A múlt hét csütörtökön én is megvettem a legújabb számot. Már a borító is tetszett, bár Pókember egy kissé nagy, meg érdekes a jobb lába, de elég erősen emlékeztet a régi füzetekre, és valószínűleg emiatt is bejött. Egyébként fura volt megint képregényt venni újságosnál, de majd hozzászokom a dologhoz

. Nekem mindkét történet tetszett, talán az első egy kicsit jobban (pl. már rögtön az elején a melltartós poén nagyon nagy

), annak ellenére, hogy a lényeges dolgok a végén, illetve a második részben derültek ki. Jó ez az új jelmez, bár nekem még szokatlan azért

.
A minőség: hát, nem titkolom, én is reménykedtem valami változásban, de a történet olvasása közben egy idő után már nem tűnt fel, ugyanakkor mintha az első történetnél nem lett volna annyira veszélyes a dolog. Ettől eltekintve nem bánnám én sem, ha a Semic egyszer váltana, mert attól tartok, hogy egy idő után a kör bezárul (ilyen a minőség, nem emelünk árat, mert akkor vásárlókat vesztünk, a vásárlók viszont elpártolnak, mert ilyen a minőség).
A fordításban viszont volt egy-két érdekes szó, mint karaj, meg héka... Ezektől eltekintve örülök, hogy a régi 616-os sorozat folytatódik magyarul, és kíváncsian várom a folytatást.