Szerző Téma: Új Titkos Háború  (Megtekintve 99026 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
Re: Új Titkos Háború
« Válasz #160 Dátum: 2008. november 29. - 18:27:47 »
Ennek az ára 3000, de ez most nyilván a rendezvényeken megszokott akciós ár. ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #161 Dátum: 2008. november 29. - 18:33:34 »
Jaj, értem! Basszus de hülye vagyok. Köszi. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #162 Dátum: 2008. november 29. - 18:35:25 »
Nem azért ment le az ár, mert Kaine is átállt arra a papírra, amit a Semic is használ a Csodálatos Pókembernél?  :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #163 Dátum: 2008. november 29. - 21:22:25 »
Áh, lebuktam!  ;D Még erősen gondolkodom azon, hogy a Mutánsvilág 2000 legyen, vagy 2200 a Hungarón. Eddig 2200-re gondoltam, de most hajlok a 2000-re.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #164 Dátum: 2008. november 30. - 08:43:26 »
Hát, ha számít a véleményem, akkor lehet hogy 2000 megvenném, mert akkor már egy félkiló szeletelt kenyeret spóroltam az árán... ;D De most komolyan, anyiért, lehet, hogy még beletuszkolom a költségvetésbe, bár gyakorlatilag már így is előre elköltöttem a decemberi ösztöndíjat... :roll:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #165 Dátum: 2008. november 30. - 09:01:40 »
Egyébként nem azért mondom, de sokkal jobb lenne, ha a Hungarocomix nem decemberre esne. Sokkal jobb lenne novemberben, mert a december mindenki számára nagyon nagy anyagi megterhelés, és a kiadók is mindig ilyenkor nyomják ki a könyveiket, így tényleg előáll az a helyzet, hogy a vásárlóknak dönteniük kell, hogy mit vegyenek meg belőle, és mit halasszanak el egy későbbi eseményre. Tudom, hogy a karácsonyi eladások nagyban megdobják a kiadók eladásait is, de szerintem az nem lenne hatással a kiadványokra, ha nem december elején, hanem novemberben jelennének meg. Főleg, ahogy mondtad még te is kaine, ezekkel a könyvekkel is lekésted az Alexandrát, mert már nem vesznek be új könyvet decemberben, így most onnan sem tudják megrendelni az emberek.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #166 Dátum: 2008. november 30. - 10:04:01 »
2000 legyen, és akkor én is megveszem. Meg egyébként is, kell a támogatás a 2. résznek. Mint anno az első Hushnál!

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #167 Dátum: 2008. november 30. - 12:20:51 »
ezekkel a könyvekkel is lekésted az Alexandrát, mert már nem vesznek be új könyvet decemberben
Hogyhogy? Már nov. végén elkészültek! Miért nem vették be?

A Hungarót meg azért nem lenne szerencsés novemberre tenni, mert még ÍGY is iszonyat közel van a börzéhez. Rohamtempóban készültek el a kiadványok a sürű időpont miatt. Arról nem is beszélve, hogy ezek nem füzetek, kell legalább 2-3 hónap (de leginkább fél év) kifutási idő nekik, mert különben senkinek sem lesz rájuk pénze, meg nyilván válogat majd, ahelyett, hogy megvenné azt, ami megjelenik. ... Lám!
Persze a börzét is arréb lehet tolni, sőt nyilván azt kell, mert a Hungaró mégis csöppet nagyobb esemény.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #168 Dátum: 2008. november 30. - 12:26:24 »
Persze a börzét is arréb lehet tolni, sőt nyilván azt kell, mert a Hungaró mégis csöppet nagyobb esemény.  ;)

