Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312454 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3580 Dátum: 2009. február 06. - 15:10:43 »
7 Batman film valóban sok, de majd meglátjuk. Robinra majd kíváncsi leszek. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3581 Dátum: 2009. február 06. - 16:06:02 »
A 7 Batman filmből kettőt már bemutattak, és a harmadik is útban van, szóval nem az a kérdés, hogy elvállal-e a stáb 7 filmet, hanem hogy a még tervezett 4 filmet is megcsinálják-e.  ???
És ha azzal számolunk, hogy 2-3 évenként mutatják be a filmeket, akkor minimális idővel számolva is kb. 10 év mire lezavarnák mindet. És én is egyre kevésbé hiszem, hogy:
1. fenn tudják tartani addig az érdeklődést, hacsak nem kerül sor team-up filmre, Superman-el stb
és/vagy:
2. a stáb (értem ezalatt főként a magot alkotó színészeket) leköti magát ennyi időre. És persze Michaell Caine sem lesz már fiatalabb.  :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3582 Dátum: 2009. február 06. - 18:14:58 »
A 7 Batman filmből kettőt már bemutattak, és a harmadik is útban van, szóval nem az a kérdés, hogy elvállal-e a stáb 7 filmet, hanem hogy a még tervezett 4 filmet is megcsinálják-e.  ???
Akkor is rengeteg az a hét film, csak akkor jöhet össze nekik, ha a stábot lecserélik, de akkor megvan rá az esély, hogy B kategóriába fulladjon az egész.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3583 Dátum: 2009. február 06. - 18:24:30 »
de akkor megvan rá az esély, hogy B kategóriába fulladjon az egész.
És akkor lehetne a címe: B, mint Batman.  :hehe:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3584 Dátum: 2009. február 06. - 19:47:16 »
Ez fájt! :lol: :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3585 Dátum: 2009. február 10. - 10:57:45 »
A Reliance Big Entertainment vászonra küldi Rob Liefeld képregény sorozatát, a Youngblood-ot, amelyhez leszerződtették az X3-at is jegyző Brett Ratner-t.
Ratner persze rögtön be is nyalt tövig és a Variety-nek adott interjúban elmondta, hogy: “Youngblood is one of my favorite comics ever. (Hát hogyne. :roll: ) Most of the great graphic novels are gone, and ‘Youngblood’ is one of the few comicbooks left”
Nagyon röviden, a Youngblood egy olyan szuperhős csapatról szól, amelyet teljes egészében a kormány felügyel. Talán Talgaby megerősít vagy megcáfol, de a Youngblood első száma tartja a legtöbb eladott példányszám rekordját független képregény esetében.  :headscratch: :headscratch: Legalábbis valahol ezt olvastam.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3586 Dátum: 2009. február 10. - 11:07:12 »
Meg a Youngblood még most is fut, legalábbis még tavaly találkoztam velük. Amúgy én kiváncsi lennék erre a filmre.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3587 Dátum: 2009. február 10. - 11:09:35 »
Ha ki tudják hozni addigra, mikor az Avengers film is kijön, csúnya konkurenciát teremthetnek neki  :twisted: .
És erre minden esély megvan, mert az Avengers előkészületei is nagyjából ott tartanak, mint a Youngblood-é, vagyis sacc per kábé sehol.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3588 Dátum: 2009. február 10. - 11:05:40 »
De azért az Avengersben nagyobb húzónevek lesznek, így nagy konkurenciát nem jelentene nekik. Csak kérdés hogy összejön-e a film, mert a Vasemberes költségcsökkentős mizéria után nagy kérdés, hogy eljutnak-e odáig a Marvel Studios-nál.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3589 Dátum: 2009. február 10. - 11:11:20 »
Igen, de mivel a moziba járok nagy része laikus a képregények terén, egy jó szereposztással, akciódús történettel és a puszta ténnyel, hogy Brett Ratner viszi a project-et, akit az egyszerű mozibajárók az X3-al és a többi akciófilmjével ismernek és megkedveltek simán nézőket lophat az Avengers-től, főleg ahogy te is mondod a Marvel project-je felett a "válságra" hivatkozva rezeg a léc. Márpedig egy olyan filmhez, amiben minden főbb karaktert alaposan ki kell dolgozni kell a sok zsé.
