Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319054 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9560 Dátum: 2012. november 07. - 21:27:07 »
Nekem a disneys tinisorozatokkal van tele a gatyám! Hova süllyedt a Disney? Nincs már semmi őtlete ezért felvásárol mindent, marvelt, lucasartsot s most csinált egy tök gyenge pók mesesorozatot.. BAH!

Ahogy mondod, pedig milyen jó kis sorozatokat gyártott régen, lásd: vasárnapi Disney blokk, és a szombati "Családi mozidélután a Disney-vel"-t, ahol egész estés filmek voltak.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9561 Dátum: 2012. november 07. - 21:36:20 »
A Családi mozidélutánt vasárnaponként nagyon vártuk. 4*től 8-ig volt, ha jól emlékszem. Az egyik kedvencem a "Nehéz napok egy Föld nevű bolygón" sorozat volt. Sajnos soha nem láttam a végét.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9562 Dátum: 2012. november 07. - 21:39:55 »
Az Disney blokk volt vasárnap délutánonként, a Családi mozidélután pedig szombat délutánonként ment, és ahogy a nevéből is kicseng egész estés filmeket adott, mint pl. a Kicsi Kocsi kalandjai, Kalóz Jack szelleme, vagy a Fekete lyuk c. klasszikus sci-fi. ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9563 Dátum: 2012. november 07. - 21:47:50 »
Az Disney blokk volt vasárnap délutánonként, a Családi mozidélután pedig szombat délutánonként ment, és ahogy a nevéből is kicseng egész estés filmeket adott, mint pl. a Kicsi Kocsi kalandjai, Kalóz Jack szelleme, vagy a Fekete lyuk c. klasszikus sci-fi. ;)
Valóban. Kalóz Jack szelleme, de régi. De nem Kalóz Jack 100 élete volt a címe? Nekem még (igaz nem Disney filmek voltak), de a "A hegy gyomrában" és a "A jövőből jött lány" is tetszett. Voltam vagy 8-10 éves akkoriban.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9564 Dátum: 2012. november 07. - 21:49:20 »

A Kalóz Jack szelleme nem az a sorozat volt a morgoncokkal?  ;D
Amúgy, ha jól emlékszem a vasárnapi Disney blokk csak 1,5 órás volt, nem?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9565 Dátum: 2012. november 07. - 21:52:26 »
Valóban. Kalóz Jack szelleme, de régi. De nem Kalóz Jack 100 élete volt a címe? Nekem még (igaz nem Disney filmek voltak), de a "A hegy gyomrában" és a "A jövőből jött lány" is tetszett. Voltam vagy 8-10 éves akkoriban.

Mennyire paráztatós sorozatok voltak azok!  :brow:
A hegy gyomrában-ban volt a varázsló, ugye?

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9566 Dátum: 2012. november 07. - 21:56:07 »
Igen a Kalóz Jackben voltak a morgoncok. A hegy gyomrában meg giliszta alakú űrlény szörnyek voltak, és egy ikerpár harcolt ellenük, mert volt valami kék meg piros kövük, és együtt volt valami képességük. Bocs lehet nem mindent pontosan írtam le. Rég volt, nagyon rég.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #9567 Dátum: 2012. november 07. - 22:02:53 »
Igen a Kalóz Jackben voltak a morgoncok. A hegy gyomrában meg giliszta alakú űrlény szörnyek voltak, és egy ikerpár harcolt ellenük, mert volt valami kék meg piros kövük, és együtt volt valami képességük. Bocs lehet nem mindent pontosan írtam le. Rég volt, nagyon rég.

