Olvastam a Semices V1-ről, meg magáról a Semicről is. A kérdésem az, és meg is ijedtem, hogy látom, a későbbi számokban teljesen felborul rend, és innen-onnan össze-vissza lesznek közölve számok, hol az Amazingból, hol a Spectacularból, és később amikor a 300 utáni Amazing címeket közlik, már nem folytatásosan, hanem belekapkodva más címekből is raknak bele, sőt, még a régebbi Amazing címből is vesznek elő számokat.
A kérdésem, hogy akkor most oda a folytatásos történetszál? Mert azt hittem, hogy ez az egész füzet végig egy címből veszi a sztorikat, néha meg becsúszik egy másik cím is, de ennyi. De most, hogy láttam, mik kerülnek bele, kicsit megdőlt bennem a hit a sorozat iránt. Ugye követhetőek lesznek a későbbi CSp V1-es füzetek, ha megveszem majd őket? Mert elég könnyű összezavarni, és ez pont nagyon jót fog tenni neki, ha majd ilyen részeknél tartok, hogy az egyikben a 295-öt olvasom, aztán meg a 211-et.
Amúgy mi volt ezzel a terve a Semicnek? Miért nem egyszerűen folytatásosan haladtak az Amazing címben?