Szerző Téma: Véletlenszerű Pókember topik  (Megtekintve 302619 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Véletlenszerű Pókember topik
« Válasz #1260 Dátum: 2010. november 20. - 13:50:23 »
Azt akartam mondani, hogy tök jó, de az utolsó oldallal elvágtad magam nálam.  :lol:
Miért? :D
Beszélni akarok önnel a Bosszúállók projectről.  :twisted:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1261 Dátum: 2010. november 20. - 14:27:15 »
Kézzel, nem látszik? ;D
Géppel csak a Web of Shadows pár oldalast húztam ki, az elég is volt egy életre. Szép-szép, de rohadt macerás volt... :-\
Ha megtalálja az ember a megfelelő technikát a gépi kihuzásra, akkor nem feltétlenül ttöbb idő, mint kézzel. Még én is csak rövid ideje álltam át erre, de az első géppel kihúzott képeimhez képest már ég és föld a különbség. De egy toll-egér mindenképpen szükségeltetik a művelethez.
Szerintem viszont ha pókembert texturázod, akkor jó lenne a többi felelületet is textúrázottra tenni, vagy őt sem.
Mert ez egy kicsit felemássá teszi a képet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1262 Dátum: 2010. november 20. - 14:55:23 »
Azt akartam mondani, hogy tök jó, de az utolsó oldallal elvágtad magam nálam.  :lol:
Miért? :D
Beszélni akarok önnel a Bosszúállók projectről.  :twisted:
Na ja, aztán délelőtt beugrott, hogy valszeg nem Nick Furcyval van bajod, mert először azt hittem, hanem a névvel. Bocsi, amúgy két változat van, az egyiken a szokásos név, a másikon meg maradt a filmes név, ha már a filmet "folytattam" volna. :D

Todd: na majd meglátom, lehet teszek még egy próbát, először vmi egyszerűbb rajzokkal.
Póki ruhája meg csak egy próba volt egy rajzon aztán megtetszett és úgy hagytam erre is.

Bennya: köszi, örülök, ha tetszett.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1263 Dátum: 2010. november 20. - 16:12:20 »
BuB, gratulálok, szépen összehozott egységes meló. :bravo:
Viszont, hogy késöbb még jobban sikerüljön lenne pár baráti tanácsom.
A beirásaid, iszonyatosan tetszenek, jó, hogy több betűtípust használsz és azt is imádom, mikor póki magában beszél, és odabiggyeszted a buborék szélére azt a pók logót. Póki beszólásai, poénjai is tetszenek, viszont a történet nekem kicsit sablonos, a vége meg totál vasember koppintás, jobban tetszett volna, ha valami egyedi befejezése lenne. A pókembered sem tetszik annyira (és nem csak amiatt mert a filmes ruhájában rajzoltad) , van még sok aránytalanság a rajzaidban, nem mindíg látszik a dinamika sem. Viszont a panelkezelésed egész jó. Szerintem a színezés az amit a legjobban eltaláltál. Főleg pókember színei jönnek be, szépek az árnyékaid, olyan igazi fan színezés. A kihúzás meg hát ilyen lett, szerintem nincs vele túl sok gond, látszik, hogy kézi kihúzás ennyi.
Összességébe mondom le a kalappal, iszonyat nagy melód lehet benne, csak így tovább!

Szívesen bennelennék valami közös melóba ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1264 Dátum: 2010. november 20. - 16:24:53 »
Csak nekem nincs bajon a Bosszúállók-kal ?  :nemtudom:

BuB

• Pókfej
« Válasz #1265 Dátum: 2010. november 20. - 18:16:24 »
Valszeg, én is csak amiatt raktam bele mert a filmben is így volt, de volt egy ötlet, hogy a Titkos Bosszúállókra toboroz Fury, csak arra még sztem nincs név, amikor érdeklődtem iránta és kicsit furán is hangzott. ;D

Kani:
Köszi, az elismerő szavakat.
A test aránytalan ez tuti, annak idején mondtam, amikor az első rajzokat mutattam nektek, hogy nem tanultam embert rajzolni, csak innen onnan szedegettem magamba "tudást", szóval sokszor ez gond, én is érzem, látom, bár sokszor már csak scanelés után tűnik fel. ;D
Sztori sablonos: igen, ezt is írtam felül, hogy az egész ötlete a Vasember után jött, és csak kigondoltam egy minél rövidebb sztorit, hogy keresné fel Fury Petert. Nem akartam nagyon hosszúra húzni, mert így is majd egy év lett amire megcsináltam... azon a télen gyors megrajzoltam és kihúztam, egy-két oldalt színeztem, aztán leálltam vele, idén, év elején megint színeztem egy kicsit, és most pár hete az utsó 5 oldalt fejeztem be és írtam be a szöveget. Szóval ha ennél hosszabb sztorit csináltam volna akkor még valszeg 10 év múlva se lett volna kész :D (ennek fényében a batman 30 oldalas cuccom, ami már csak színezésre vár, rohadt kivi vagyok mikor leszek meg vele :roll:)
Közös meló: Bennel "ügyködünk" egy rövid sztorin, színezőt keresünk rá ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 20. - 18:19:28 írta BuB »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1266 Dátum: 2010. november 21. - 10:50:30 »
BuB, örülök, hogy ilyen jól veszed a kritikát. Ilyenkor válik építővé. Ha ebből akár csak egy kis dolgot is megfogadsz és legközelebb odafigyelsz rá, annak sok hasznát fogod venni. Régen énis nagyon sokat küszködtem az arányokkal, a mozgással, az izmokkal, stb. Tudom milyen, baromi NEHÉZ. Ezt csak rengeteg gyakorlással lehet fejleszteni. Művészeti anatómia könyveket muszáj nézegetni, abból rajzolni, megtanulni pontosan a fedőizmokat, a csontváz felépítését, és akkor nem lesznek problémáid az arányokkal. Én még olyat is szoktam csinálni, hogy ha nem tudom pontosan, hogyan nézhet ki pl. az a kéztartás, megkérek valakit a családból tartsa úgy a kezét és levázolom gyorsan. Krokikat is rajzolhatnál, azok ilyen pár perces egy-két vonalas rajzok. Abból is írtó sokat fejlődik az ember. Nem kioktatni szeretnélek, csak tanácsokat adok, mivel eléggé beleástam magam ebbe a témába, hiszen szeretnék ilyen területen elhelyezkedni, dolgozni (nem a képregényrajzolásra gondolok).
Igazából ceruzarajzolónak jelentkeztem volna a kis csapatba, mivel se eszközöm, se olyan programom, nincs a digitális színezéshez amivel egy profi melót tudnék kiadni a kezemből.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1267 Dátum: 2010. november 21. - 14:12:23 »
BUB nekem nagyon tetszik.Tessék folytatni .

