Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 715615 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #3860 Dátum: 2014. október 23. - 21:57:33 »
A Marvel Selectben szériában amúgy igazán kiadhatnának már egy igazi klasszikus amazing fantasy boritós figurát.
Azonnal megvenném.

A régi sorozatban volt. A Legends Sentinel BAF sorozatában.

« Utoljára szerkesztve: 2014. október 23. - 22:00:13 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #3861 Dátum: 2014. október 23. - 23:44:08 »
Azért az nem ugyanaz. A Marvel Select nagyobb méretarány, szebben kidolgozott figurák, diszkrétebb mozgatási pontok (régebbieknél kifejezetten kevés, ami nekem jobban tetszett), plusz abban az esetben az egész boritón látható jelenet meg lenne örökítve. Nem mintha a random csávó olyan sokat számítana, de egy műanyagba öntött Amazing fantasy 15 borító a polcon azért frankón nézne ki. :D
Amúgy egy ilyesmi figurára gondoltam én is, mert pl. a Zöld Manós peter parker figurán a szakadt ruha alól kivillanó pók ruci tök frankó, hogy nincsen rajta a filmes figurákra jellemző textura és a klasszikus Pókjel, és háló minta is csak feketével festve van rajta.
Valamiért vagy az a mániájuk, hogy belekarcolják a háló mintát, de ez olyan izé, elvégre, hogy lenne egy test festés szintjén a bőrére tapadó rucin belemélyedő minta (??), vagy kidomborítják, ezt főleg filmes figuráknál.
Mondjuk ennél a figuránál tudod, mit nem értek, az egész hátát befedő hónalj hálót?  :lol:

Tudom, sok komoly problémám van.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 24. - 11:20:37 írta Todd »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3862 Dátum: 2014. október 24. - 12:12:22 »
Huhh, hát tényleg.  :hehe:
A háló szerintem érthető és prózai. Nem tudják úgy megoldani, hogy a mozgatható figurán a kezéhez és a testéhez legyen rögzítve, és még mozgatható is legyen. Ezt leszámítva amúgy a figura jól néz ki, engem nem zavar a "karcolt" háló, legalább nem kopik le. Szerintem nem volt igénytelen a figura és ez a sorozat sem, de nem vagyunk egyformák.  :)
Én sajnálom, hogy megszűnt a sorozat, és hogy a variantokat nem sikerült beszerezni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3863 Dátum: 2014. október 24. - 12:23:28 »
Dehogy volt igénytelen ez a széria, szerintem félreértettél, sosem írtam ilyet! Ez egy nagyon jó széria volt, nekem a mostani Hasbro-s Legends sorozat az ami nem tetszik.  ;) Úgy összességében mióta nem a Toy Biz gyártja a Marvel figurákat, hanem a Hasbro, azóta nem tetszenek, de a Hasbro-nak a Star Wars-os vonala sem jön be vagy egy évtizede.
A 6 inch-es Toy Biz-es szériából nekem is van pár figurám, az X-menes sorozatból Wolvi és Magneto, egy Punisher, plusz a filmes Pókember, MJ, és Octopus.
És egy Venom, de azt épp tegnap beszéltük Kanasztával, hogy az volt a legjobb Venom figura ami valaha megjelent!
És az méretben is passzol a Select figurákhoz, pedig csak harmada annyiba került. A képen bal oldalon a Select Venom, jobb oldalon a Legends. Lényegében csak annyival alacsonyabb, hogy előre van döntve a feje.

A Select a szobor szerűség, a beállított Display-ek miatt tetszik nekem jobban, de ez valóban ízlés dolga.
Plusz mostanában sok széria a 7 inch-es méretarányt tolja, pl. Neca, McFarlane Toys (na jó ez tolta, mert ez most eléggé be van halva), Dc Direct. És ezekből sok figurám van, és így egységesebbek. De tudom, hogy a régi Legends sorozatnak, nem véletlenül hatalmas rajongótábora van.
Neked a Legendsből mik vannak meg? Vannak képek a gyüjteményedről?
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 24. - 12:32:29 írta Todd »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3864 Dátum: 2014. október 24. - 12:50:32 »
Képek nincsenek, igazából normális fényképezőm sincs, és most helyhiány miatt dobozban a gyűjtemény. De a Sentinel seriesből minden megvan kivéve a variantokat ( és a gyevi bírót  ;D ), a legendary ridersből is van jó pár sajnos az nem teljes ( Ultron hiányzik ) , és vannak a sima displayes sorozatból is, Vasember, Amerika kapitány, Vihar és Jégember. Most így hirtelen ezekre emlékszem.

