BuB: erre mondta Psycho, hogy a legtöbben így egyszerűsítik le, de ha megnézed úgy se állnak össze egésszé.
Van az Wolv Origins (még ha sok hülyeség is van benne, de elvben az előzmények lennének...), X1, X2, X3, Rozs 2 és DOFP sötét jövő része, ez a régi idővonal, ez úgy ahogy van, ment a levesbe, nem kell ezek után folgalkozni vele, mivel megváltozott az egész a DOFP hatására.
Ezzel csak az a gond, hogy pl. a Wolv Origins, és a Rozs 70-es évek előtti részeit semmilyen tekintetben nem tudták befolyásolni a DoFP-ben történt események. Azaz megtörténtnek kell venni, mert visszafelé nem változik az idő. Máris egy csomó ellentmondás.
És van az új idővonal, és most már csak az létezik: First Class, DOFP múlt, és az Apokalipszis, plusz a jelenünkben játszódna a Deadpool is (McCavay Stewart poén, belekavarodott ő is már, ott mondja, de mivel nincs nagyobb ellentmondás, így elvben az új idővonalba tartozik/tartozna...) és ezek következménye a DOFP szép jövője... plusz most már az is hivatalos, hogy a Farkas 3 a DOFP jövője után játszódik 1 évvel...
Ööö... a Deadpol-nak hogy következménye a DoFP szép jövője? És a DP-ben miért van kb. 50 éves kinézetű Kolosszus pl.?
Én a Dp-ből ezt a McAvoy-Stewart poént kihagytam volna, hogyha a Fox célja az, hogy beépítsék az univerzumukba, mert így csak megkavarták a nézőket, akik nem tudják eldönteni, hogy hova is rakják.
A Logan a DoFP
melyik jövője után játszódik?

És most mondd azt, hogy ez tényleg ennyire egyértelmű dolog.
Nekem nem lenne problémám ezekkel, ha legalább a csíráját látnám annak, hogy próbálják megoldani, megmagyarázni, összefésülni ezt az egész univerzum kulimászt, amit kialakítottak maguknak, de csak azt látom, hogy még jobban összekavarják az egészet.
Hogy az egyes alkotók, rendezők sz*rtak bele egymás munkájába, és csak azt nézték hogy az ő filmjük jó legyen, mindegy hogy azzal az univerzumot nem építik, hanem éppen rombolják.
Kellett nekik sürgetni őket...
de van olyan hír is, hogy Reynolds és Tim különbözött össze, van olyan hír is, hogy Kábel szerepének kiválasztásán ment a "vita"...
Oh, yeah! Volt a Fox-nak egy igazán sikeres és kedvelt X-es spin-off-ja, és ezt is elb*sszák... hihetetlen.
Most majd kiderül, hogy ki volt az igazi kreatív elme a projekt mögött, Reynolds, vagy Miller. Bár én láttam Reynoldson, hogy apait-anyait beleadott, eggyé vált a karakterrel, sokat állatkodott, szerintem rengeteg poént ő talált ki, de valószínűleg Miller is kellett ahhoz, hogy ilyen kreatív poénbombát dobjanak ránk. No mindegy, nem írom le azért a filmet, mert a Majmok Bolygója 1 után is úgy voltam a rendező távozásával, hogy semmi jót nem vártam, aztán Matt Reeves-el még rá is tudtak tenni egy lapáttal, az amúgy elég erős első részre is.