Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 843029 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #3540 Dátum: 2011. február 13. - 22:39:41 »
Az első számnál, azt mondtátok, hogy nem vettétek figyelembe a szavazást a borítókkal kapcsolatban, (aminek én nagyon nagyon nagyon örülök)  mivel, már a szavazás kiírása elött meg lett rendelve a borító.
Az lenne a kérdésem, hogy a 2. számtól már a szavazáson nyertes borítók lesznek a füzeteken?
Szóval a 2. szám borítója ez lesz?
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 13. - 22:58:19 írta Kanaszta »

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #3541 Dátum: 2011. február 13. - 22:53:22 »
nem titok, hogy Straczynski eredetileg Petert akarta az apának,

Ez mekkora lett volna!  :nezze:

Szerintem JMS király. Nemrég olvastam újra a "Lokis" történetet, és szétröhögtem az agyam. A The End verziója az Am 500-ban meg verhetetlen. Én egyedül az Other-nél éreztem, hogy kicsúsznak a kezéből a dolgok, de ott már szerintem erősen ráültek a fejére.
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3542 Dátum: 2011. február 13. - 23:29:29 »
Nem, elég szilárd elképzelései voltak. Csak volt fölötte egy szerkesztő és egy aktív főszerkesztő. A Marvelnek akkoriban muszáj volt, hogy az ASM vezérsorozat legyen. Akkor még nem volt ott a Bendisvengers, hogy húzza az egész céget.
Plusz nem titkolt, hogy Quesadának Pókember a mániája.
Ez nem teljesen igaz. JMS szabad kezet kapott a Pókemberben, de később mégis beleszóltak. Amíg nem, addig követte el azt a sok marhaságot, mint Ben bácsi és hasonlók. Quesada, amikor főszerkesztő lett, azzal kezdett, hogy a Marvelnek mindig is Pókember volt a zászlóshajója, vagyis azt kell felvinni megint a csúcsra: ezért szerződtette előbb Jenkinst, majd JMS-t.
Idézet
Straczynski eredetileg Petert akarta az apának, de Quesadának végig azt volt a dédelgetett terve, hogy visszahozza a nyolcvanas évek Pókembereinek hangulatát
Ez pedig nem Quesada álma volt, hanem a komplett Marvelé, hisz már a Klón sztori is erről akart szólni azelőtt 6 évvel.
Idézet
Az lenne a kérdésem, hogy a 2. számtól már a szavazáson nyertes borítók lesznek a füzeteken?
Majdnem kizárt. Azt is már rég megrendelték. De utána se szentírás, hogy azok lesznek, amik nyertek. Hisz az csak egy játék.  ;)
A The End verziója az Am 500-ban meg verhetetlen.
Na, lesz miről beszélgetnünk szombaton. :) Soha, ennyire béna jubileumi száma még nem volt Pókembernek, mint ez az 500-as. A Vég szerintem röhejes volt, de minimum erőltetett. Viszont a loki tényleg nem volt rossz. A poénokhoz jobban ért az öreg, mint a komoly sztorikhoz.