Ezen felül filmes figuráim vannak, Dracula, Terminátor, Bubba Ho-Tep, Robotzsaru, Machete, Sin City, Phantasm,  Péntek 13 és a Universal szörny sorozata. Utóbbiból vannak FF perselyeim is. :)
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 24. - 12:56:59 írta Kit Walker »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3865 Dátum: 2014. október 24. - 20:29:57 »
Az tök király lehet, akkor megvan a marha nagy Sentinel! :D
Filmes, videójátékos figuráim nekem is vannak.
Kár, hogy fotókat nem tudsz mutatni, de azzal én is mindig gondban vagyok, mert nincsen jó fényképezőm nekem sem.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3866 Dátum: 2014. október 24. - 21:02:33 »
Igen, megvan. Bár egyben még nem láttam.  :lol:
Pont a Pókemberből van kettő, abból van egy plusz felsőtestem, ami iszonyat brutál.  8)
Játékból az Arkham city, Injustice és az Arkham origins szobor van meg.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3867 Dátum: 2014. október 24. - 21:05:29 »
Abból nekem az Arkham City-s Catwomen és Batman van meg, de hamarosan Kanasztának hála lesz egy Joker-em is. :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3868 Dátum: 2014. október 24. - 21:31:46 »
Abból nekem az Arkham City-s Catwomen és Batman van meg, de hamarosan Kanasztának hála lesz egy Joker-em is. :)

Na várjál, nekem az a szobor van meg ezekből, amit a játék mellé adtak. Vagy neked is? Mert Catwoman-es szoborról nem is tudtam. Nekem egy térdelő Batman, egy Batman-Wonder Woman és egy Batman-Joker van meg ezekből.

Ezek:

« Utoljára szerkesztve: 2014. október 24. - 21:36:41 írta Kit Walker »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3869 Dátum: 2014. október 24. - 21:36:41 »
Nem ezek a Dc Direct-es 7 inches figurák.
Ebből a sorozatból:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3870 Dátum: 2014. október 24. - 21:40:56 »
Hú, besz@rás ezek mennyire jól néznek ki.  :surp:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3871 Dátum: 2014. október 24. - 21:48:55 »
Igen, ezek nagyon klasszak.
Hamarosan vele lesz gazdagabb a gyűjteményem.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3872 Dátum: 2014. október 24. - 21:56:48 »
ÁÁÁ, ez is mennyire jó! Ráállnék kicsit komolyabban erre a dologra, de sajnos képregény és film szinten is olyan elmaradásaim vannak, hogy ezek már csak nagy ritkán férnek bele. Meg igazából nem is nagyon tudom már hova tenni őket...

venom75

• Pókfej
« Válasz #3873 Dátum: 2014. október 25. - 07:51:11 »
Ezek a figurák nagyon jól néznek ki, de nekem nagyon nem jönnek be a mozgatható részek miatt. Volt pár szép figurám , de eladogattam, én már csak a szobrokat vásárolom .
A börzén volt egy irtózatosan szép Batman figara (úgy 30cm-es lehetett ), na az nagyon bejött.

Ilyet igazán szeretnék a gyűjteményembe.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3874 Dátum: 2014. október 25. - 09:14:16 »
Nekem is a minél kevesebb mozgatási pont tetszik a figurákban.
Ezek még bejönnek, a DC Direct, Diamond Select, meg Neca cuccok. De mostanában ezeken is kezd az egyre több mozgatási pont megjelenni, ami nem igazán tetsző tendencia.
Vicces amúgy, hogy szinte akárhány Marvel Select-es, vagy bármilyen figura kritikát megnézek Youtube-on, panaszkodnak rá, hogy túl kevés a mozgatási pont, nehéz különböző pózokba rakni őket...
A szobrok meg annyival drágábbak (minimum kétszer annyi, de még inkább négyszer, hatszor), hogy azt nem engedhetem meg magamnak.
De a Play Arts Kai figurák sem jönnek be, mióta mindenhová gömbcsuklókat pakolnak a figuráikra.
Szép ez a figura, de a könyök, csukló, váll hajlatok annyira ormótlanok.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 25. - 09:19:03 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #3875 Dátum: 2014. október 25. - 12:53:37 »
Nagyon megtöri az egységet, nekem ez a bajom ezekkel.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3876 Dátum: 2014. október 25. - 17:49:59 »
Igen, abszolút egyetértek.
Ilyen szempontból a McFarlane Toys figurái voltak nagyon jók. Azokon alig volt mozgatási pont.

És épp olvastam McFarlane Facebook oldalát, az első kérdés: "Will we ever see some nice articulated spawn action figures?"
NOOOOOO!!!  :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 25. - 20:28:23 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #3877 Dátum: 2014. október 25. - 20:59:37 »
Ez a 3-as pack van meg belőle. ;) A doboza ha jól emlékszem még dedikálva is van.  :headscratch:

A képek nem a saját figuráimról készültek.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3878 Dátum: 2014. október 26. - 00:42:11 »
Nyerni kéne a lottón.  :'(
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3879 Dátum: 2014. október 26. - 08:45:56 »
Na látod, ezekhez tényleg nyerni kéne a lottón, egy átlag magyar egyhavi béréből ki se jön egy darab (ez mondjuk egyszerre két dolgot is elárul, de nem, nem akarom ide is behozni a témát).