Dehogy volt igénytelen ez a széria, szerintem félreértettél, sosem írtam ilyet! Ez egy nagyon jó széria volt, nekem a mostani Hasbro-s Legends sorozat az ami nem tetszik.

Úgy összességében mióta nem a Toy Biz gyártja a Marvel figurákat, hanem a Hasbro, azóta nem tetszenek, de a Hasbro-nak a Star Wars-os vonala sem jön be vagy egy évtizede.
A 6 inch-es Toy Biz-es szériából nekem is van pár figurám, az X-menes sorozatból Wolvi és Magneto, egy Punisher, plusz a filmes Pókember, MJ, és Octopus.
És egy Venom, de azt épp tegnap beszéltük Kanasztával, hogy az volt a legjobb Venom figura ami valaha megjelent!
És az méretben is passzol a Select figurákhoz, pedig csak harmada annyiba került. A képen bal oldalon a Select Venom, jobb oldalon a Legends. Lényegében csak annyival alacsonyabb, hogy előre van döntve a feje.

A Select a szobor szerűség, a beállított Display-ek miatt tetszik nekem jobban, de ez valóban ízlés dolga.
Plusz mostanában sok széria a 7 inch-es méretarányt tolja, pl. Neca, McFarlane Toys (na jó ez tolta, mert ez most eléggé be van halva), Dc Direct. És ezekből sok figurám van, és így egységesebbek. De tudom, hogy a régi Legends sorozatnak, nem véletlenül hatalmas rajongótábora van.
Neked a Legendsből mik vannak meg? Vannak képek a gyüjteményedről?