Nézőpont kérdése.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #169 Dátum: 2008. november 30. - 12:50:45 »
ezekkel a könyvekkel is lekésted az Alexandrát, mert már nem vesznek be új könyvet decemberben
Hogyhogy? Már nov. végén elkészültek! Miért nem vették be?
Kaine említette korábban, hogy már lekéstetek a decemberi beszállításról, vagy miről, és emiatt már nem veszik be az Alexandrába az új könyveket. De majd kijavít, ha idejön, és rosszul tudom.
Mondjuk én örülnék neki, ha a börze is korábbra kerülne, mondjuk szeptemberre. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #170 Dátum: 2008. november 30. - 13:36:10 »
A hallgatók viszont nem. Se az ösztöndíj, se a diákhitel nem érkezik meg okt. 15. előtt.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #171 Dátum: 2008. november 30. - 13:41:53 »
Azt nem tudom, de jobb lenne ősz elején, mert akkor nagyobb lenne a szórás.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #172 Dátum: 2008. november 30. - 13:37:14 »
Ezért kell nyári munkát vállalni a diákoknak.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #173 Dátum: 2008. november 30. - 15:54:03 »
Bezzeg mi már 5 évesen szenescsillét húztunk a habcsók gyárban.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #174 Dátum: 2008. december 01. - 00:43:29 »
Hogy ez mekkora szöveg? Te ember, ezeket magadtól találod ki vagy olvasod valahol? :D

Hát nehéz ügy ez az időpontkérdés, de ah a HC-t eltolod januárra az sem jó, mert akkor már Karácsony után no pénz stb, ha a börzét tolod vissza korábbra az sem jó, mert nyár, nyaralás költekezés stb. Szerintem eléggé patthelyzet.
Bár megjegyzem ezt a nyári pénzhiányt én sosem értettem, nekem mindig nyáron van a legtöbb.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #175 Dátum: 2008. december 01. - 08:18:23 »
Hogy ez mekkora szöveg? Te ember, ezeket magadtól találod ki vagy olvasod valahol? :D

Magamtól vagyok ennyire hülye.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #176 Dátum: 2008. december 01. - 13:20:56 »
Humoristának kéne menned.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #177 Dátum: 2008. december 01. - 13:26:04 »
Amilyen drabális vagyok biztosan fellökném.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #178 Dátum: 2008. december 07. - 20:00:50 »
Ma kiolvastam az ój titkos háborút egtyszer. Az viszont tuti, hogy még néhányszor ki fogom olvasni, szerintem ezt nem elég egyszer elolvasni.

Az észrevételeimet meg inkább spoilerbe írom.

Igazából ebben Nick Fury mellett csak négyen voltak főszereplők. Pókember, Rozsomák, Fenegyerek és Amerika Kapitány. Fekete özvegy és Luke Cage alig szerepeltek benne.
Egy kérdés, ki a fene az a Szabra, aki kiírtott egy terroristasejtet? Silver Sable akart volna lenni? És ha igen miért lett Szabra?
Másik kérdésem (a marvelesek úgy látszik nem szeretik a egy megszokott dolgot megváltoztatnak), a Zord Kaszás miért lett Nagy Kaszás? Miért nem volt jó a régi neve?
Iszonyú gyönyörű egyébként. A legjobban talán az tetszik, amikor az első visszaemlékezésben mutatják Amerika kapitány csatáját. Na ott amikor rálőnek, és még a töltény röppályája is látszik hát az valami "frenetikus".
Rozsomákot se láttam még ennyire részegen, de nagyon jól meg volt írva az is.
Az egyik legjobb poén, amit Luke megereszt a leszállás után: "Azt hiszem, épp most emelkedett általam az ország fekete lakossága százötven százalékkal." nagyon jóóó  :lol:
aztán két hiba. Legalábbis szerintem ezek írói bakik. (még ha nem túl jelentősek akkor is.) Pókember pókösztöne miért nem jelzett hogy a Fenegyerek épp meg akarta lepni? Megijedt és kiköpte a tejet? Nem gondoltam volna Hogy Pókembert meg lehet lepni.
A Másik fura dolog, hogy amikor lent a kórház előtt ezerrel megy a balhé, akkor Jessica Jones, de főleg Iron fist miért nem avatkoztak be, mert nem hiszem hogy azt a csetepatét nem lehetett hallani az egész kórházban.

Egyébként ez az utóbbi két dolog annyira nem érdekel, mert összességében ez a képregény azt a színvonalat képviseli, amit bármikor szívesen el tudok viselni. Egy remekmű. Ennyi.
Köszönöm KINGPIN.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #179 Dátum: 2008. december 07. - 20:37:57 »
Nem, Sabra egy izraeli mutáns, a Moszadnak dolgozik többnyire, terrorelhárítóként.