Na én meg belefogtam az oldschooll Vasember sztorik olvasgatásába, mert éppen azt nyomják most Piratebay-en, én meg valami "újra" vágytam. Csalódni nem kell benne, hisz Stan lee írta vagy épen az ő ötletéböl írták meg. Hihetetlen, hogy mennyi fantáziája van annak az embernek, minden hónapban ennyi történetetet összehozni... elképesztő teljesítmény. Főleg mert a Tales of Suspense csak egy része szól Vasemberről, a többi pedig elvetemült sci-fi történet, amikből olyan naiv báj árad, hogy azonnal beleszerettem. Pl. egy fickó hangot hall az üvegházában, kiderül hogy az egyik növénye telekomunikál vele. A növény közli, hogy a galaxis másik feléről jött, itt kémkedik és most hívja az egész népét és jól elfoglalják a bolygót. A fickó nekitámad, de növény simán legyőzi, meg átalakítja a molekuláris szerkezetét, meg elhajigálja telekinzéissel a házat. Aztán jön egyí madár és megeszi. The END. Szóval ilyenekkel van telirakva és nem lehet nem szeretni
Jah, meg még Uatu is szokott a sorozatban regélni, de nem ilyen másik dimenziós What if-eket, hanem a saját múltjáról. Pl elmondta, hogy miért is csak szemlélnek, miért nem avatkoznak közbe: mert egyszer egy népnek megtanították az atomenergiát használni, aztán a nép meg szarrá lődözte vele saját magát, így azonnal megfogadták, hogy mostantól aztán ők csak néznek. Ez demonstrálva is van egy másik sztoriban, ahol a Holdra téved egy űrlény elromlott űrhajóval, ott könyörög Uatu-nak, hogy segítsen neki, mert már kevés az oxigénje. Uatu elbeszélget vele, aztán haggya megfulladni.
Szóval, aki szereti a Silver Age történeteit, az ebbe sem fog csalódni.