Anathema

• Rózsa
  • *
« Válasz #3543 Dátum: 2011. február 14. - 12:47:20 »
Nem, elég szilárd elképzelései voltak. Csak volt fölötte egy szerkesztő és egy aktív főszerkesztő. A Marvelnek akkoriban muszáj volt, hogy az ASM vezérsorozat legyen. Akkor még nem volt ott a Bendisvengers, hogy húzza az egész céget.
Plusz nem titkolt, hogy Quesadának Pókember a mániája.
Ez nem teljesen igaz. JMS szabad kezet kapott a Pókemberben, de később mégis beleszóltak. Amíg nem, addig követte el azt a sok marhaságot, mint Ben bácsi és hasonlók.
Igen, én is még a Sins Past előtti dolgokra gondolok. Például Ezékiel nagyon jó karakternek indult, és szerintem már az elején azt tervezte JMS hogy végül negatív karaktert csinál belőle, csak még azt nem tudta előre hogyan, ezért össze-vissza írt mindenféle dolgot vele kapcsolatban. Csak a végén jött elő azzal hogy azért védte korábban hogy a bizalmába férkőzzön meg hogy Pókembert találják meg helyette a misztikus ellenfelek és ez akkorra már eléggé erőltetettnek hatott, mégha az ötlet nem is volt olyan rossz.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #3544 Dátum: 2011. február 15. - 21:58:17 »
A múlt hét csütörtökön én is megvettem a legújabb számot. Már a borító is tetszett, bár Pókember egy kissé nagy, meg érdekes a jobb lába, de elég erősen emlékeztet a régi füzetekre, és valószínűleg emiatt is bejött. Egyébként fura volt megint képregényt venni újságosnál, de majd hozzászokom a dologhoz :). Nekem mindkét történet tetszett, talán az első egy kicsit jobban (pl. már rögtön az elején a melltartós poén nagyon nagy ;D), annak ellenére, hogy a lényeges dolgok a végén, illetve a második részben derültek ki. Jó ez az új jelmez, bár nekem még szokatlan azért :).
A minőség: hát, nem titkolom, én is reménykedtem valami változásban, de a történet olvasása közben egy idő után már nem tűnt fel, ugyanakkor mintha az első történetnél nem lett volna annyira veszélyes a dolog. Ettől eltekintve nem bánnám én sem, ha a Semic egyszer váltana, mert attól tartok, hogy egy idő után a kör bezárul (ilyen a minőség, nem emelünk árat, mert akkor vásárlókat vesztünk, a vásárlók viszont elpártolnak, mert ilyen a minőség).
A fordításban viszont volt egy-két érdekes szó, mint karaj, meg héka... Ezektől eltekintve örülök, hogy a régi 616-os sorozat folytatódik magyarul, és kíváncsian várom a folytatást.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3545 Dátum: 2011. február 16. - 11:21:18 »
Tegnap én is megvettem az új Póki első számát. A történet egyelőre tetszik, nem volt vele semmi gond. A minőségről: lehet, hogy csak szerencsém volt, de sikerült kifognom egy egész jó példányt. Még keresgélnem se kellett. Levettem a polcról az elsőt és gyors belelapozás után megállapítottam, hogy a papír és festék minőségén kívül tökéletes :D. Nem volt meggyűrődve vagy elszakadva a borító. Volt benne pár enyhén elmosódott oldal, de ahhoz már hozzászoktam az Ultinál is.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3546 Dátum: 2011. február 16. - 13:59:15 »
Elolvastam az új Csodapókot és tetszett. Viszont ha ez egy havilap és februárban jelenik meg az első szám, akkor hogy lesz idén 12 szám? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3547 Dátum: 2011. február 16. - 14:01:07 »
Az utolsót a 13. havi nyugdíjjal egy időben tárgyhónapban kézbesítik.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3548 Dátum: 2011. február 16. - 14:58:10 »
Skacok nagyon örülök hogy többen annyira lelkesek hogy mindjárt kettő számot vesznek az újságárusoknál, de a buzgóság akkora mértéket öltött hogy párom ma nem tudta nekem megvenni pesten az egyik bódénál mert elfogyott. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3549 Dátum: 2011. február 16. - 14:59:24 »
Újranyomás!  ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #3550 Dátum: 2011. február 16. - 15:00:14 »
A Semic meg is lepődne.

Ezért kell egy újságossal jóban lenni , az majd elteszi neked.
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 16. - 15:03:46 írta zozi56 »

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3551 Dátum: 2011. február 16. - 15:30:07 »
Venom ha 50 kilométerre pesttől északra a Börzsönyben mutatsz nekem egy újságost aki rendszeresen járatja a Csodálatos Pókembert, akkor megkeresem és megkérem hogy tegyen nekem félre. :P ;D

Érdekes mert más is azt írta hogy eléggé fogyó eszköz.
Azt mondta álmaim nője hogy holnap benéz az Europarkba hátha ott talál, aztán ha mégsem akkor talán a váci újságosnál biztos nem kapkodták el, vagy a vasút állomáson.
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 16. - 15:34:32 írta Pádi »

venom75

• Pókfej
« Válasz #3552 Dátum: 2011. február 16. - 15:50:26 »
Mindegy hol , de állandóan ugyan ahhoz kell járni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3553 Dátum: 2011. február 16. - 16:17:25 »
Mióta megvettem a példányomat, azóta nem néztem hogy mennyire fogynak a pókik, de itt a nyugatinál a Relay-ekben szerintem még kell lennie belőlük. (Ha errefelé is körülnéz a barátnőd.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3554 Dátum: 2011. február 16. - 19:11:44 »
A Pesti úti Tescoban is láttam még pár darabot.  :)

Anathema

• Rózsa
  • *
« Válasz #3555 Dátum: 2011. február 16. - 21:56:44 »
Elolvastam az új Csodapókot és tetszett. Viszont ha ez egy havilap és februárban jelenik meg az első szám, akkor hogy lesz idén 12 szám? :headscratch:
Hát úgy ahogy tavaly! :D
A Pesti úti Tescoban is láttam még pár darabot.  :)
Déli Pályaudvarnál fent a vágányok előtti újságárusnál (azt hiszem Relay?) is láttam ma néhányat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3556 Dátum: 2011. február 16. - 22:16:51 »
Azért ne higgye senki, hogy elfogy azért, mert páran kettőt vesznek belőle. :) Csak persze nem jut mindenhova, vagy nem sok. De teljesen elfogyni nem fog.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3557 Dátum: 2011. február 16. - 22:49:47 »
Nekem még mindig nem hozták ki az előfizetői példányomat. Ez már nem normális, igaz? Főleg, hogy még a decemberi Star Wars sem jött meg.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3558 Dátum: 2011. február 16. - 23:08:04 »
Az tényleg nem normális, az enyém már megjött vagy egy hete. Írj be nekik.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3559 Dátum: 2011. február 16. - 23:09:08 »
Nemrég írtam, remélem, holnap válaszolnak.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?