Nem hiszem. Ismerem a srácot, évek óta árul aláírt képregényeket. Ráadásul ha CGC-zik a képregényt, akkor ennél több biztosítékot nem kaphatsz, hogy tényleg az öreg írta alá. 125 dollár maga az aláírás, meg a kifele posta, 50 plusz a CGC, a vissza posta pedig attól függ, hányan küldünk képregényt, így jön ki a cirka 200. Normál esetben én is gondolnám, hogy lehúzás, de személyesen találkoztam már a sráccal évekkel korábban, illetve nagyon rég óta foglalkozik aláírt képregényekkel, van kint ismerőse úgy tudom, aki intézi neki ezeket. A képregényekről szabadon csoportban facebookon ti is tudtok neki írni, Tomi szerintem tagja, meg gondolom még sokan közületek.
Egyébként tényleg komoly dilemmában vagyok, hogy mit írassak alá. Mert bár egy eredeti képregény többet érne, de olyanokkal tele van az internet, bármikor lehetne venni ebayről, legalábbis amilyen opcióim nekem vannak, ASM700, új ASM1, Superior, stb. Ilyet kb ennyi pénzért bármikor lehet rendelni. Ahogy Tomi is mondta, magyar valószínűleg nincs senkinek, legalábbis nem sok lehet. Számomra eszmeileg több értéke lenne, valószínűleg egy CsP1-et fogok kiküldetni, mert azt még apám vette meg 89-ben, hogy ha majd a gyerekeket érdekli valamelyik képregény, legyen meg az első szám. Beletrafált.
Stílusosabb lenne egy Lee-Romitát küldeni, de az a füzet nekem nem jelent semmit, nem amiatt lettem rajongó.