Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320272 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7120 Dátum: 2010. november 26. - 16:17:25 »
Na igen, de szerintem nem lesz egyik sem!
Jó lenne reboot-olni már, ezt is!

Nem kellene reboot, csak a humán karaktereket ki kellene venni belőle, és akkor talán láthatnánk némi értelmes párbeszédet a robik között. Eddig a két részben összesen egyszer volt ilyen, amikor az obszervatóriumnál tanakodtak Űrdongó megmentésén.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7121 Dátum: 2010. november 26. - 16:19:16 »
Erről egyből ez jutott eszembe:

Megint mindent felrobbantanak. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7122 Dátum: 2010. november 26. - 16:26:05 »
Nem kellene reboot, csak a humán karaktereket ki kellene venni belőle, és akkor talán láthatnánk némi értelmes párbeszédet a robik között. Eddig a két részben összesen egyszer volt ilyen, amikor az obszervatóriumnál tanakodtak Űrdongó megmentésén.
Jaja, az volt az egyedüli rész, amikor tudtam, éreztem,hogy na egy Tf filmen ülök... és ez tartott 1 percig? ;D
na jó, még az Autobotok megérkezése is nagyon jó volt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos

BuB

• Pókfej
« Válasz #7124 Dátum: 2010. november 27. - 18:38:05 »

Hát ezt nem tudtam beágyazni, (videáról nem lehet?) csak egy szóra hívnám fel mindenki figyelmét.
Exzekútíve producer :lol:

Szerk: megtaláltam Youn.
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 27. - 18:39:56 írta BuB »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7125 Dátum: 2010. november 28. - 13:16:01 »
tuti nézős!  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 28. - 14:50:06 írta VTomi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7126 Dátum: 2010. november 28. - 13:51:40 »
Tisztára vadnyugati Outlander. Persze az ilyesmi mindig jöhet.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7127 Dátum: 2010. november 28. - 17:45:42 »
Érdekes ...egy próbát megér.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7128 Dátum: 2010. december 01. - 10:01:26 »
Elvben Nolan nyilatkozta:
FIlmbuzi:
Christopher Nolan azt nyilatkozta, hogy az Inception sikere miatt sokkal szabadabbnak érzi magát a Batman 3 kapcsán.

Hajhaj, csak nehogy Sam Raimi váljon belőle... ő is a harmadik részre "hülyült meg"... :uhoh:

venom75

• Pókfej
« Válasz #7129 Dátum: 2010. december 01. - 10:08:22 »
Ez kétesélyes, akár jól is elsülhet.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7130 Dátum: 2010. december 01. - 10:44:52 »
Remélem a harmadik is hozni fogja azt a szokásos minőséget mint az eddigiek. Sam Raimi pedig véleményem szerint mind a 3 Pók filmet sikeresen elcseszte,de ez leginkább az utolsó résznél tetőzött.:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7131 Dátum: 2010. december 01. - 10:45:18 »
Akkor megvan a harmadik főellenfél: Dr. Destiny.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7132 Dátum: 2010. december 01. - 11:41:39 »
Hehe, nem is lenne rossz. És akkor az  alcíme Inception 2 lesz. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7133 Dátum: 2010. december 01. - 11:54:06 »
The Dark Knight's Inception, avagy félmilliárdan megveszik a jegyet a film címére. Mondjuk Bale amúgy is olyan révetegen bámul mindig a semmibe, teljesen hitelesen adná az álomban kómázottat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7134 Dátum: 2010. december 01. - 13:33:11 »
Remélem a harmadik is hozni fogja azt a szokásos minőséget mint az eddigiek. Sam Raimi pedig véleményem szerint mind a 3 Pók filmet sikeresen elcseszte,de ez leginkább az utolsó résznél tetőzött.:
Miért? Az első abszolúte hiteles lett, senki se tudta volna karakterhűbbre csinálni. Szerinted mit rontott el benne?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7135 Dátum: 2010. december 01. - 14:03:07 »
Nem nekem szólt, de én egyetlen dolgot hiányoltam, a poénokat. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a karaktert kiherélték volna egy "kicsit..." mert azért Pókira nagyon jellemző a poénok elsütése, az ellenfelek "felhergelése".
De amúgy az első kettőt én is nagyon bírtam, a kettő azért jobban bejött, bár Okit nem annyira bírom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7136 Dátum: 2010. december 01. - 14:18:33 »
Tényleg kevés poén volt, de a film az első sztoriktól indult, ott még nem volt annyira heccelődős Pókemberünk.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7137 Dátum: 2010. december 01. - 14:23:23 »
Miért? Az első abszolúte hiteles lett, senki se tudta volna karakterhűbbre csinálni. Szerinted mit rontott el benne?

Konkrétan? Mindent  :hehe:  Viccet félretéve nekem magával a látványvilággal volt a legnagyobb gondom mert én ezt filmben teljesen máshogy képzeltem el!
Aztán ehhez jött még a két főszereplő akiknél rosszabbat még nem láttam és bár Tobey még elment hiszen többször volt maszkban mint anélkül,de MJ...na az förtelem volt a javából  :drying:
Egyetlenegy pozitívuma volt ennek a filmnek mégpedig az organikus vagy milyen hálóvető mert ha valakit megcsíp egy génkezelt pók az a minimum hogy saját hálót termeljen a szervezete.
Poénokból tényleg nem volt sok vagy ha mégis azt totál elcseszték úgy mint a 3ik részben a zongorás jelenetet és így tovább -.-

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7138 Dátum: 2010. december 01. - 14:53:48 »
Az első részt egyedül a kevés akcióért szidták annak idején, de persze nem volt rá pénz. A hálóhinta szerintem baromi jól sikerült, már a rajzfilmekből is azt szerettem a legjobban. A többi cgi nekem sem tetszett igazán. MJ viszont az első részben nagyon szép volt szerintem. A másodikban kicsit sem.
De a legfontosabb, hogy az egyik legelső amerikai nagyszabású film volt akkoriban, aminek nem hepiend, összeborulás, vagy ilyesmi volt a vége, hanem be merték vállalni, hogy tragikus szereplő, legyen negatív vége.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7139 Dátum: 2010. december 01. - 15:00:06 »
A hálóhinta tényleg pazar volt ezt nem vitatom!  Sőt még Norman felszerelései is jól el lettek találva viszont lehet velem van a baj valamiért még így is ürességet éreztem kissé. Pedig annak idején többször is megnéztem VHS-en  :)