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 10. - 11:23:18 írta Ben Reilly »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3590 Dátum: 2009. február 10. - 11:40:04 »
A függetlenek között biztosan nem (gondolom ez wikis infó), még a kilencvenes években sem, mert már találkoztam vhol egy függetlennel, amit több mint hárommillió példányban nyomtak csak első körben, és mind elment a kilencvenes évek elejefelé, de ha agyonüttök, se tudnám most megmondani, melyik volt az. A Youngblood talán az Image-en belül, de a Spawn mellett ebben se vagyok totál biztos. Annyi biztos, hogy ez volt a legelső Image által kiadott sorozat, és ezt szánták a legnagyobb címüknek.
A Youngblood egyébként Rob Liefeld első teljesen önálló munkája, és olyan is. Az első rész értelmetlen, íróként totál alkalmatlan (ennek ellenére vmi tizenakárhány sorozatban vett részt aktívan ilyen minőségben az Image indulásakor), a rajzok meg Liefeld karrierjének mélypontjai egyébként (senkinek sincsenek szemei, se lába). Ha jól emlékszem, a "nagy" korai Image-címek közül ez volt az, ami a leggyorsabban és a legzajosabban tűnt el a süllyesztőben, és bár megpróbálták azóta rengetegszer feléleszteni, mindegyik próbálkozás csófosan elbukott.
De ha nagyon röviden össze akarnám foglalni, akkor általában a Youngblood az (főleg az első része), amivel általában példálózni szokás, ha szemléltetni akarjuk, mi volt az, ami rémesen szörnyű volt a kilencvenes évek szuperhős-képregényeiben.
Ami azért vicces, mert az első sorozat iszonyatos bukása után Liefeld olyanokat kért fel írónak a címre, mint Alan Moora, Kurt Busiek, de még Mark Millar is megfordult ott. Érdekes módon egyik se bírta túl sokáig, ha jól emlékszem, nincs olyan Youngblood-sorozat (pedig összesen van vagy tíz), ami megért volna 24 számot, de javarészük még 12-t sem.
Ezek után hadd ne mondjam, mi a véleményem arról is, aki kitalálta, hogy ebből film kellene... pláne majdnem nyolc évvel a Youngblood alapjait adó képregényes eszközök teljes kihalása és elavulttá válása után.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3591 Dátum: 2009. február 10. - 13:26:03 »
Valahogy tudtam, hogy ez egy eléggé gyér cucc, és egy értelmetlen film vár reánk.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3592 Dátum: 2009. február 10. - 14:56:23 »
Erről a Youngblood-ról még nem hallottam, de szerintem akkor már jobban járnának ha a Wildcats-et filmesítenék meg. :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3593 Dátum: 2009. február 10. - 15:55:42 »
Vagy ha Image, akkor Spawn. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3594 Dátum: 2009. február 10. - 16:15:20 »
Inkább az se, az első film is valami iszonyat lett.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3595 Dátum: 2009. február 10. - 17:09:13 »
Mert az a gyerekbarát-verzió volt, egy képregényhűbbet kéne csinálni. ;) (Mondjuk sok helyen az se tetszett... :roll:)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3596 Dátum: 2009. február 10. - 18:01:09 »
Nem tudom, szerintem a Spawn volt az egyik legképregényhűbb film, amit valaha is láttam.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3597 Dátum: 2009. február 10. - 18:09:02 »
Hú, ezt ugye nem mondod koomolyan ;D
Inkább rigatni lehetne vele az embereket, hogy ilyen egy bűn rossz képregényfilm,. :hehe:
: 2009. Február 10. -
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3598 Dátum: 2009. február 10. - 18:15:19 »
Szerintem is inkább borzalmas volt, mint képregényhű.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3599 Dátum: 2009. február 10. - 18:34:06 »
Jó, de ez a kettő nem zárja ki egymást.
Ratyi volt, az tuti, de pont ugyanannyira, mint egy korai Spawn történet.