Hú, az Unmasked verzió tényleg jó!

Szerintem a több tízezres figurákhoz már tényleg nagy fan-nak kell lennie az illetőnek , de a lények , hogy ne számítson a pénz neki.
Vagy legalábbis el kell jutnia odáig az illetőnek, hogy rendben legyen az élete, vagyis meglegyene a lakásában minden, ami kell, korrekt fizetése legyen amiből tud félretenni, és legyen elég félretett pénze vésztartaléknak. Ha már úgymond minden fontos dolog megvan az életében, akkor már nyugodtan költhet ilyen luxuskiadásokra (mert a többtízezres figurák már annak számítanak szerintem). Mondjuk ha sok pénzem lenne, én inkább azt a Hot Toys Pókembert venném meg, mint egy luxuskarórát.
A tízezer ft körüli figurákra még azt mondom, megéri, nem egy nagy tétel (van aki ennél is többet ad egy videójátékért); a 30 rongy körüli figurákon már elgondolkoznék, a 60-70 ezer körülieket meg már nagyon meggondolnám, az már tényleg luxus.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy egy figura majdnem annyiba kerül, mint egy PS3...

Mondjuk ez még nem annyira durva kategória, legalábbis ésszerű keretek közt megvalósítható. De a kétmilliós cuccokra már azt mondom, hogy tényleg hülyeség, ahhoz már milliomosnak kell lenni, hogy valaki egy lakás árának a negyedét ráköltse egy szoborra.
Amúgy én az egyik börzén láttam egy Kratos figurát, amit majdnem megvettem, de aztán inkább a képregények mellett döntöttem. Azt azóta is bánom, hogy nem vettem meg, mert már nem forgalmazzák, és csak 5 rongyba került volna.