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1268 Dátum: 2010. november 21. - 18:09:11 »
nem tanultam embert rajzolni
Rajzolj robotokat.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #1269 Dátum: 2011. január 15. - 21:38:32 »
Igaz nem Póki, de máshova nem tom hova lehetne felnyomni, na szal, egy kis reklám. Talán idén már rá tom szánni magam. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1270 Dátum: 2011. január 15. - 21:41:13 »
Odabasz.  :oh: Látom a tüskéket és az övet a filmből vetted át. Nagyon jól néz ki.  :oh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #1271 Dátum: 2011. január 15. - 21:45:28 »
Ja, mindig mixelek. ;D
Kösz Ben, gondoltam,hogy te leszel az első ;D

Ennek a folytatásában (ha megérem), a ruha az Arkham és a TDk egyvelege lesz majd, de muszáj is lesz majd olyan páncélt hordania. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1272 Dátum: 2011. január 15. - 22:43:06 »
Első megérzés: a Batman: Sötét lovag felirat elég csúnyán félre van csúszva a logón (beírói rögzülés).
Második megérzés: Tök jó a jelmez desingja, modern, mégis jellegzetes.
Harmadik megérzés: Kell neked egy kihúzó.
Negyedik megérzés: Egész hangulatos a színezés.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1273 Dátum: 2011. január 15. - 23:11:00 »
Első megérzés: miért nem Pókembert csinálsz?  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1274 Dátum: 2011. január 15. - 23:40:14 »
Nekem tetszik, főleg a színezése. Kíváncsi lennék egy Joker-edre is  ;)
Mikor csinálunk már valamit közösen? Kíváncsi lennék, egy rajzomat, hogyan tudnád kiszínezni, ha benne vagy.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1275 Dátum: 2011. január 16. - 06:45:43 »
Első megérzés: a Batman: Sötét lovag felirat elég csúnyán félre van csúszva a logón (beírói rögzülés).
Második megérzés: Tök jó a jelmez desingja, modern, mégis jellegzetes.
Harmadik megérzés: Kell neked egy kihúzó.
Negyedik megérzés: Egész hangulatos a színezés.
Ja, a logót csak "felbasztam", hogy csináljak már vmit, ne csak üljek rajta. :D
-igen, lásd Ben hozzászólását, mixelek. ;D
-Tudom, beszéltük már. :hehe:
-köszi, pedig elég nehezen szánom rá magam, soha nem olyan lesz, mint amilyet szeretnék... :roll:

Első megérzés: miért nem Pókembert csinálsz?  ;D
Nem tom, mostanában nem volt nagy Pókember kedvem, jelenleg egy kis Bosszú Angyal kedvem van, ezt is az Ulti Alliance 2-nek lehet sztem köszönni... :roll:

Nekem tetszik, főleg a színezése. Kíváncsi lennék egy Joker-edre is  ;)
Mikor csinálunk már valamit közösen? Kíváncsi lennék, egy rajzomat, hogyan tudnád kiszínezni, ha benne vagy.
Kösz, de a sajátomra is nehezen szánom rá magam. De a múltkori közös meló még áll, csak lekellene már gépelnem a sztorit... :drying:

venom75

• Pókfej
« Válasz #1276 Dátum: 2011. január 16. - 07:20:33 »
Jó a kép..., de nekem a jobb lába annyira zavaró. Nem az , hogy van ,hanem az árnyékolás miatt nagyon vastagnak tűnik illetve a lábfeje hát nem is tudom ,nem hiszem , hogy valaki így áll ( megáll ) azon a helyen.  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #1277 Dátum: 2011. január 16. - 08:32:39 »
Hát igen, ez "JIm Lee" alá BuB, mondtam, hogy nálam, olyat, mint anatómia, ne keressetek. ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #1278 Dátum: 2011. január 16. - 09:59:02 »
Bocsi, de szemed azért van.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1279 Dátum: 2011. január 16. - 11:45:31 »
Az igaz, hogy a súlypontja az első lábán van, pedig a hátsón kéne lennie, de ez nem zavaró. Viszont a jobb lábfeje inkább tűnik balnak... de a kép hangulata tök jó.