Elolvastam a 60-as számot. Nekem tetszett, nagyon aranyos volt. Eddig is tudtam, hogy ez egy jó rész, de magyarul is jól sikerült. Valahogy sokkal jobban tetszett, mint amikor itt az Ultimateben volt alakulóban MJ és Peter kapcsolata. A rajzok szintén jól sikerültek, azt hiszem jobban oda kellene figyelni Mark Brooksra, ezek után kiváncsi lennék a további munkáira is. Mert szerintem Kitty nagyon aranyos volt itt.

Szóval minden jól sikerült ebben a számban, jó volt a történet, a rajz, és még pont az Edda lassú számait hallgattam közben, ami egy kitünő atmoszférát adott a képregényhez. Viszont szegény Rengetőt sajnáltam, úgy néz ki neki itt mindig csak epizódszerep jut. Pedig azért kiváncsi lennék rá, hogy milyen lenne vele egy olyan szám ahol komolyan odateszi magát. (Bár ez mondjuk pont most történt meg az utolsó amerikai számban.) Meg azért Rinótól is többet vártam volna, de most nem is őrajta volt a hangsúly, de azért vele is megnéznék egy egész számon (vagy akár többön is) átivelő bunyót. Ja, és látom Petshopnak csak sikerült kiharcolnia az új logót, mint "betűkonzultáns".