, mind énekben, mind társadalomkritikában.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #326 Dátum: 2007. július 19. - 21:32:22 »
Idézet
Például ha az ember megnézi a These Are The Days Of Our Lives c. szám klipjét, ahol a lesoványodott, beteg Freddie énekel (ez volt az utolsó olyan videoklip amelyben még szerepelt), és összehasonlítja a korábbi évek életerős, egészséges Freddie-jével... hát nagyon durva a különbség.
Fú, ne is mondd. :'(
Én is láttam azt a klippet, de azóta sem néztem meg. Szörnyű volt úgy látni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #327 Dátum: 2007. július 20. - 09:19:46 »
Idézet
Ha megnéz az ember egy koncertfelvételt, hát nem semmi ahogy össze vissza járkált a színpadon, pózokat mutatott be, és közben teljesen lázba hozta a közönséget.
Ha látnád a 2 évvel ezelőtti Green Day koncertet.... ;)
Az előzenekar nem mozgatott meg senkit, az igazi hangulatot az adta meg, amikor felment a színpadra egy 2méteres rózsaszín nyúl! :lol: Utána meg a zenekar hihetetlen poénokat nyomott be, meg rendesen alázták az amcsikat. ;)

Ha énekesekről van szó, akkor nekem a topon metálban a Sentenced énekese van, populárisabban Darren Hayes, a volt Savage Garden énekese. Más műfajban nem jut eszembe olyan, akinek külön is kiemelném a hangját, magyar zenét meg nem is hallgatok. :-\

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #328 Dátum: 2007. július 20. - 12:21:46 »
Tényleg, ha már szó volt róla, akkor amiért én nagyon szívesen visszautaznék az időben az az István a király első bemutatása, mikor 20 perces vastaps volt az előadás után.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #329 Dátum: 2007. július 20. - 15:15:15 »
Ha énekesekről van szó, akkor nekem a topon metálban a Sentenced énekese van, populárisabban Darren Hayes, a volt Savage Garden énekese.
Egyet én is kihagytam: a Theatre of Tragedy énekesnőjének egyszerűen csodálatos hangja van. Lemezeken is szépen szól, de a koncerten elvarázsolt. Nem egyszerűen szép csengő, mint például a Therion énekesnőjének (aki szintén jó), de szinte varázslatos. Az egyik számuknál olyan érzés kerített hatalmába, mint még soha semmikor. Úgy éreztem, ha valaha léteztek volna szirének, az ő énekük lett volna ilyen. Olyan volt, mint egy istennő.  :surp: De láthatóan nem csak engem bűvölt el vele, mert volt egy srác, aki felment a színpadra, letérdelt előtte féltérdre és kezet csókolt neki.  :) Úgy éreztem én is, hogy "nem vagyunk elég nagyok ahhoz, hogy mondjuk az arcát puszilhatta volna meg".  :-[

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #330 Dátum: 2007. július 21. - 17:07:10 »
A Within Temptation énekesnőjének is nagyon szép hangja van.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #331 Dátum: 2007. július 21. - 21:43:22 »
Ahogy az ex-Nightwishes Tarjának is.
A félelem nélküli

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #332 Dátum: 2007. július 21. - 23:41:18 »
Tényleg szép az övé is, de...

Ju

• Pókfej
« Válasz #333 Dátum: 2007. július 23. - 09:15:22 »
Ahogy az ex-Nightwishes Tarjának is.

Mindig rámjön a nevetés ettől a névtől! :lol:

Szép hangja van, de olyan magasan énekel, hogy néha kiszakad tőle a dobhártyám... :-\

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #334 Dátum: 2007. július 23. - 14:05:49 »
De ha már Hulk: most olvastam, tudtátok, hogy amikor Shwarczi hatszoros Mr. Universe lett, a testépítők között ott volt a versenyben Lou Ferrigno is?

Persze. Ferrigno még a Pumping Iron (asszem magyarul Vasgyúrók a film címe) című dokumentumfilben is együtt játszott Arnolddal. Röhögtem is, amik felvátva mutatták a felkészülésüket egy versenyre. Terminator vs. Hulk.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #335 Dátum: 2007. július 23. - 15:14:27 »
Jaaa, hogy ez az ipse volt a régi Hulk?
Érdekes. :D
A Terminatornak volt kitől tanulnia. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #336 Dátum: 2007. július 23. - 23:14:25 »
A Pumping Iron-t láttam! Jópofa volt. :D Lou 3. helyezett lett, ha jól emlékszem. ;D

Idézet
A Terminatornak volt kitől tanulnia.

Igazából pont fordítva volt, Schwarzi itt szerezte meg a 6. címet, Lou pedig először indult ezen a versenyen, úgy tudom. :)
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 23. - 23:20:23 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #337 Dátum: 2007. július 24. - 12:25:03 »
Én a minap vettem valami testépítő magazint, mert egy 50!! oldalas Arnies különírás volt róla...hogyan edzett stb. Hát kb. a felét olvastam el, amellett, hogy hasznos dolgokat írnak le benne egy gyúrós valakinek, mégjobban becsülöm azt az embert. Hihetetlen akaraterő van ott az izmok között...

molzo: köszi a helyreigazítást. ;)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #338 Dátum: 2007. július 24. - 13:40:36 »
Kezdünk átmenni offba, de én is tisztelem azt, aki képes ennyi mindenről lemondani a cél érdekében.
A félelem nélküli

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #339 Dátum: 2007. július 24. - 13:44:19 »
Mindig rámjön a nevetés ettől a névtől! :lol:
A nevén én is kapok egy kis röhögési ingert és azzal is egyet értek, hogy néha zavróan magasan énekel.
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 24. - 20:34:26 írta Sepi »
A félelem nélküli