Tényleg!
De volt még egy sorozat, amiben a gyerekek megfogták egymás kezét és a varázsló nevét skandálták. Mire ő megjelent. ( Legalábbis valami ilyesmi maradt meg, de lehet hogy ez ugyanaz a sorozat. ) Hú, meg az Örvény! Az is de jó volt. Bár az kicsit sem volt ifjúsági sorozat!  :roll:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9568 Dátum: 2012. november 08. - 17:53:24 »
Tegnap megtaláltam a "Nehéz napok egy Föld nevű bolygón" első részét yton, magyarul. Wazzzeee

kzoli

• Sakál
« Válasz #9569 Dátum: 2012. november 08. - 19:01:37 »
Imádtam azt a sorozatot.  :brow:

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9570 Dátum: 2012. november 08. - 19:12:43 »
Itt nem is mondom hogy eltértünk a témától, mert az miattam volt :D
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

balogh44

• Thanos
« Válasz #9571 Dátum: 2012. november 09. - 20:11:49 »
Hát ja, de megbocsátható! ;)

Keveretem Fekete szakállal, ő volt a mozidélután egészestés filmjében:

A vasárnapi, disney blokkban pedig Kalóz Jack 100 élete c. sorozat ment, a Nehéz napok a föld nevű bolygón, stb..:

Na de most már tényleg ne off-oljunk! :D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 10. - 10:59:54 írta slider78 »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9575 Dátum: 2012. november 10. - 13:46:47 »
http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20121109-michael-arndt-irta-a-star-wars-episode-7-forgatokonyvvazlatat-han.html

Áááá ez nagy melléfogásnak tűnik, Toy Story 3? Család kicsi kincse? Spielberg gondolom visszautasította nagy kár, ő tisztességes filmet csinált volna. "A hetedik rész esetében egy 40-50 oldalas vázlatról van szó, amellyel kapcsolatban tudni vélik, hogy az idős Luke Skywalker, Han Solo és Leia hercegnő is visszatér benne." Ez viszont remek, ha megvalósul, imádnám a régi szereplőket látni. :)
Úgy hírlik Matthew Vaughn a rendezői poszt kiszemeltje, állítólag ezért lépett vissza az új X-men rendezésétől.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 10. - 15:55:38 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9576 Dátum: 2012. november 10. - 15:57:14 »
Igen, mert Spielberg az elmúlt tíz évben arról ismert, hogy milyen remek dolgokat tesz le az asztalra. Mint a Világok harca. Vagy a Terra Nova. Jobb, ha ő a közelébe se kerül Lucasszal együtt, így van esély egy nézhető Star Warsra cirka három évtized kihagyással.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9577 Dátum: 2012. november 10. - 16:38:32 »
Áááá ez nagy melléfogásnak tűnik, Toy Story 3? Család kicsi kincse?S

Nem azért, de láttad ezek közül bármelyiket, vagy csak cím alapján mondod, hogy melléfogás? Amúgy ha valaki ír mondjuk egy jó forgatókönyvet egy animációs filmhez, nem jelenti azt, hogy nem tud jó forgatókönyvet írni a Star Wars következő részéhez.

Spielberg gondolom visszautasította nagy kár, ő tisztességes filmet csinált volna.

Szerintem Lucas után ő lett volna a második legrosszabb választás. Már nem olyan, mint régen. Egyre felejthetőbb filmeket csinál.

Úgy hírlik Matthew Vaughn a rendezői poszt kiszemeltje, állítólag ezért lépett vissza az új X-men rendezésétől.

Azóta változott a pletyka, nagy valószínűséggel nem ő lesz a rendező.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9578 Dátum: 2012. november 10. - 17:30:26 »
Lehet, hogy Arndt tud jó könyvet írni(remélem fog is) de talán egy ekkora franchise újraélesztését tapasztaltabb emberre kellene bízni, olyanra aki nem csak 6 filmet írt eddigi munkássága során.
Spielberg tényleg nem a régi, de akkor is az egyik legnagyobb rendező, már a neve miatt is kasszasiker lenne a film.
Most azt olvastam, hogy Jon Favreau bejelentkezett rendezni, az érdekes lenne. :)
Tejet kérek! Csokisat!

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9579 Dátum: 2012. november 10. - 18:08:45 »
Spielberg sajna most azzal bőgött le (szakértők szemében :DDD) hogy megrendezte a super 8-at! Az de gatya film!
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"